tiistai 13. tammikuuta 2015

Lyhkäset kuulumiset

En oo taas vähään aikaan kirjotellut ihan peruskuulumisia, joten nyt olis sitten ihan tavallisten kuulumisten vuoro. Nyt vihdoin ja viimein on niin ihana lumitilanne, että pystyy tekemään jo ihan mitä tahansa kun pohjat ei enää tästä parempana voisi olla. Pellollakin pitäisi pistäytyä tässä joku päivä, tekisi tosi hyvää Kallelle mennä sinne vähän kahlailemaan. Viikonloppuna ehkä sitten. 

Lauantaina Emmi oli taas mukana tallilla ja menin sillon Kallella vähän sileetä kentältä. Noi edellisen postauksen kuvat on kaikki siltä kerralta kun en vaan jaksanut kirjottaa pelkästään tosta ratsastuksesta. Ei mennyt kovin kehuttavasti, K oli vähän outo ja liikkui vähän oudosti joka todennäköisesti johtui vaan huonosta pohjasta (kenttää ei aurattu) ja kengityksen puutteesta, kun vasta maanantaina laitettiin kaviot kuntoon. Siitä ei siis sen enempää, oli kuitenkin ihana saada pitkästä aikaa ihan kunnon ratsastuskuvia!

Vähän ilmavan laukanvaihdon jälkeisiä fiiliksiä kun ponia kiukutti kuskin pomppiminen selässä

Sunnuntaina käytiin Elinan ja Venlan mukana maastoilemassa vähän kauempana kuin tallin lähistöllä ja Kalle toimi tosi hienosti! Ei olla aiemmin käyty tuolla kaukana niin että K on mukana, mutta oli tosi ihana huomata että se toimii vallan ongelmitta myös vähän isommissa maastoissa kaverin kanssa. Eilen sitten poni sai kaviot taas uuteen uskoon ja näillä ajellaankin taas oikein hyvillä mielin jonkun aikaa. Saatiin myös tähän kengitykseen tilsakumit mukaan ja kyllä nyt on luksusta! Kengityksen jälkeen kävin maneesilla kattomassa Elinan ja Bellan hyppyreenejä jonka jälkeen suunnattiin taas maastoon. 


Tänään Kalle saikin viettää hyvin ansaittua viikottaista vapaapäiväänsä koska sillä oli tänään taas hieroja. Kävin tallilla puolen päivän aikaan tekemässä ponin tallihommat ja ratsastamassa Bellan. Been kanssa tehtiin vähän maastotreeniä tosi rennolla moodilla keskittyen suoruuteen ja rentouteen. Lopussa tamma olikin tosi kiva, liikkui ihanan rennosti ja isosti, pysyi suorana koko ajan ja saatiin tosi kivoja siirtymisiäkin. 


Loppuviikolle on aika lailla suunnitelmat jo pulkassa, huomenna joko käydään pellolla tai sitten mennään sileetä kentällä ja torstaina maastoillaan taas Elinan ja Venlan kanssa. Perjantaina sitten hypätään pitkästä aikaa Elinan silmän alla ja lauantaina varmaan maastoilen kevyesti. Sunnuntaille suunnittelin juoksutuspäivää ja ensi viikolla voitasiin treenata sitten vähän rankemmin. Ens viikolla olis tiedossa myös reissu Suonenjoelle kamuja moikkaamaan joten kiva viikko siis tulossa! 

Mitähän vielä, oli mulla vielä jotain. Ainiin, oon taas menossa moikkaamaan Laraa tuonne pohjanmaalle!! Niiin ihanaa, heti helmikuun alusta pääsen sinne seudulle muutamaksi päiväksi viettämään ihanaa aikaa ihanien ihmisten ja heppojen ympärillä. En malttaisi millään oottaa, onneksi aika tuntuu kuluvan nopeesti. Ens viikolla meikäläinen taas vanhenee, pyöreet kakskymmentä. Tuntuu kauheen vanhalta... Juhlimiset jää todennäköisesti mun osalta kuskin rooliin, koska alotettiin kaverin kanssa viime viikolla 100 päivän tipaton ja näillä mennään huhtikuun puoleen väliin asti. Sitäkin rankempaa mulle on herkkulakko, jonka alotin myöskin viime viikolla. Jätin kaikki sipsit, karkit ja limpparin pois niin, että saan luvan kanssa herkutella vain perjantaisin. Ihmeen hyvin oon kyllä kestänyt, vaikka töissä onkin ihan tuskaa työskennellä irtokarkkien kanssa....


Mutta eipäs taas ihmeempiä tänne. Mun kovasti tekis mieli kertoilla ens syksyn reissusta ja siihen valmistautumisesta, mutta ehkä jätän sen vielä salaiseksi siihen asti kunnes kaikki on sataprosenttisen varmaa. Kohtapuoliin mun elämään on tulossa suurikin muutos, nimittäin kotoa pois muuttaminen. Sekään ei oo ihan vielä ajankohtanen, mutta kohta. Paljo kaikkee jännää! 

6 kommenttia

 1. Ensimmäiseen omaan asuntoon muuttaminen on kyllä valtava muutos, toivottavasti se menee sinun osaltasi hyvin :) ja hauska toi eka kuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulee kyllä hurjasti muuttamaan elämää, ja toivotaan! Heh kiitti :D

   Poista
 2. Kuulostaa tosi kivalta!! Vaikka pitäis kertoo reissusta kun kerran jo vähän väläyttelee!! Ei oo kiva oottaa että mistä on kyse. Aiotko siis kuitenkin jäädä Varkauteen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Ei sinänsä kovin suuri juttu, mutta mulle aika tärkee reissu tulee olemaan. Ja malttia vaan, kyllä se selviää! Ja joo, ainakin tällä hetkellä on tarkotus jäädä vielä tänne.

   Poista
  2. Meet kattoo Winskiä ;)?

   Poista
  3. No ihan niin mukavasta reissusta ei oo nyt kyse :(

   Poista