tiistai 5. elokuuta 2014

Tuntiratsastajien SM-kisatEilen tuli vietettyä hurjan pitkä päivä Lahdessa kisaturistina kattomassa tuntiratsastajien SM-kisoja ja päivä menikin mukavasti hyvässä porukassa ja kameran kanssa heiluessa. Kuvia tuli otettua taas sellanen muistikortillinen ja kuvausolosuhteet oli kyllä aika hanurista.. Jos halus hyviä kuvia, sai pojottaa täydessä auringon paahteessa, mutta jos huonot kuvat kelpasi, sai istua varjossa katsomossa. No kumman valitsin? En kumpaakaan ja tein molempia vuorotellen.. :D

Oli tosi kiva päästä taas seuraamaan jännityksellä miten oman seuran ratsukoilla menee sekä tietty muutenkin on isoja kisoja aina mukava seurailla katsomon puolelta. Jäätelöä upposi päivän mittaan ihan hullut määrät ja ruokakin maistui koko ajan, paremmin kuin hyvin. Käytiin katsastamassa myös heppatarvikeputiikin tarjonta ja valitettavasti jouduin ostoksille.. En nimittäin voinut, en vaan voinut jättää enää ostamatta tummansinisiä yhdistelmäpinteleitä, ne oli niiiin kivat ja mätsää just eikä melkein meidän uuteen kouluhuopaan! Hih, vähän materialismionnellisuutta kaiken ruokaonnellisuuden sekaan.

Kun kisat oli vihdoin kisattu ja ruusukkeet jaettu, päästiin suunnittelemaan kotiinlähtöä. Pakkailtiin Lauran hepan tavarat, omat tavarat ja laitettiin hevoja kuljetuskuntoon sekä odoteltiin rekkaa, jolla hepat pääsisivät takaisin kotiin. Rekan tullessa paikalle, ooteltiin vielä että kaikki hepat pääsivät kyytiin ja lähdettiin ajelemaan kotia kohti. Matkalla pysähdyttiin Heinolan mäkkärissä syömässä ja loppumatka sujuikin Candy Crush Sagaa pelatessa.. Kotona olin siinä yhdentoista jälkeen ja kyllä muuten uni maistui!

Nyt saatte muutamia kuvamaistiaisia, loput latailen tonne kuvasivulle heti kun ehdin. Adios amigos tältä erää, palaillaan taas!


8 kommenttia

 1. Ilmotteletko tänne blogin puolelle sitten kun saat kuvia sinne kuvagalleriaan? :)

  VastaaPoista
 2. Koska kuvat tulee kuvat.fi'hin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heti sitten, kun saan ne kaikki 600 kuvaa katottua läpi, muokattua ja ladattua :)

   Poista
 3. Ilmotteletko sitten tänne blogiin kun kuvia tulee kuvagalleriaan :)

  VastaaPoista
 4. Mäkin olin kuvailemassa Takkulassa, olin tosin la-su. Tosi kivan kuvan oot saanut mun hoitoponista (tuo 8. kuvan poni). Pääasiassa sen takia niitä kisoja kattomaan/kuvaamaan meninkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei kiva! Kiitti, mäkin tykkään tosta kuvasta jotenkin, vaikka siinä onkin tausta aika huono, valo myös ja toinen este edessä, mut jotenkin siinä on kiva tunnelma :) Ja kattelinkin sun blogista, kivoja kuvia olit säkin ottanut!

   Poista