maanantai 9. joulukuuta 2013

Suokkipoweria!

Viikonloppuna korkattiin hiihtoratsastuskausi kera Roosan ja Emmin! Mä olin pääosin kuskina hevosen selässä, Roosa vedettävänä perässä pulkassa taikka suksilla ja Emmi kameran takana. Sain kavereilta lainaan hiihtoratsastusvaljaat ja ne sopivatkin Vipille oikein mainiosti!


Perjantaina siis mentiin puolen päivän jälkeen tallille ja laitettiin Vippi valmiiksi. Verkkasin sitä hetken kentällä, ennen kun pistettiin pulkka perään ja siirryttiin tallin tielle rallittelemaan. Mentiin ihan ensin pari kierrosta tallia ympäri ja katsottiin miten poni toimi. Sain Vipille Kimblewick -kuolaimet lainaan, kun jarrut on olleet hukassa. Kuitenkaan ne eivät olleet oikein sopivat, siis poni ei vaan tuntunut ollenkaan hyvällä niitten kanssa. No, pitää kattoa jos saisin jostain pelhameita lainaan ja saisin testata niillä.


Intoa siis riitti kuin pienessä kylässä! Otettiin pari ihan reipastakin laukkapätkää, mutta muuten mentiin melko rauhassa. Mitään kovin rankkaa ei siis vieläkään oikein hepan kanssa uskalla tehdä, kun jalka turvottelee edelleenkin jonkun verran. Vippi oli ihan liekeissä ja niin innoissaan, ettei meinannut ollenkaan kestää nahoissaan :D Menin vielä kentällä loppuverkat, ja kyllä taisi poni olla ihan suht väsynyt.. 

Emmi on siis ottanut kaikki kuvat, joten kiitos sinne! Kuvia tuli tosiaan ihan runsaasti, varsinkin kun oli tosi hankala valita ne parhaat...

 

Lauantaina jatkettiin samalla linjalla, mutta tällä kertaa ajoneuvoksi pääsi Hannu! Hannulla ollaan muutamana viimekin talvena pulkkailtu useaan otteeseen, joten oli helpottavaa päästä sen kanssa vetelemään pulkkaa, kun tietää sen käyttäytyvän tosi hienosti pulkankin edessä. Emmi lähti taas mukaan ikuistamaan pulkkailuhetket. 


Samalla lailla jatkettiin kuin perjantainakin, Roosa pulkkaan ja mä ohjien perään. Alkuun mentiin ihan rauhallisesti ekat pätkät ja kun kuskilla ja hepalla alko lihakset lämpiämään ja kyytiläiseltä pahin jännitys katoamaan, lisättiin ihan reippaasti vauhtia. Hannulla oli ihan huippuhauskaa! :D Se oli ihan hurja, ei meinannut jarruttaa ollenkaan kuin vasta ihan viime hetkillä.. Roosa kokeili myös suksia hetken aikaa, ja lopussa vaihdettiin paikkoja. Pääsin suksille itsekin hetkeksi ja on toi puuha vaan ihan huippuhauskaa! :D Kuvia tältäkin reissulta tuli melkeimpä ihan luvattomasti..Nyt suuntaankin tallille, mitäs piditte näin reilusta kuvamäärästä? :) Oliko liikaa samanlaisia tai löytyikö lempparikuvia?

16 kommenttia

 1. Kuvia oli just tarpeeks :) Omaks suosikiks nous toi 3. kuva!

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva postaus, olisi kiva itsekkin kokeilla joskus hiihtoratsastusta... (: Ihana tuo neljäs kuva Hannusta :D Lempparikuva oli kuitenkin koko postauksen neljäs.
  Olen lueskellut blogiasi nyt muutaman kuukauden ja pakko sanoa että tykkään kyllä. Hienoja kuvia, hyvin kirjoitetut tekstit ja muutenkin tosi hyvä blogi!

  VastaaPoista
 3. mahtavaa fiilis näyttää olevan!! ;)))

  VastaaPoista
 4. Siis olipa ihana postaus ja haluaisin itsekkin päästä kokeileen! Ja ihania kuvia. Mutta kolmas ja neljästoista oli tosi hienoja!! :)

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia !! :) Toivottavasti mekin päästäis samaan hommaan taas mahdollisimman pian... pakko odotella, että lunta tulis vähän lisää tänne etelään... XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Hahaa, toi on vaan niin huippua! Meillä täällä on jo varmaan lähemmäs 15 cm, ihanaaaa! :D

   Poista
 6. aivan ihania kuvia!! :)

  VastaaPoista
 7. Vitsi miten hauskan näköistä touhua!:D ja ihania kuvia!

  VastaaPoista
 8. oli kivan näköstä touhua pitäis joskus ittekki kokeilla! :D oli ihania kuvia♥

  VastaaPoista