sunnuntai 1. joulukuuta 2013

That's who I am

Heissan! Tänään se sitten alkoi, joulun odotus ihan virallisesti! Mun blogger on ihan täynnä joulukalenteripostauksia, joten ajattelin jättää itse sen kokonaan välistä. Ensinnäkään mulla ei oo aikaa postata joka päivä ja toisekseen oon ihan varma ettette jaksa lukea samanlaisia postauksia täälläkin kuin nyt joulukuussa on lähes jokatoisessa blogissa.. Vaikka siis tässä blogissa ei jokapäiväistä joulukalenteriluukkua nähdäkään, ajattelin ilahduttaa teitä muutamilla erikoispostauksilla! Aloitetaankin jo heti tänään, kun sain inspiraation laittaa noita "That's who I am" -kuvia.


Mulla olis aivan liikaa kuulumisia viime viikolta, kuvia sitäkin enemmän! Emmi on pyörinyt mun mukana talleilemassa useampana päivänä, joten kuvasaldo on järkyttävän suuri.. Teenkin varmaan jälleen sellaisen postauksen, jossa kerron taas kerralla viikon tapahtumat, tänäänkin tuli ratsastettua kolme heppaa. Ensi viikonlopullekin on ihan huippusuunnitelmia, pitää vaan kovasti toivoa että olisi hyvä sää ja paljon lunta...! :)

8 kommenttia

 1. Tää oli tosi kiva postaus ja hyvällä tavalla erilainen,Näitähä voi tehä lisääki:)!

  VastaaPoista
 2. Ah vihdoinkin normaali postaus, menee jo ihan yli nämä joulukalenterit joita on joka ikisessä blogissa! Onneksi jouluun on vain 23 päivää ja sitten tämä menee ohi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä aattelin just tota samaa! :D kun kerta kaikki muut tekee joulukalenterin ei mun tartte vaivautua 8)

   Poista
 3. Kiva, vähän erilaisempi postaus! Innolla odottaen kuulumisia!;)

  VastaaPoista