sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Puhelinkuvia

Heissan! Ikävä omaa puhelinta kasvaa päivä päivältä, joten oli ihan pakko vähän katsella vanhempia puhelinkuvia. Niitä onkin koneelle kertynyt aika sopivin määrin, paitsi nyt joulukuun kuvat on edelleen puhelimessa. Mutta siis! Olette varmasti useissa blogeissa tämmöisiin "puhelimen tyhjennys" -postauksiin törmänneet, joten päätinpä itsekin sellaisen toteuttaa.

Syyskuu  


1. & 2. Zipen kanssa Kiuruveden kansallisissa kisoissa. Ekassa kuvassa ootettiin toisen luokan alkua ja Zipu oli ihan hassu! 3. Roosan mukana Hannuilemassa, aaaahh ihana aurinko!<3 4. Winsentin kanssa maastolenkillä.


1. Tyyli vapaa? 2. Heh, mäkin tykkään kovasti kuivasta heinästä..... not. (heti alko silmiä kutittaa kun ees katon tota kuvaa..) 3. Wimpen kanssa maneesilla loppuverkkailua Elinan hyppykerran jälkeen, SUPER!! 4. Huih, joskus ollut aikaa tehdä terveellistä aamupalaa.. XD


1. Mä niin inhoon aamuja.. 2. Roosuli tylsistyi varmaa kuvaamiseen..? Ei siinä, hienoja taidekuvia oli kyllä puhkuli täynnä... :) 3. Toisaalta aamut voi olla myös ihania, kun ei oo kiire ja alottaa päivän sohvalla kattomalla telsua! 4. Spice Ice on rakkaus.


1. Syksy!! 2. Helmipupunen. 3. Dandyn kanssa ilman satulaa humputtelua, kamala iksu ponista! :( 4. Epämääräiset Wapin ryhmäkuvat #yksi.

Lokakuu1. Vipukan hakureissulla välipysähdys ja ponisen tsekkaus. 2. Ekaa kertaa tarhailemassa ja hurja piehtarointi heti alkuun. 3. Winnien kanssa laatuaikaa. 4. Dandyn kanssa ekan estetreenin jälkeen hyvä fiilis!


1. Robiiin!! Kuopion keikalta. 2. Unssin kanssa päiväunilla. 3. Koulussa on kivaa part yksi. 4. Puhdas karsina ja iloinen Vipukka :3


1. Ihana sää!! 2. Hypärillä jokin tosi epämääräinen autokuva..? 3. Melkein tykkään matikasta... 4. Ahkerina tyttöinä kisahoitajina Suonenjoella, oli sentään hyvä sää tuolloinkin! 


1. Koulussa on kivaa part kaksi. 2. On aina hyvä idea laittaa märkä tukka leteille yöksi..... 3. Risteilyyyyy! Oli muuten huippureissu ja huippuseura! 4. ...ja tältä näytti eteinen kun laivalta kotiin asti selvittiin.

Marraskuu


1. Leveä, leveämpi, Vipukka. 2. Sumuista oli estetreenien jälkeen loppukäynneillä. 3. Äippä antoi aikaisen joululahjan, ihanan ihanat blingbling silmälaput!! Hyvin nukuttaa. 4. No comments.......


1. Roosa the käveleväjoulukoriste. 2. Vipin kanssa talutusreissulla parin viikon saikulla. 3. Wincen kanssa laatuaikaa again. 4. Cowgirlssit lähössä lukiobileisiin!


1. Rakkaus!! Mä haluan Audin. Nyt heti. 2. Vaimon kanssa kynttiläillallista :3 Ihaaana ilta! 3. & 4. Koulun joulukalenterikuvauksia.... Laatukamaa! :D


1. Koulussa on kivaa part kolme. Ei vaan, näyteikkunan tekoa yhessä vaatekaupassa. 2. Epämääräiset Wapin ryhmäkuvat #kolme...... 3. Zipulin kanssa hengailuuuu! Söpö nenuli. 4. Noh.... Roosa vaan.


1. Niin, mä inhoon niitä aamuja kuitenkin.. 2. Jenni ihana kiharsi mun tukkaa! Tykkkäään! 3. Koulussa on kivaa part neljä.... 4. Lillitypysen kanssa mäkkärissä! 

Joulukuu


1. Tallille lähöillään. 2. Tytsyjen iltaa ja vähän pikkujoulujajouluja. 3. Niin totta!! 4. Ihana iltapäivä, vähän oli väsynyt olo.

Että sellaista tavaraa löytyypi mun puhelimen kätköistä! Mä lähenkin tästä kattomaan pari jaksoa Sinkkuelämää ja sit nukkumaan. Hauskaa viikonalkua ja nauttikaahan kaikki vielä vuoden viimeisistä päivistä! :)

2 kommenttia

  1. Mikä on tuo minun ja jennin kuvaXDDDDDDD

    VastaaPoista
  2. eiiiii!! :D:D:DD spottasin itteni liian monesta kuvasta..... ei hyvä yhtää :'D tuo pupuasu on kyllä rakkaus... vähä pien vaa :(

    VastaaPoista