perjantai 27. joulukuuta 2013

Kiva päivä!

Niin se joulu tuli ja meni. Me vietettiin joulua perinteisesti ihan oman porukan kanssa ja joulu sujuikin oikein hyvissä ja rauhallisissa merkeissä yhteistä aikaa vietellessä ja ihanaa ruokaa syodessä! Mutta eihän tietenkään tämäkään joulu voinut sujua ihan täysin onnistuneesti, vaan jouluaaton iltana kävi onnettomuus. 


Ihan hirveetä! :( Mun rakas vauva otti ja hajosi, kun minusta riippumattomista syistä lensi kohtilämpöpatteria ja sanoi poks. Ensin se toimi vielä ihan ok, mutta seuraavana aamuna sitten ei näyttö enää herännytkään vaan oli pimentynyt kokonaan. On siis ollut rankat kaksi päivää puhelinaddiktoituneelle, kun en tuolla muuta voi tehdä kuin vastata puheluihin.. Onneksi sentään huomenna on kaupat auki ja saan vauvelin tohtorille!

Mutta sittenpä tämän päivän touhuiluihin! Aamulla Emmi herätti mut soittamalla (kun siis en saa herätyskelloakaan laitettua) yheksältä ja kympin jälkeen hän tänne meille ilmestyikin. Olin jo melkein kerinnyt laittautua, nimittäin naamakuvauksia varten. Pidettiin pienimuotoiset kuvaukset tuossa meiän lumisella ja talvisella pihalla ja ihan hauskojakin kuvia Emmi napsi. Emmille siis kiitokset kaikista tän päivän kuvatuksista! :)


Mun kuvaamisen jälkeen siirryttiin sisälle ja otettiin kameran eteen pupuset. Helmillähän oli 6-vuotis synttärit 22. päivä tätä kuuta joten ajatellaan ne niinkun synttäri- ja joulukuvauksina! Helmi ei olisi millään halunnut olla paikallaan ja Hermeli taas näytti koko ajan tosi nyrpeeltä ja vihaselta.. :D


Kotikuvailuiden jälkeen lähdettiinkin tallille. Otettiin Vipu heti tarhasta, laitettiin se kuntoon ja mentiin kentälle. Eilisen jälkeen en ollut kovin odottavaisella mielellä, sillä eilen poni oli oikea porsas. Tänään sitten ajattelin mennä hieman kevyemmi, vaatia vähemmän ja tehdä hommat helpoksi. No, alkuverkat sentään onnistui tuon kaavan mukaan, mutta kun alettiin hommiin...


Koko homma kaatuu siihen, että hevo ei taivu eikä asetu oikeaan. Se ei reagoi juuri mitenkään oikean ohjan apuihin joten voitte kuvitella miten tuskaa koko touhu on. Jossain vaiheessa tulin alas selästä ja aloin taivuttelemaan ponia ja kattomaan miten se reagoi. Ja kyllä, vastoin odotuksiani ilmeisesti jäykkyys johtuukin lihaksistosta eikä suusta. Pitää alkaa seuraamaan enemmän ja kysyä jos saisi sille hierojan heti tuohon vuoden alkuun. 


En sitten mennyt kentällä enempää vaan lähdettiin maastoon. Emmi hyppäsi mun taakse selkään ja käytiin vähän kävelemässä ja ravailemassa lähimaastoissa. Lopuksi Emmi vielä päätyi hiittailemaan muutaman kerran tossa meiän tallitiellä ja Vippi oli ihan seko.. :D Se kiiti ihan tuhotonta vauhtia, mutta hauskaa näkyi olevan kuskilla sekä ratsulla..! 


Ratsastuksen jälkeen Emmi hoitelin heppasen sekä hepan kintut mun tehdessä tallihommia. Innostuin vielä lisäksi siivoilemaan meidän tavaralaatikkoa, jonka aikana Vippi sai kuivahtaa loimen alla pesupaikalla. Kun oltiin valmiita, pääsi Vipu tarhaan syömään päiväheiniä ja mekin vihdoin kotiin!

Iltaa mentiinkin sitten viettämään Jennin luokse. Otettiin Monopoly kainaloon ja menoksi. Ilta meni aivan huikean hauskoissa merkeissä, pelatessa, syödessä ja nauraessa ihan hullusti. En ees muista, millon on tullut naurettua noin paljon yhden illan aikana kun tänään ja kyllä muuten oli huippua! Aivan sairaan tyhmät jutut, väsynyttä porukkaa ja myöhäinen ilta - ei kuulosta lupaavalta...


Vähän venähti tän postauksen teko, mutta pakko oli vielä tän illan aikana julkasta! Nyt joutaa nukkumaan, niin jaksaa aamulla riehua Unssin kanssa :)

10 kommenttia

 1. AHAHAAA EMMIII XDD mä en kestä.

  VastaaPoista
 2. Tee postaus sun joululahjoista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En taida jaksaa, en saanut mitään kovin erikoisia lahjoja joten en oikeastaan edes halua niitä tänne esitellä :)

   Poista
 3. Tosi kiva postaus! Oot hirmu kaunis!
  Munkin iPhone meni rikki täs lähiaikoina ja se oli ihan kamalaa! Se kuitenkin toimii ja oon jo tottunu näkemään sen näytön ni ei oo enää niin kamalaa saan kuitenki uuden näytön..
  ... Joo sua kiinnosti xD :/

  VastaaPoista
 4. Saiko Vippi tai Winski joululahjoja? :)))))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vippi sai omistajaltaan huovan ja pintelit, Winski sai paljon omppuja ja herkkuja, sekä tietty rapsutuksia :)

   Poista