keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Uusi vuosi, uudet tuulet

Heippa kaikki ja oikein hyvää uutta vuotta minunkin puolesta! :) Tänään postailen ihan pikaisesti ja huomenna koitan saada vuoden 2013 parhaat palat kasaan! Me vietettiin vuodenvaihdetta oikein mukavissa merkeissä parhaitten ystävien kanssa ja nukkumaan päästiin vasta tämän vuoden puolella kuuden aikaan aamulla.. Vähän siis väsyttää!

Päivällä oltiin sovittu Elinan kanssa menevämme yhdessä heppailemaan joten olin jo vaille kolmelta hevosen selässä. Vuosi alkoi mukavasti Wincen kanssa maastoilemassa ja oli kyllä tosi kivaa taas maastoilla Elinan kanssa yhdessä! :) Hoideltiin hepat sitten tarhaan ja Vipin meen vielä illalla hoitamaan samalla kun teen iltatallin. 

Alkaneelta vuodelta odotan paljon. Uudet tuulet puhaltavat ja on paljon ihania suunnitelmia! Viime vuosi oli ihana, sain viettää ikimuistoisia hetkiä upeiden ihmisten seurassa, sain paljon kokemuksia erilaisten hevosten kanssa, sain loistavia kisasuorituksia Winskin kanssa ja vaikka mitä muuta ihanaa. Silti, otan innolla uuden vuoden vastaan ja katsotaan mitä sillä on annettavana!


Tänä vuonna minä: 

- täytän 19 vuotta
- aion panostaa kunnolla ratsastamiseen ja treenaamiseen
- huolehdin itsestäni ja parannan kuntoani ratsastuksen ohella muuten liikkumalla
- haluan panostaa kunnolla ystävyyssuhteisiin ja oikeasti pitää kiinni kaikista ihanista ja rakkaista ihmisistä 
- vietän unohtumattomia hetkiä keikoilla, mm. Jason Deruloa kattomassa helmikuussa ja Cheekin Olympiastadionin keikalla elokuussa
- aion viettää ihanan ja unohtumattoman kesän!
- haluan panostaa valokuvaamiseen ja ottaa paljon kuvia
- vietän aikaa ihanien ystävien kanssa ja tutustun uusiin ihmisiin
- otan kaikein ilon irti jokaisesta päivästä ja aion elää ihan täysillä!

Muistakaas kaikki, tänäänhän alkoi mun ja Roosan uuden blogin päivittäminen ja jos et ole vielä kurkannut, kannattaa tsekata se TÄSTÄ LINKISTÄ! :)

Nyt vähän huilailen ja vaan selailen nettiä, kunnes lähdetään Roosan kanssa tallille. Tehdään tulevasta vuodesta yhtä ikimuistoinen kuin edellinenkin oli, kiitos kaikille jotka olette elämässäni mukana kulkeneet ja toivottavasti koetaan yhtä ihania hetkiä jatkossakin!! :)


Lukijat; miten te vietitte vuodenvaihdetta? Teittekö millaisia uudenvuodenlupauksia ja mitä odotatte alkaneelta vuodelta? :)

2 kommenttia