tiistai 17. joulukuuta 2013

Erikoispostaus - Elämäni aakkoset

Tänään sain valmiiksi tämmösen Elämäni Aakkoset -postauksen, jonka idea on varmaan kaikille tuttu. 

Aloittaminen. Niin, se kaiken alku ja juuri. Kun pitäisi tehdä jotain ei-niin-kamalan-kivaa, eli esimerkiksi kouluhommia, en saa millään aikaiseksi aloittaa mitään. Viivyttelen, viivyttelen ja viivyttelen viime tinkaan asti ja aloitan kaikki hommat vasta ihan sillon kun on pakko. Kuitenkin kun saan aikaiseksi aloittaa hommat, teen ne yleensä nopeasti ja kerralla loppuun asti.

Bloggaaminen. Toinen tämänhetkinen tärkeä harrastus. Itse olen omaa blogia pitänyt reilun kaksi vuotta, mutta sitä ennen luin ahkerasti muiden ihmisten, pääosin heppablogeja.

Cheek. Oijjoijoi! Ihana Jare, joka pompahti pintaan ensimmäisen Vain Elämää -kauden jälkeen. Saatiin Jennin kanssa liput ensi vuoden elokuulle Cheekin Stadion -keikalle ja odotan kyllä innolla!! Olen käynyt nyt neljä kertaa Cheekin keikalla, ja joka kerta vaan paranee. Ihana mies.

Dandy. Tuttu täältä blogin puolelta jo aiemminkin, mutta kyllä Dandy on ansainnut paikkansa tällä listalla. Niin kiva, mutta niin hankala. Ehdottomasti yksi kivoimmista hevosista, joitten kanssa olen saanut touhuilla näin paljon.


Elokuvat. Rrrrakastan katella elokuvia! Varsinkin sellaisina ihanina, pimeinä talvi-iltoina hyvässä seurassa sohvalla peiton alla löhöillen hyvää leffaa katsellen, on ihan parasta. <3

Facebook. Mikä Facebook...? Heh, Facebookissa on kaikki. Ja jokainen. Tarviiko tätä muuten selittää?

Green Day. Green Day on kuulunut ehdottomiin suosikkibändeihini jo siitä saakka, kun olin ehkä 11-vuotias. Musiikki vaan paranee vuosi vuodelta ja vihdoin viime kesäkuussa koitti ihana päivä, kun minä pääsin kyseisen bändin keikalle. Aivan uskomatonta, että pääsin kattomaan tuota koko lapsuuden lempparibändiä ihan livenä, ja jestas minkä setin "pojat" vetivät! Ihan kylmät väreet menee vieläkin kun vaan muistelen tuota täydellistä päivää... <3

Harrastus. Mulla on aina ollut joku harrastus, siitä asti kun muistan. Jossain vaiheessa harrastin n. 4 eri lajia samanaikaisesti ja voitte arvata vaan kuinka monta mulla on noista jäljellä? No tasan yksi, nimittäin hevoset. En laske ratsastusta mun harrastukseksi, vaan hevoset. Ratsastus on hyvin pieni osa tätä harrastusta, täydentää koko kokonaisuuden ja tätä harrastusta en tule ikinä vaihtamaan mihinkään eikä kukaan voi viedä sitä minulta.


Ihmissuhteet. Mä oon tosi huono kaikissa ihmissuhteissa, ihan kaikissa. Oon mun perheelle välillä tosi hankala, samoin ystäville ja kavereille. Saatan heittäytyä ihan hurjaksi halutessani ja osaan pilata nopeasti kaiken. Samalla kuitenkin haluan vaalia ihmissuhteitani parhaani mukaan, ja kaikista eniten inhoan sitä, jos joku katkaisee välejänsä muhun. Aina on keinoja millä estää sellainen, jos vaan toinen osapuoli on siihen valmis ja halukas.

Joulu. No, joulu on joulu. Ihanaa aikaa talvella, mutta silti olen tosi onnellinen että se on vaan kerran vuodessa..

Kännykkä. Voin kyllä hyvin myöntää sen, että mä oon kännykästä riippuvainen. En suostu lähtemään yhtään mihinkään ilman kännykkää ja varmaan jos minut laitettaisiin autiolle saarelle vain yhden tavaran kanssa, en edes ajattelisi ottaa mitään muuta kuin kännykän mukaan.. (ja tietty laturin, että akun loppuessa saan virtaa siihen lisää ja voin jatkaa pelaamista..)

Lara. Pienimussukkatamma <3 Elämäni hevonen, ihana karvakorva joka opetti mulle mistä ratsastuksessa on kyse.

Musiikki. Tykkään kuunnella musiikkia tosi paljon. Varmaan ainut paikka missä en kuuntele musiikkia, on kotona. Muuten se soi aina autolla ajaessa, tallilla, lenkillä jne.. Lisäksi tykkään käydä keikoilla kuuntelemassa hyviä artisteja / bändejä, mutta kotona en jostain syystä kuuntele juuri koskaan musiikkia / radiota.

Nuoruus. Varmasti elämän parasta aikaa, on ihanaa olla nuori! Välillä toivon voivani elää lapsuudenkin uudelleen, olis ihanaa olla pieni ja huoleton. Mutta tykkään myös olla täysi-ikäinen, kun on saavuttanut sen maagisen 18 vuoden iän ja silti vielä koko elämä edessä.


Onnellisuus. On ihanaa olla onnellinen, varsinkin jos pitkään on kaikki mennyt päin h*lvettiä ja sitten tajuaa ajatella asioita eri kantilta.

Partyyyy! Tykkään tosi paljon juhlia! Enkä nyt tarkoita sitä, että pitäs olla aina ihan seipäässä ja sit olla ihan pimennossa seuraavana aamuna, vaan ihan kuskinkin roolissa on mukava lähteä hyvällä porukalla esim. baariin / johonkin bileisiin tanssimaan ja juhlimaan :)

QR-koodi. Kouluun ja meidän alan opintoihin liittyy noi koodit tosi olennaisesti ja tehäänkin niitä koko ajan johonkin mainoksiin ym minne ikinä niitä voikaan tunkea. Ei siinä, ihan hyödyllisiähän nuo on. 

Reissaaminen. Mikä onkaan ihanampaa kuin kasata huippu kaveriporukka kasaan, auto täyteen tavaraa ja lähteä ties minne reissuun? No ei varmaan mikään, nytkin on hirveä hinku jo kunnon reissuun!

Syöminen. Mitäs siihen lisäämään, ruoka on parasta ja syömistä ei voita mikään <3 En osaa sanoa millon mulle on tullut joku pakkomielle syömiseen, mutta varmaan tossa kesän aikana jotenkin aloin rakastamaan ruokaa niin paljon että melkein huolestuttaa :D

Talvi. Niin ihana mutta niin raivostuttava. Talvi ois parasta aikaa jos olis tosi paljon lunta, sopivasti pakkasta ja sitten voisi nauttia! Tämmöset inhottavat nollakelit on ihan tuskaista aikaa, kun on liukasta ja märkää koko ajan. Jos tammikuussa ei tuu lumet ja pakkaset niin kyllä itku pääsee!!


Ulkoilma. Tykkään ulkoilla tosi paljon, mutta se vaatii tietynlaisen sään.. Inhoan yli kaiken sellasta loskaa, märkää ja kylmää, mutta kunnon auringon paisteessa viihdyn ulkona vaikka kuinka kauan.

Valokuvaus. Harrastus siinä missä ratsastuskin, tosin jäänyt nyt vähän vähemmälle muiden kiireitten takia. Mulla onneksi mulla on Emmi, joka mahdollistaa almost kaikki kuvat tänne teidän nähtäväksi kun jaksaa roikkua mun mukana tallilla kameran kanssa! Oot ihana ♥

Winski. Maailman paras, tärkein ja rakkain. Winskin ansiosta oon ratsastuksessa näin paljon kehittynyt ja se on suurin syy miksi tätä harrastusta olen jatkanut tähän päivään asti. Sen kanssa oon kokenut niin paljon ihania hetkiä, mutta myös vaikeita. En toivoisi mitään muuta tässä maailmassa niin paljoa, kuin että saisin omistaa ruunan ihan sen elämän loppuun asti. Rakas pieni poika <3

Xoxo, Gossip Girl. Samaa sarjaa kuin Pako, aaaa maailman parhaita TV-sarjoja!

Ystävyys. Ystävät on mulle kaikki kaikessa ja en pärjäisi mitenkään ilman niitä. Mulla on paljon kavereita, mutta vain muutama, oikea tosiystävä. Ystävyys on tosi tärkeetä, eikä elämä olis mitään heitä ♥


Zippe. Hienoin hevonen minkä selässä oon istunut. Aivan uskomattoman hieno, laadukas ja mitä ihanin hepparuuna. Luonteeltaan Zipu on niin suloinen ja hellyyttävä, ei edes sanat riitä kertomaan miten hevosella voi olla niin ihana luonne. Tollasta hevosta ei oo koskaan tullut vastaan ja onkin ollut aivan ihanaa saada tutustua noin mahtavaan eläimeen!

Åbo. Ruotsinkielinen nimi kaupungille Turku. Niin ja Turussa en oo koskaan käynyt, piti keväämmällä mennä mutta sitten ei mennäkään :D

Äiti. ♥ tärkein ihminen maan päällä, äiti on paras.

Öljyn vaihto. Joku tosi huono inside -läppä, kun kaveri aina tarjoutuu vaihtamaan / tarkistamaan mun autosta öljyt.... :D

Sellanen erikoispostaus tähän tiistaihin! Mulla on joku vimma ja kauheesti tekee mieli koko ajan kirjotella tämmösiä erikoispostauksia, vaikka olisi pari ihan asiapostaustakin tehtävänä. Olisko teillä jotain ehdotuksia, esim. joulun kunniaksi mitä haluaisitte lukea? :)

11 kommenttia

  1. Tää oli tosi kiva postaus! :) Tee vaikka susta ja Vipistä 10 faktaa, ja 10 parasta kuvaa Vipistä. Saman voi tietysti tehdä ihan mistä hevosesta vaan.

    VastaaPoista
  2. Tet vaikka susta 10-30 faktaa mitä me ei tiedetty susta! Oot jo hyvä bloggaaja oikeastaan paras :) Hyvää joulunaikaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, samoin sulle hyvää joulun odotusta! :)

      Poista
  3. myday!!!!:) su videot on parhaita

    VastaaPoista
  4. Tekisitkö joskus postauksen, millaista on yp-hepan pitäminen? Kiinnostaisi kovasti miten kiireistä aika on ja mitä kaikkea sinulle kuuluu Vipin hoidossa (tai yleensäkin yp hevosen pitämisessä) ja mitkä hommat sisältyy tallivuokraan. Mitään hintoja ei tarvitsisi eritellä tarkemmin, mutta miten ylipäätään pitäisi varautua jos on haveissa ottaa hevonen ylläpitoon, mitä kuuluu hevosen omistajan tehtäviin ja mitä ylläpitäjän. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, hyvä idea! Vähän tommonen samanlainen idea mulla on ollut mielessä, joten kiitti ideasta! :)

      Poista
  5. Heii voitas vaik koittaa nähä elokuus siel Cheekin keikal ? :D ois tosi kiva nähä monen vuoden jälkee!! siel voi olla tietty vähä vaikee löytää toisiaaa mut ainaha voi yrittää :'D niii ja must ois kiva kans tällane 10 parasta kuvaa; Vipistä, Winskistä, Larasta jne:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei joo, hyvä idea!! Ois ihan superia näkyillä ku on niiiin kauan aikaa ku on nähty! :D Pitää olla sit lähempänä yhteyksissä :)

      Ja kiitti, noi ois kyllä kiva toteuttaa!

      Poista