tiistai 24. heinäkuuta 2012

Viimepäivien kuulumisia

Heipodei kaikille taas hetkeen. Mitään kovinkaan erikoista ei ole taaskaan tapahtunut, joten en ole jaksanut vain paria riviä tänne raapustella. Nyt kuitenkin yleistä löpinää, suunnitelmia ja sellaista luvassa!

Viikonloppu meni nopeasti hyvässä seurassa aikaa vietellen. Lauantaina tein ahkerasti töitä ja illemmalla Jenni ja Laura tulivat meille yöksi. Ilta oli hauska ja paljon tapahtumia täynnä. Oli kyllä kiva viettää aikaa rauhassa istuskellen parhaitten kamujen kanssa ilman mitään kiirettä minnekkään. Noita hetkiä tulee nykyisin liian harvoin ja sillon kun niitä tulee, täytyy osata nauttia, kuten me teimme :)


Sunnuntaina suunnattiin Elinan kanssa yhden aikoihin maastoilemaan. Minä sain alleni (yllättäen?) Winskin ja Elina meni siis Sissillä. Winnie oli hieman innoissaan päästessään maastoilemaan kaverin kanssa vapaapäivän jälkeen ja ihmeteltiinkin heti alkupäästä alkaen miten Winski oikein pysyy Sissin perässä, kun aina jää heti kilometrin jälkeen :D Mukavaahan tuo oli, kun pojukin oli joskus reippaana menossa. Tehtiin melko rauhallinen lenkki ja ratsasteltiin heppoja rennoksi. Winski oli jotenkin tosi jäykkä takapäästä ja Elina antoikin hyviä vinkkejä saada rentoutumaan se. Tallilla sitten hoideltiin hepat; Winskin takajalan pieni haava piti huuhtoa ja putsailla sekä Sissin jumiutuneet lavat hieroa. Kauaa ei tallihommissa mennytkään ja pian päästiin kotiin.


Tänään Unto tulikin meille hoitoon päiväksi ja päivä menikin katsellessa pikkuveljen kanssa muumeja. Äitini on joskus aikojen alussa nauhottanut VHS-kasetille vanhoja muumien jaksoja, joita nyt sitten innostuimme tänään katselemaan :D Ihan hauskaa oli näinkin päivä viettää. Kolmen jälkeen sitten laittelin itseni ihmisen näköiseksi ja suunnattiin ABC:lle. Jenni oli juuri päässyt töistä ja otettiin pientä purtavaa siinä ennen kuin lähdetiin ajelemaan Lekolle. Jennillä oli vuokraheppansa liikutuspäivä ja me lähdettiin Lauran kanssa kameramiehiksi. Muutama kuva tuossa alempana.Mutta nyt niihin suunnitelmiin. Kamalasti on kaikkea kivaa tiedossa, ja valoitampa teitäkin hieman!

Torstaina 26.7 - Katrin koulutunti Sissin kanssa ja Katri itse ratsastaa silloin Winskin.
Perjantaina 27.7 - Töiden jälkeen pakkaudutaan autoon ja suunnistetaan Kuopiorockiin!
Lauantaina 28.7 - Jennin ja Lauran kanssa maastoilemaan kera Sissin, Peston ja Winnien.
Sunnuntaina 29.7 - Elina pitää minulle ja Jennille estetunnin :D
Maanantaina 30.7 - Sissin kanssa maastoilua

Tässäpä nyt tulevan viikon suunnitelmia, etiä päin en vielä paljastakaan.. ;) Miia (joka tekee mulle ulkoasun) on tehnyt kaksosten kanssa Latesta aivan mielettömän upean videon! Katselkaapa kaikki, ja ihastelkaa!

4 kommenttia