torstai 12. heinäkuuta 2012

Parhaimmat maastomopot!

Huih, miksi aika meneen niin  nopeasti? Vastahan loma alkoi ja kohta se jo loppuukin. Toisaalta, on kyllä monta syytä miksi odotan loman loppua:

- tulee talvi ja talvella on ihana maastoilla <3
- synttärit lähenee ja samoin ajokortti
- alkaa taas kuukauden vuokraus
- pääsen taas kisaamaan!

Toki toivoisin että loma jatkuisi pidempään, mutta joskus se on arkeenkin palattava. Töitä kyllä riittäisi, mutta aikaa ei tunnu riittävän sitten muuhun. Tallille onneksi olen nyt päässyt ja ensi viikon jälkeiset pari seuraavaa viikonloppua vuokraillaan Jennin kanssa molempia hepsuja, Elinan pitäessä tallivapaata. Sitten onkin taas aika lähteä pikkumussukan luokse Pohjanmaalle.. <3


Nyt kuitenkin tämän päivän touhuihin. Nukuin aamulla suht pitkään (kymmeneen.. :D) ja aamupäivän pyhitin huoneeni siivoamiseen. Ennen tallille lähtöä siivosin vielä pari laatikollista mansikoita ja imuroin. Ihmeellisen reipas ollut..

Tallilla sitten kävin hakemassa Sissin ja Winnien sisälle. Otin Sissin käytävälle ja totesin suureksi harmiksi, että tammulin oikeasta etusestä oli kenkä irti. Se ei ollut onneksi niin paha, siististi se oli lähtenyt, mutta kaikki ei silti ollut normaalisti. Tsekkailin muutkin jalat ja tarkemminn heppaa tutkaillessa, huomasin vasemman takajalan olevan kipeä. No, ei siinä muu auttanut kuin laittaa Sissi letkuihin ja alkaa siivoilemaan karsinoita. Toivottavasti pikkutamma paranee pian<3


No, odotellessani Lauraa mukaan maastoilemaan, en keksinyt muuta tekemistä ja siivosin karsinoita tunnin ja vartin. Koskaan en ole niin hitaasti niitä siivonnut, mutta tulipahan siistiä. Tein loputkin tallihommat ja kohta Laura jo tulikin. Laittelin Peston ja Winskin valmiiksi Lauran siivoillessa Peston karsinaa. Kohta oltiinkin valmiit ja suunnattiin kauniiseen auringon paisteeseen maastoilemaan.

Lenkki meni kaikkiaan oikein nappiin. Winski keksi vähän väliä kaikkea pientä "kivaa", tehdessään ihania sivuloikkia joka suuntaan. Onneksi omistan jo nykyään hyvän tasapainon, enkä pienistä sivuloikista ota ilmalentoa. Myös Pesto päätti kokeilla Lauran huumorintajua, pikkupukeilla laukannostoissa seka kaikkea muuta jännitävää. Muutama sadekuurokin yllätti ja loppujen lopuksi oltiin läpimärkiä molemmat ratsukot. Superhauskaa kuitenkin oli, parhaat heposet ja huippuseura! Ihanaa että nyt on Lauralla vuokraheppa ja vielä samalla tallilla.


Lenksun jälkeen hoideltiin hepat sitten kuntoon ja kengittäjä tuli Elinan kanssa kattomaan Sissiä. Tammalle uudet töppöset niihin kahteen jalkaan ja nyt katsellaan miltä alkaa näyttämään. Huomenna Unto tulee hoitoon ja illalla olisi töitä. Perjantai meneekin töitä paiskiessa, samoin lauantai. Sunnuntaina suunnataankin Pieksämäelle kisoihin Winskin kanssa ja alkuviikosta en edes muista mitä on tapahtumassa :D Mutta palaillaan!

6 kommenttia

 1. Voi miten kaunis tuo viimeisen kuvan hevonen on! :)

  VastaaPoista
 2. siis missä tallilla nuo hepat on ja kuka ne omistaa? :) en oo pysyny oikein kärryillä:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sissi, Winski ja Pesto asuvat neljän hevosen yksityistallilla tallilla Kuvansissa. Elina on Sissin ja Winskin omistaja. :)

   Poista
 3. Tuo Sissi on kyllä kuvan kaunis. :) Vaan on hieno tuo viimeisen kuvan hevonenkin!!

  Millainen kamera muuten sulla / näiden kuvien ottajalla on ? Anteeksi utelemiset c:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, onhan ne niin nättejä molemmat. :)

   Ja kaikki kuvat on otettu omalla kamerallani, joka siis on Canonin 1000d perusjärkkäri. :)

   Poista