keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Ilman satulaa humputtelua

Heissan, vähän venähti tämän postauksen aloittaminen, mutta onpahan nyt silti! Eilen ei tapahtunut mitään erikoista, Unto oli meillä aamupäivän hoidossa ja illemmalla käytiin Jennin ja Lauran kanssa kaupungissa pyörähtämässä. Sittenpä meninkin jo melkein nukkumaan. Käykääs katselemassa kuvia Pieksämäen kisoista tästä linkistä!

Tänään olin aamulla Elinan luona Unton kanssa ja iltapäivällä lähdettiin tallille. Lauralla oli iltatalli ja Peston ratsastus, minulla Sissin liikutus & tallihommat ja Jenni lähti kameramieheksi. Otettiinkin Sissi ja Pesto ensin sisälle ja pistettiin kuntoon. Sissille en laittanut satulaa ollenkaan vaan pääsin pitkästä aikaa keikkumaan ilman satulaa :D


Käytiin kävelemässä alkukäynnit maastossa ja Lauran mennessä kentälle, minä jäin pyörimään tallin ympärille sekä pellonreunalle. Mentiin siis ihan humputellen ravissa ja käynnissä, sekä muutamat laukannostot otin suoralla pätkällä. Sissi oli tosi kiva ja rento, huippukivasti liikkui eteen ja oli todella tasainen & miellyttävä ratsastaa. Jäi kivat fiilikset ratsastuksesta ja loppukäynnit käytiin taas maastossa Lauran kanssa.


Ratsastuksen jälkeen siivottiin karsinat, vaihdettiin vedet tarhoihin, kylmäsin Sissin jalat, hoidettiin tietty hepat ja tehtiin muutkin tallihommat. Iltatalli meni siinä samassa ja kohta oltiinkin jo valmiita ja ennen kotiin menoa käytiin kaupungissa pyörähtämässä. Pahoittelut muuten siitä, kun en ole mitään erikoispostausta ehtinyt tekemään, en vaan ole millään kerinnyt istua koneella sen aikaa. Katsellaan josko huomenna..

4 kommenttia

 1. onko hannu vielä sulla ylläpidossa ? jos on miks et käy sillä enää?

  VastaaPoista
 2. Ei ole enää, koska muutti sen verran kauas etten pysty enää mopolla käymään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. harmi, teit senkin kanssa todella hyvää työtä ! :(

   Poista
  2. Kiitos, sen kanssa oli kyllä tosi kiva tehdä hommia.. :(

   Poista