sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Talvinen ulkoasu

Taitaapa muuten olla ensimmäinen kerta koko blogin historian aikana, kun oon ajallani muuttamassa blogin ulkoasun syksyisestä talveen! Jes, hyvä minä. Tästähän kuuluu suurin kiitos Sofialle (linkki blogiin) joka on tehnyt tällä kertaa tuossa ylhäällä keikkuvan bannerin. Sofia on tainnut kerran aiemminkin tehdä ulkoasun tänne mun blogiin, ja on ihana pyytää häneltä banneria kun tiiän että saan varmasti sellasen mikä miellyttää mun silmää ja Sofia osaa tehä just sellasen mistä tykkään! Niin ihanaa, vielä kerran suuretsuuret kiitokset!! :)


Mitäs te lukijat ootte mieltä uudistuneesta, talvisesta ilmeestä täällä blogissa? Hope u like it, koska tää tulee ainakin jonkun aikaa täällä pysymään! Bannerissa muuten vähän vanha tuo ratsastuskuva (tän vuoden maaliskuulta, heh..) ihan vaan siitä syystä ettei tältä talvelta ole ainuttakaan ratsastuskuvaa ulkonta. Siksi Kalle on tuonnäkönen.... :D Raukkaparka, näyttää ihan hassulta. Ja muutes, välilehdet on taas päivitelty eli kannattaa niitäkin vähän kurkkailla. 


Semmosta tähän sunnuntai-iltaan, huomenna onkin jo joulukuu! (ja tajusin tänään että oon ihan kokonaan unohtanu ostaa joulukalenterin, apua!!!!) Mitään joulukalenteria ei tässä blogissa tulla tänäkään vuonna näkemään, mutta jos ootte oikein kilttejä ja ahkeria kommentoimaan, saattaa erikoispostauksia ilmestyä sitten senkin edestä! 

6 kommenttia

 1. Ole hyvä, ihanaa että tosiaan tykkäät! :')

  VastaaPoista
 2. hieno banneri ja ihanan talvinen ulkoasu! sullahan on 55-250mm objektiivi? mistä ostit sen ja paljonko se maksoi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös oo ihana ja kiva kun tykkäät!

   Ja joo on, ostettiin se muistaakseni rajalalta ja tais maksaa sillon vajaa 300€ :)

   Poista