lauantai 5. huhtikuuta 2014

Uusi ulkoasu jälleen

Jes, vihdoin ja viimein ulkoasu valmis ja kerrankin jopa tykkään siitä itsekin! :) Te lukijathan saitte valita minkä kuudesta vaihtoehtoisesta bannerista haluaisitte nähdä täällä keikkumassa ja voittajaksi selviytyi Jasminen tekemä banneri, kiitos Jasminelle suuresti!! 


Muokkasin hieman taustaa banneriin sopivaksi eikä oikeastaan muuta tarvinnutkaan tehdä. Vielä pitäisi kaikki nuo yläpalkin sivut päivittää ja kuvat vaihtaa niin olisin täydellisen tyytyväinen tähän ulkkaan! Mitä olette muuten mieltä, haluaisitteko nähdä ennen seuraavaa kesäulkoasua noita muitakin "bannerikisan" tuotoksia tässä ulkoasussa? Minusta olisi tosi kiva välillä vaihtaa tuota, että muutkin bannerit pääsisivät käyttöön ja esille. Onko teidän mielestä ihan hassu ajatus ja haluaisitteko mieluummin, että tää sama pysyy nyt siihen asti, kunnes tulee kokonaan uutta ilmettä?

Lisäksi olisi kiva kuulla mielipiteitänne tästä kokonaisuudesta! Mitä muokkaisitte ja mitä jättäisitte paikalleen? Haluaisitteko muutoksia johonkin kohtaan tai vaikkapa sivupalkkiin jotain pientä lisää? Nyt saa ehdottaa, kommentoida, kritisoida ja antaa rakentavaa palautetta! 

Ps, miltä kuulostaisi, jos järkkäisin pitkästä aikaa kysymyspostausta? Onko teillä kysyttävää..? :)

7 kommenttia

 1. Vaihda vaan banneri aina välillä, on kiva nähdä niitä muitskin

  VastaaPoista
 2. Tää banneri/ulkoasu vois omasta mielestäni pysyä niin pitkää kunnes vaihat kesäsempään:)

  VastaaPoista
 3. Kiva ulko asu! ja haluaisin kysyä, että onko sellainen kuvasivu maksullinen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Ja jos tuota kuvat.fi kuvasivua tarkoitat niin on maksullinen, taitaa olla jotain 30-40€ vuodessa jos ostaa koko vuoden kertamaksulla :)

   Poista
 4. Ootteko myynnyt Vipin? Vai mikä sen nimi olikaan? <:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eeeii Vippi oo mun oma koskaan ollutkaan :D Sekotatkohan Winskiin? Winski on Elinan heppa ja on myynnissä, ei oo myyty vielä. Kannattaa tsekkailla noi välilehdet kun just ne päivitin niin sieltä varmaan selkenee :)

   Poista
 5. Juu pidä vaan kysymyspostaus kohta ! :)

  VastaaPoista