keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Reissukuulumiset sekä blogin uusi päätähti esittelyssä!

Heippa, ja pahoittelut että postaan vasta nyt vaikka eiliselle lupailin. Reissussa venähti kuitenkin kymmeneen asti, joten en jaksanut enää yötä myöten postailemaan. Joten, nyt sitten saatte vihdoin kuulla kuulumiset tienpäältä ja saan esitellä uuden hepottikaverin!

Eilen aamulla herätyskello herätti klo 4.15... Uni olisi vielä maistunut, mutta ei auttanut kuin kammeta ylös lämpimän peiton alta ja lähteä ajelemaan tallille viideksi. Roosakin tuli sopivasti paikanpäälle ja annettiin siinä ensin hevoille ruuat sekä vietiin kaikki Vippiä lukuunottamatta loimitettuina ulos syömään aamuheiniä. Vippi jäikin sisälle ja laiteltiin se kuljetuskuntoon. Kun oltiin saatu valmiiksi kaikki tavarat ja ponski, odoteltiin hetki ennen kun iskä tuli meitä hakemaan. Laitettiin Vipukka traikkuun ja lähdettiin ajelemaan Suonenjoelle.


Matka meni hienosti ja oltiin perillä ennen kuin huomattiinkaan, hieman seitsämän jälkeen. Siinä sitten sanottiin Vipille viimeiset heipat, jätettiin hepottimen tavarat, juteltiin hetki ponin omistajan kanssa ja lähdettiin jatkamaan matkaa. Vielä olisi pitkä matka edessä, joten ei sen pidemmäksi aikaa jääty.


Matkan aikana keksittiin jos mitä tekemistä, mm. katsottiin Roosan kanssa leffaa, syötiin tai muuten vaan juteltiin. Oli kivaa ajella ensin ihan pimeässä ja pikkuhiljaa katsoa, miten aurinko nousee ja tulee tosi nätti päivä. Pysähdyttiin muistaakseni joskus kymmenen ja yhdentoista välissä ABC:llä syömässä ja syötyämme jatkettiin taas matkaa.


Joskus kahdentoista jälkeen, en ihan tarkalleen muista, oltiin perillä kohteessa. Tallinpihalla seisoi aivan uskomattoman suloinen pikkuheppa, jota oltiin menossa hakemaan. Muutaman lisämutkan ja vastoinkäymisen jälkeen päästiin vähän aikataulusta jäljessä lähtemään kotiin, onnelliset ja väsyneet ihmiset auton sisällä ja poniheppanen kopissa perässä.


Kotimatkalla pysähdyttiin katsomaan pari kertaa, että matkalaisella on kaikki ok. Sitten ajettiinkin suoraa huutoa kotiin, ja matkalla taas katseltiin leffaa takapenkillä, syötiin ja nukuinkin hetken. Kotona tallilla sitten purettiin hepotti kopista ja se pääsi heti sisälle talliin tutustumaan uusiin kamuihin sekä syömään ilta-/yöruokiaan. 

Noniin, sitten onkin aika esitellä tämä uusi tulokas! 

<3

Uusi hepotti on 8-wee peruskoulutettu ratsuruuna, joka on kotoisin ihan Suomesta. Se on siis syntynyt vuonna 2006 ja tällä hetkellä lempinimenä toimii yleisesti "Poni" tai "Heppa". Lempinimi tulee sitten ihan luonnostaan, kun tutustutaan poniin enemmän. Korkeutta tällä söpöyksellä löytyy arviolta ehkäpä 160? cm, joten mikään jättiläinen tämä ei ole. Se ei kuitenkaan ole mikään hentonen, vaan semmonen sopivan tukeva, joten ei varmasti ole ihan liian pieni mullekaan :)


Tänään Emmi kävi ottamassa meistä muutaman kuvasen ja samalla tutustuin itse poniherraan hieman enemmän. Se on luonteeltaan ihan superkiltti ja ihana, mutta on tosi herkkä ja vähän "ujo". Poni vaikuttaa jo nyt niin ihanalta, etten sanotuksi saa! Oon ihan myyty, ootan vaan niin innolla että päästään tutustumaan vielä paremmin ja miten asiat lähtee rullaamaan. Poni on kyllä osoittanut olevansa ihan kultaa, toivottavasti meille suodaan paljon kivoja hetkiä yhdessä, ootan niin innolla! :)

Nyt kuitenkin nukkumatti jo odottelee ja pitää mennä nukkumaan. Toivottavasti teilläkin on ollut kiva viikonalku ja palaillaan taas Ponisen kuulumisten merkeissä viikonloppuna viimeistään, ellei jo aiemmin!

37 kommenttia

  1. Onko tämä nyt sinun oma vai ylläpidossa?:-)

    VastaaPoista
  2. Onpa suloinen kaveri, rautiaat läsipäät iskee muhun aina !! Kaikkea hyvää teidän tielle, toivottavasti tosiaan saatte nauttia monista ihanista hetkistä yhdessä :) Innolla jään tämänkin otuksen kuulumisia odottamaan !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, on oikeesti tosi söpöläinen! Ja kiitos paljon, kivaa kuulla!! :)

      Poista
  3. Onpas komea ilmestys, toivottavasti kaikki lähtee hyvin käyntiin. :--) Ylläpito heppa siis?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on tuommoinen komistus! Ja jep, toivotaan! :)

      Poista
  4. Onko tää nyt yp heppa? Minkä rotunen tää on? Mikä sen oikea nimi on? (: Taidat olla aika tohkeissas kun perusjututkin jää kertomatta... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarkoitus kirjoitella enemmän ja lisätietoa, kun on sen aika :) Malttiamalttia!

      Poista
  5. Mikä on ponin virallinen nimi? Näyttää vähän vurrin Monalta, paitsi on isompi. :)

    VastaaPoista
  6. Voi ei! Ihan syötävän suloinen :'3 yp vai oma? :)

    VastaaPoista
  7. Voi ei! Ihan syötävän suloinen :'3 yp vai oma? :)

    VastaaPoista
  8. Siis mikä tän oikea nimi on? Kai sillä nyt jokin nimi kuitenkin on? :D

    VastaaPoista
  9. Voi että, kyllä on nätti tapaus tämä "poni" :) !!

    http://rakaspikkuriivio.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  10. Ompas ihana otus! Mitä rotua ponissa on?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö vaan!! :) Mutta siinä on torinhevosta ja pvtä, kirjottelen lisää seuraavassa postauksessa!

      Poista
  11. Mikä on tämän ponin se ihan oikea nimi? :) Et mainunnut koeratsastitko hevosen tai olitko käynyt sitä jo aikaisemmin katsomassa? Lisä tietoja uudesta suloisesta tulokkaasta kaivataan :D

    VastaaPoista
  12. Voi jestas mikä söpöläinen! En malta odottaa että kuulen lisää ponista. Niin ja koeratsastitko ollenkaan, vai tuliko se vain suoraan mukaan? :)

    VastaaPoista
  13. Awws miten sulonen :3

    VastaaPoista
  14. Oo ompa sulone!! :3 mäki katoin eka et näytti iha monalta:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niiin onn! :3 Haha, niin se on kuvissa ihan Monan näkönen, "livenä" ei ihan niinkää :D

      Poista
  15. Voivoi miten suloinen tapaus!<3

    VastaaPoista
  16. Tui mikä söpöläinen ! ♥

    VastaaPoista
  17. Oletpa sinä Aino niin salaperäinen, jotain on selvästikkin siis tekeillä :D No lisätietoja odotellaan ;D

    VastaaPoista
  18. Nätti tapaus! :)
    Kumpa tää nyt ois sitten terve

    VastaaPoista
  19. katoin tossa tollasta videoo ja onko tossa kalle ??? :O näyttäää ihan samalta.. tos se video http://www.youtube.com/watch?v=7QQEO89RzuI

    VastaaPoista
  20. onko tossa kalle ? :) http://www.youtube.com/watch?v=7QQEO89RzuI

    VastaaPoista