sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Lyhkäset heppakuulumiset

Alkanut vuosi onkin alkanut oikein kivasti ja heppailuakin on tullut harrastettua oikein mukavasti! Vippi on ollut nyt vähän kevyemmällä, mutta senkin kanssa ollaan treenailtu ihan perusjuttuja. Torstaina käytiin maastoilemassa tosi kevyesti, perjantaina juoksutin sen apuohjien kanssa (ja sain yllättyä kovasti miten fiksusti se osasi käyttäytyä!!), eilen tein käyntitreenin kentällä ja tänään... No, ei mennyt ainakaan kovin hyvin.

Menin kentälle ihan ajatuksena ratsastaa ja tunnustella hetki molempiin suuntiin käynnissä ja ravissa ja päästää sitten Jenni selkään. Alkukäyntien jälkeen aloin työskentelemään käynnissä mikä menikin oikein kivasti ja sain ponin hyvin kuulolle kaikille avuille ja tasaisesti molemmille ohjille. Ravia ei sitten taas löytynyt millään, ei mitenkään. Ensin mentiin kauheaa passisotkua ja kun päästiin raville, kiidettiin ihan hullua vauhtia. Otettiin sitten gramaanit avuksi ja tehtiin töitä pääosin vaan käynnissä, kun ravista ei tullut mitään niidenkään kanssa.


Ajattelinkin nyt tehdä Vipin kanssa paljon juttuja ihan vaan maastakäsin ja ihan kevyesti; juoksuttaa, käydä maastossa kävelemässä ja keksiä jotain erilaisia aktiviteetteja kentällä. Selässä käyn vain käyntitreenin merkeissä ja joskus jos saan kaverin mukaan maastoilemaan. Varsinkin tuo apuohjien kanssa juoksutus näyttää toimivan melko hyvin.

Kun Vippi oli liikutettu ja hoidettu, lähdettiin Wimpen ja Zipen kanssa maneesille. Pääsin pitkästä aikaa hyppelemään Winskillä ja ai että olikin hauskaa! Pakko myöntää, että vähän kauhulla odotin miten tulen pärjäämään, kun viime hyppykerrasta oli ihan liian pitkä aika. Wince hoiti kuitenkin homman taas kotiin ja päätettiin treenit oikein iloisella mielellä! Loppuun menin vielä vähän jumppasarjaa ja verkkasin sileellä loppuverkat. Kyllä se vaan on niin ihanaa tuon ukkelin kanssa, ai että mä tykkään!


Että semmosta hepparintamalla. Eilen käytiin Roosan kanssa leffassa Kuopiossa sekä ilta menikin ympäri kaupunkia ajellessa. Tänään meen vielä illalla käymään tallilla iltatallissa ja huomiseksi on myös luvassa oikein urakalla heppailua. Heti aamusta meen tekemään aamutallin, sen jälkeen ratsastamaan yksi lv-tamma ja illalla sitten vielä iltatalliin ja tallihommien teko. 

Oon muuten ajatellut tässä lähiaikoina järkkäillä kysymyspostausta, olisko teillä kysyttävää vai onko ihan turha idea? 

6 kommenttia

 1. Hassusti menee Vipen etujalka tuossa toisessa kuvassa :o Kierokinttu :D Hassu.. Itse en oikeastaan koskaan keksi mitään kysyttävää, mutta vastauspostauksia tykkään lukea, joten järkkää ilman muuta :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva postaus ja ihania kuvia!:) Alamäet kuuluvat hevostouhuihin, itsekkin olen kova maseentumaan (:D) pienenkin epäonnistumisen kohdalla, mutta se vain opettaa!:) Kai nyt vielä voi toivotella hyvää uuttavuotta?;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo, se on totta, ei aina mene hyvin. Ja kiitos samoin sulle hyvää alkanutta vuotta! :)

   Poista
 3. Harmi, että Vipin kans on tullu pientä takapakkia.. Älä kuitenkaan masennu, suunta vain ylöspäin!;)

  VastaaPoista