torstai 23. tammikuuta 2014

Ja taas vuotta vanhempi

Tämän parempaa synttäripäivää ei varmasti voisi enää edes toivoa! On ollut niin kiva ja ihana päivä, etten ole edes muistanut murehtia vanhenemista (kamala ikäkriisi, ootan vaan kauhulla pyöreää 20..). Flunssakin alkaa ehkä jo pikkuhiljaa antaa periksi, ainut mikä tälläkin hetkellä riivaa on järkyttävä yskä. 


Synttäripäivän aamun aloitin saamalla porukoilta synttärilahjan (vähän rahaa ja villasukat<3) suoraan sänkyyn ennen kuin äippä lähti töihin. Itse jäin vielä tunniksi nukkumaan, kunnes oli aika nousta ja lähteä tekemään aamutalli. Tallilla käynnin jälkeen ajelin sitten kouluun, jossa käytiin läpi vähän noita reilun viikon takaisia Taitaja semifinaaleita, joissa muuten satuin voittamaan.. :D Eli finaalipaikkahan sieltä napsahti! Onko joku teistä lukijoista tulossa paikanpäälle Lahteen huhtikuussa?


Finaalia varten lähdettiin sitten Roosan kanssa yhdelle kirpparille harjoittelemaan, kun yhtenä finaalitehtävänä on pukea mallinukeille vaatteet kirpputoritavaroista. Kirppiksellä vietettiinkin koko koulupäivä pukien muutama nukke oikein tyylikkäisiin talviurheiluvaatteisiin. 

Koulupäivän jälkeen lähdin pyörähtämään kotona syömässä ja vaihtamassa vaatteet. Kohta Jenni ajelikin meille ja lähdettiin sitten yhdessä talleilemaan. Sain Elinalta ihanimman synttärilahjan, kun päivällä hän kysyi haluaisinko mennä Winskin kanssa maneesille. Tottakai, ihaninta mitä voi synttäreillä toivoa! :)

Otettiin tallilla Jenpan kanssa muutamat kuvat musta sekä Wincestä, ennen kun alettiin laittamaan hepsu kuntoon. Kun sekä heppa että kuski olivat pakkautuneet kunnolla pakkasta varten, päästiin suuntaamaan maneesille. Jenni heitti vielä Vipille päiväheinät ja ajeli edeltä maneesille.


Aloitin verkkailemaan molempiin suuntiin ensin ravissa ja sitten laukassa. W oli tosi kiva jo alusta alkaen! Se oli ihan superkivan oloinen, tosi kevyt edestä ja herkkä jalalle. Tein siirtymisiä, vastalaukkoja ja vähän erikokoisia ympyröitä ja W vertyikin ihanan nopeasti. Sitä oli todella kiva ratsastaa, kun oli niin ihanan helppoa. Käveltiin alkuverkkojen jälkeen hetken aikaa, ennen kun alettiin treenailemaan. 



Maneesissa oli muutamia pikkuristikoita, joita otin mukaan treeniin. Tein paljon kääntämistehtäviä, paljon kontrolliharjoituksia ja paaaljon erilaisia tehtäviä ympäri maneesia. Itse meinasin jäädä välillä vähän liiaksi matkustelemaa, mutta heti kun skarppasin onnistui taas paremmin. Tein esteiden välillä mm. temponvaihteluita, joilla sain hyvin Winskiä kuuntelemaan ja odottamaan. Se ei yhtään kiirehtinyt, mutta liikkui kuitenkin tosi hyvin pohkeesta eteen. Hyviin suorituksiin oli miniristikot hyvä lopettaa ja päästiinkin lempipuuhaani; kouluratsastukseen ja loppuverkkailuun. 


Lopussa Winski oli UPEA. Se oli aivan mahtava, liikkui ja teki kaiken pelkästä ajatuksesta. Oli aivan ihanaa lopettaa treeni noin loistavalla fiiliksellä. Olin niin kovin kamalan onnellinen, ihan pelkästään hyvin menneen treenin ansiosta. Pakattiin taas kamat niskaan ja suunnistettiin takaisin tallille.


Winskin hoidon sekä Vipin tallihommien teon jälkeen käytiin vielä nappaamassa Laura mukaan ja mentiin syömään porukalla. Nyt oonkin kirjoitellut tän postauksen ja kohta lähden Jennille yöksi ja vietetään kivaa leffailtaa ihan kahdestaan :) Lauantaille onkin luvassa oikein kivoja suunnitelmia, kun Emmi lähtee tallille mukaan. Toivottavasti olisi hyvä sää, nimittäin aikamoista kuvasaldoa on odotettavissa!


19 kommenttia

  1. vanhus ja wimpetti aika sulot :3

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia. Ja onnnnea! :)

    VastaaPoista
  3. onnea! sul on tosi kiva blogi! :)

    VastaaPoista
  4. Onneks olkoon!:) kiva postaus ja aivan ihania kuvia:) mikä se taitaja kilpailu muutes on?:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Taitaja kisat on semmoset ns. suomen ammattikoululaisten mestaruuskisat, joissa on mooonia eri lajeja ja koulutusaloja. Kannattaa googlailla ja lukee enemmän, vaikee selittää :D

      Poista
  5. Mä oon tulossa sinne taitaja kisoihin(: saako sua tullaa moikkaamaan?

    VastaaPoista
  6. Ihanan pirteä pakkas päivän päivitys. Toisiksi vika kuva on kaunis ja Winnie näytti liikkuvan mielettömän hyvin. Tuli itellekkin hymy huulille tätä lukiessa. Hyvää syntymäpäivää :)!

    VastaaPoista
  7. Paljon onnee !! Mä vielä täällä odottelen elokuuhun asti sitä maagista täysi-ikäisyyttä... ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! :) Haha, ei oo sullakaan enää kauaa ;)

      Poista
  8. Onnea!:) ihania kuvia! ! varsinki viimine::p

    VastaaPoista
  9. Myyöhäiset onnitelut! :) Olisi yks kysymys, että mistä muuten noi sun keltaiset ratsastushanskat on ja että onko ollu hyvät? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Ja hanskat oon ostanu Tokmannilta ja on ollu tosi hyvät! Ihanan lämpimät ja noilla saa ihan erilailla ohjistakin kiinni kun normitalvirukkasilla :)

      Poista