perjantai 15. marraskuuta 2013

Viikontakainen Myday

Vihdoinkin sain tehtyä tän valmiiks tänne ja nythän on kyse viikko sitten perjantaina kuvaamasta Myday-postauksesta. Ihan kuvina vaan tämä, miten mun päivä meni ja mitä millonkin tein. Toivottavasti tykkäätte!


Oli ihanaa herätä ilman herätyskellon soittoa joskus ennen yhtätoista. Meillä oli siis koulusta etäpäivä joten sain nukkua kerrankin pitkään! Ennen kun nousin ylös, selasin fb:n, blogit ja Instagramin läpi. 


Kun viimein jaksoin raahautua sängystä ylös, menin laittamaan aamupalaa. Ai että kun oli ihana syödä kerrankin ihan kunnon aamiainen; leipää, puuroa ja kaakaota <3 En ikinä ehdi kouluaamuina muuta kuin jonkun leivän syömään joten tää oli aika luksusta! 


Kun olin syönyt ja tehnyt muut aamurutiinin, puin tallivaatteet päälle ja lähdin ajelemaan vesisateessa tallille. 


Yhden maissa sitten lähdin ajelemaan tallille päin ja yöuh kun ulkona oli ällöttävän harmaa ja sateinen keli.. Onneks on auto!


Tallille mennessä aloitin heti tallihommat tekemällä ja ekana siivoilin Vipin karsinan. 


Kun karsina oli siivottu, purutin sen ja laitoin ilta- & aamuheinät valmiiksi, sekä laittelin ruuat.


Kun nuo hommat oli valmiit, aloin täyttämään vesiastioita täyteen. 


Menin sitten pesemään Vipin vesisaavin rarhaan ja täytin sen täyteen puhtaalla vedellä. 


Lopuksi vielä lakaisin koko tallin lattian, ennen kun menin hakemaan ponia vesisateesta sisälle varustettavaksi.


Laitoin Vipille ton ratsastusvyön ja lähdettiin käppäilemään. Käveltiin maastoissa ja otettiin kai yksi ravipätkäkin ja mentiin about vähän vajaa tunti. Heppa oli aika kivanoloinen, vaikka jalka olikin tosi turvonnut.


Ratsastuksen jälkeen seisoskeltiin letkuissa vajaa puolisen tuntia, millä aikaa ehdin vähän järjestellä Vipin tavaroita, kääriä pinteleitä yms.


Ennen takaisin ulosmenoa rasvasin vielä hepan jalan haavat sekä suupielen. Muutama herkku nassuun, loimi päälle ja ulos syömään heiniään ja odottelemaan iltatallin tekijää.


Neljän aikaan pääsin jatkamaan matkaa kohti seuraavaa tallia ja sade vaan koveni...


Suuntasin siis Lekolle, jossa mua odotti iloisennäköinen Dandyponi! Laittelin sen kuntoon kaikessa rauhassa ja puoli viiden aikaan mentiin maneesiin. 


Mentiin suht pitkä, mutta rauhallinen koulureeni ja D oli aika jees. Jonkun verran se vastusteli alussa kaikkia apuja, mutta loppua kohden (kuten aina) parani hurjasti ja oli oikein hyvä.


Suojat ja bootsit pääsivät kyllä ihan kunnon pesulle, kun olivat sen verran hyvin sottaantuneet.


Dandy jäi karsinaansa loimen alle syömään heiniä ja mä pääsinkin lähtemään kotia kohti.


Vaikka kello oli vasta vähän vaille kuusi, oli ulkona jo ihan pimeetä.. Ja tietenkin vettä satoi, inhottavaa.


Kotona kävin vaan pyörähtämässä ja vaihtamassa vaatteet, kun jatkettiin matkaa Roosan kanssa kaupunkia kohti.


Käytiin kaupassa sekä pyörähdettiin vielä nopeasti Lekolla.


Syömässä käytiin Mäkkiruokaa namnam ja sit lähdettiin kotiin päin. Kello taisi olla jotain seittämän pintaan kun olin kotona.


Kotona istuin hetken koneella, lueskellen facebookkia & blogeja ja taisimpa päivittää blogin fb-ryhmääkin.


Hetken datisteltuani menin suihkuun jonka jälkeen pakkasin tavarat ja taas mentiin!


Illalla oli siis lukiobileet joissa oli teemana Villi Länsi. Menin Roosan luokse valmistautumaan ja oltiin kyllä tosi luovia ja heitettiin ruutupaidat päälle ja mustat farkut jalkaan. Mun oli tarkotus lähteä kuskiks, mutta sitten saatiinkin kyyti joten ei tarvinnutkaan ajaa. Kiva ilta oli kyllä....! :)


Muuta en illalla oikein enää kuvannutkaan ja vähän nukkumaanmenokin venähti.. Kotona olin joskus kahden aikaan ja nukahdin kyllä heti kun sänkyyn asti pääsin!

Sellanen perjantai viime viikolla, millainenhan huomenna? Tai itseasiassa tänään, kun kello on jo yli kahdentoista (hups..) ja mullahan on ihanan aikainen herätys aamutalliin.... No ei voi mitään. Viikonlopusta on tulossa näillä näkymin oikein kiva kun lähdetään kaveriporukalla pohjanmaalle, mikä tarkoittaa sitä, että pääsen heppailemaankin!! <3 Reissusta kuulette lisää myöhemmin, kuten muutenkin viikonlopusta, mutta nyt pakko mennä nukkumaan jotta jaksan aamulla herätä.. Kivaa perjantaita & viikonloppua kaikille!

11 kommenttia

  1. Tässä mydayssa on just sopivasti candy crush sagaa

    VastaaPoista
  2. Pakko sanoa et huh huh, ite en varmaan ois jaksanu noin paljoo menoa samalle päivälle! :) onneks oot nuori ja pirtsakka :D

    VastaaPoista
  3. Kiva tää blogi! Sait juuri uuden lukijan. :)

    VastaaPoista
  4. Tuntuu nii kauhialta miten paljon puolessakin tunnissa tuota vettä tuhlaantuu noissa letkukylmäyksissä. Semmoset pakastettavat kylmäyspatjat ois kyllä yks vaihtoehto :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, se vaan noissa letkuissa kun se vesi menee sinne mistä on tullutkin, kun kaivovettä tallille tulee :) Eli ei mene juurikaan hukkaan tuo vesi, ja varmasti olisi kätevät mutta kun pakastinta ei tallilta löydy, on tosi hankala kuljetella noita kylmälaukkuja aina kouluun mukana ja sitten tallille, kun kerkee aika hyvin jo jäät sulamaan.

      Poista