lauantai 30. marraskuuta 2013

Uusi ulkoasu, kuvailua ja hankintoja

Heippa! Kiireinen viikko takana ja kuulumisiakin olis hurjasti kerrottavana! Niitä saatte vieläkin odottaa hetkisen, mutta tähän postaukseen saattekin hieman erilaisempaa materiaalia. Kuten varmaankin huomasitte, on blogikin siirtynyt talviaikaan! Sain aivan uskomattoman ihanan bannerin noin kuukausi sitten ja nyt kun tännekin satoi vihdoin lumet, pääsi uusi talviulkoasu valloittamaan blogin! Mitäs ootte mieltä, oonko ainut joka tykkää tästä? Tuttuun tapaan tuolla sivupalkissa taas kysely, sinne vaan vastailee! :)


Sitten muihin juttuihin. Yksi päivä oli ulkona ihana sää ja vähän lunta maassa, joten otin kameran pitkästä aikaa kätöseen ja lähdettiin pihalle. Kauaa en siellä viihtynyt kylmyyden takia, mutta tulipa pari ihan kelporäpsyä otettua. 



Ja sitten vielä ajattelin hieman esitellä mun uusimpia hankintoja! Nimittäin, oon jo pitkään halunnut puhelimeen uusia kuoria, kunnes päädyin selailemaan paikallisen Hudomi Shopin (linkki) verkkokauppaa. Mun kännykälle oli aika vähän vaihtoehtoja, mutta totaalisesti ihastuin samantien kun näin nuo tuommoset pinkit suojakuoret, joissa on vielä noi kaksi korttipaikkaa! Tosi kätevä kun ajokortti ja pankkikortti kulkee aina kännykän kanssa mukana. 



Toinen iiihana hankinta: nimittäin liput Cheekin Stadion-keikalle! :3 Oaaaa olin ihan shokissa kun tajusin että mä sai ne! Wou, lähdetään siis ensi elokuussa Jennin ja Emmin kanssa viettämään Helsinki-viikonloppua hotelliin ja en kyllä tiedä miten sitä malttaa tonne asti oottaa! Eilen oli kyllä aivan huippukeikka täällä yhdessä baarissa, aivan ihana mies!


Lopuksi vähän sitten Vipillekin. Ostin eräältä tutultani hänelle tarpeettomia tavaroita ja on kyllä kaikki jo päässeet käyttöön! Ensimmäisenä toi vihreä kaulakappaleellinen fleece, tosi ihanan kätevä! Saa kaulankin kuivattua kuivatusloimena käyttäessä ja verkatessa samoin saa kaikki lihakset hyvin lämpenemään. 


Toinen oli tommonen paksu, sininen fleece, missä ei oo mahavöitä. Myöskin ihana mm. kuivattaessa tai just verkkaamisessa kun ei oo niitä vöitä. Viimenen on sitten toi Equilinen vaaleenpunanen huopa, kun kyllähän jokaisella tosimiehellä pitää vaaleanpunaista olla! :)




Nyt sitten pitääkin lähteä tonne kinosten keskelle liikuttelemaan karvakorvakomppanja. Hauskaa joulukuun alkua kaikille!

15 kommenttia

  1. Aivan ihana banneri! Ja kivoja hankintoja! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, mäkin tykkään tosta bannerista ihan superpaljon! :)

      Poista
  2. Kiva postaus ja ihana tuo uus banneri!:)

    VastaaPoista
  3. Ihana toi vaaleenpunanen huopa, ite en oo vaa omalle suokkiherralle uskaltanu hommata kun mut varmaan naurettaisiin pihalle tallista :D tykkään kans tosta bannerista paljon !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, mun oli aivan pakko saada toi!! :D Ja kiitti, mäkin tykkään!

      Poista
  4. Ei liity aiheeseen, mutta tiedätkö miten blogiin saa esim. erilaisen fontin postauksen otsikkoon (ei siis bloggerin valmiista fonteista) ? Tiedän että se pitää ladata esim. dafont.comista, mutta entä sitten...?

    VastaaPoista