keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Videovastaukset + uusi ulkoasu!

Kysymyspostaukseen tuli ihan mukavasti kysymyksiä ja vastaukset tuleekin tällä kertaa videon muodossa! Videoita otettiin neljässä eri erässä ja jotkut saattaa loppua hieman töksähtäen (pienen muistikortin takia) mutta eipä anneta sen häiritä. Ekat vastaukset tulee tässä ja molemmissa osissa on vastaukset heppakysymyksiin, muihin + blogiin liittyviin kysymyksiin on tulossa vastauksia heti kun ehdin ne Youtubeen latailla!

Sain nyt uudistettua blogiin ulkoasunkin ihanan keväiseksi ja tällä kertaa valtaisat kiitokset koko komeudesta kuuluu Mialle! Itse tykkään tästä aivan valtavasti ja tuo banneri on varsinkin tosi ihana, kun Winski näyttää siinä ihan superkomealta. Nyt vaan kaikki kommentoimaan mitä mieltä tästä olette, parannusehdotuksia? Mielipiteitä? Jos kuitenkin kommentointi tuntuu ylivoimaiselta, klikkaile mielipiteesi kuitenkin tuohon oikealla olevaan kyselyyn! :)13 kommenttia

 1. toi banneri on ihana ja simppeli ja toi sininen tauta myös, mutta tää vihre tausta jotenki ei sovi mun silmään.. :/ en tiiä mut se vois ehkä olla kirkkaampi tai vaaleempi. oon aika huono täs XD kiva postaus!! :)

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. kerro toki lisää mikä noin kovin hiertää ja missä? :)

   Poista
  2. video loppu vähä pahasti kesken..

   Poista
  3. siinä itseasiassa loppuun sanon vaan että ja sillä tiellä ollaan edelleen :)

   Poista
 3. kivat videot ja hieno ulkoasu!

  VastaaPoista
 4. Nuo bannerin ylimmäiset kulmat näyttävän jotenkin "töksähtävän" ja nuo pilviharsot ei sovi tuohon taustaan. Muuten oikein hieno ja en tunnistanut ollenkaan hevosta Winskiksi! :D

  VastaaPoista
 5. Ihana ulkoasu muuten, mutta tuo turkoosi tausta häiritsee ja rikkoo tälläisen kauniin harmonian. Banneri on tosissaan kiva ja erinlainen:)!

  VastaaPoista
 6. tuo banneri on aivan ihana! :)

  VastaaPoista