sunnuntai 26. toukokuuta 2013

ei otsikkoa

Melkoinen kisapäivä tällä kertaa.


Vurrin alue-estekisoista kotiuduttu ja kisasaldo olikin melkoinen; 1x sijoitus, 1x hevosen selästä tippuminen sekä 12x virhepisteitä. Power Cuppi päättyi meidän osalta tähän ja tarkemmin kirjottelen heti kun jaksan ja saan kuvia. 

Niin, ja treenipostauksia ei siis todennäköisesti tule enää jatkossa ollenkaan, kun ei ne ketään näy kommenttien määrän perusteella innostavan.

34 kommenttia

 1. ei siis pahalla mut mä ainaki yleensä skippaan ne treenipostaukset mut voihan ne joitakin kiinnostaa :)

  VastaaPoista
 2. mitäs väliä sillä on kommentoiko vai ei? lukijoiden takiako sä vaan postaat?

  VastaaPoista
 3. ja vielä että mun mielestä nää treenipostaukset on tosi hyviä, ikinä en vaa muista kommentoida :D

  VastaaPoista
 4. ja vielä että mun mielestä nää treenipostaukset on tosi hyviä, ikinä en vaa muista kommentoida :D

  VastaaPoista
 5. Joo, treenipostaukset on melko huonoja, tylsiä ja pitkiä ettei niitä jaksa lukea. Muuten blogi on tosi hyvä.

  VastaaPoista
 6. miks aina tarvis kommentoida?:D

  VastaaPoista
 7. Laittelin s-postilla jotain kuvia kisoista :)

  VastaaPoista
 8. blogisi on hyvä ja pidän hirveesti tästä, mutta trenipostaukset ovat vain liian pitkiä luettavaksi....eli jos ne olisivat lyhempiä ihmisiä kiinnostaisikin enemmän ja älä välitä vaikka jotkut sanoo että ne tyhmiä postauksia, postaatko vain lukijoiden takia?:)

  VastaaPoista
 9. mä ainakin luen aina treenipostaukset ja katson vähintään kuvat jos on kiire, eikä ehdi lukea. Ei vain tule mieleen mitään, mitä voisi kommentoida, mutta tykkään silti

  VastaaPoista
 10. mun mielestä aina ei tarvitse kommentoida, esimerkiksi normi treeneistä on vähän vaikeaa sanoa mitän kommentoitavaa, kyllä mää silti kaikki luen :p ei ne kommentit oo aina kaiken a ja o kyllä täällä silti on lukijoita

  VastaaPoista
 11. treenipostaukset on kivoja mutta liian pitkiä!

  VastaaPoista
 12. treeni postaukset on just kivoja!

  VastaaPoista
 13. Kyllä minäkin ne treenipostaukset luen, mutta harvoin niihin mitään kommentoitavaa keksin. Itse en vain halua täyttää kommenttibokseja ns. turhilla kommenteilla. Treenipostauksesi ovat mielenkiintoista ja mukavaa luettavaa, mutta niin kuin useasti on jo mainittukkin, liian pitkiä. Kiireessä ei vain ehdi lukea kamalan pitkää postausta. Pidän kuitenkin blogistasi todella paljon, käyn katsomassa lähes päivittäin onko uutta postausta tullut.
  Loppuun haluan vielä sanoa, että tämän kommentin tarkoitus ei ollut sitten missään nimessä loukata tai haukkua sinua!

  VastaaPoista
 14. Treenipostauksethan on niitä kaikista kivoimpia mun mielestä! Älä nyt niitä ainakaan lopeta :)

  VastaaPoista
 15. Treenipostaukset ovat mielenkiintoisia ja niitä on kiva lukea! Itse kylläkin luen useimmiten blogeja kännykällä, enkä siksi jaksa kommentoida. Sulla on tosi kiva blogi ja hienoja kuvia! :)

  -Vilma

  VastaaPoista
 16. Treenipostaukset olisi parempia jos et selittäisi asioita niin tarkasti ja yksityiskohtaisesti. Kuten moni muu on sanonut, ne on liian pitkiä.

  VastaaPoista
 17. Lisään vielä äskeiseen kommenttiini että aika ihmeellinen ajattelutapa sinulla kun lopetat tiettyjen postauksien kirjoittamisen koska ei tule kommentteja. Ethän sinä tätä blogia pelkästään lukijoille kirjoita? Välillä tulee kommenttia enemmän, välillä vähemmän. Ja jos haluat oikeasti niitä kommentteja niin keksi puheenaiheita (esim kysymyksiä) postauksen loppuun niin tulee järkevää kommenttia kun on aika turhaa kommentoida aina "voi miten ratsastat hyvin", "söpöjä hevosia" tai "kiva postaus".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä tämän anon kanssa, heti kun ei kommentteja tule niin heti ollaan jonkun aiheen kirjoitus lopettamassa. En halua tätä mitenkään pahalla sanoa, sinun täytyy kirjoittaa tänne mistä tykkäät!:) Minusta on ihan kiva lukea niitä postauksia, en vain yleensä ehdi kommentoimaan :/

   Poista
  2. Ihan samaa mieltä olen, lisäksi tuosta kirjoituksesta saa tollasen töykeen kuvan, ja ihan kun hakisit vähän sääliä, et "jatka vaa niitten postauksien tekoa, jatka, jatka! oot paras ihana <3" mutta itse luen nekin mielellään, varsinkin jos kirjoitat niitä mielellään :)

   Poista
 18. Hei Aino jos joku ei lähe sinne power-cup finaaliin niin sinähän pääset minun ymmärtääkseni :)Kun etkös ollut ensinmäinen se joka ei päässy ??!!:):):)

  VastaaPoista
 19. minua innostaa treenipostaukset joten tee niitä :)

  VastaaPoista
 20. Voi ei, minä ainakin luen treenipostauksia iha mielelläni, ne on mun lemppareita:)

  VastaaPoista
 21. Kyllä mä ainakin tykkään lukea treeneistäkin!

  VastaaPoista
 22. Treenijä on kiva lukea kun on niin yksityiskohtasta. Unohdan aina vaan kommentoida

  VastaaPoista
 23. Mä tykkään sun treenipostauksista ja olen lukenut kaikki tämän blogin postaukset mielenkiinnolla... Olen vaan todella huono keksimään järkevää kommentoitavaa, mutta lupaan yrittää ryhdistäytyä jos kirjoitat vielä.

  Hieno kuva!

  VastaaPoista
 24. juu oli tosiaanki aikamoine kisapv, käy sääliks jonnaa,,, ;-(
  tiesitkö miten siinä kävi siinä putoomises? jos et tienny niii jalka murtu kahesta eri kohtaa ;-/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olin verkanvalvonnassa, niin hevonen liukastu niin että Jonna tuli alas.

   Poista
 25. Yhdyn edellisiin, minustakin treenipostaukset ovat usein liian pitkiä, tylsiä ja yksityiskohtaisia, sekä keskenään tosi samanlaisia (aika usein menee jotenkii näin: tultiin tallille, siivottiin karsinat, sit lähin ratsastamaan, alkuverkoissa winski oli vähän laiska tms., sit lopuks kuitenkii meni hyvin.). kuvatkin on melkeimpä samanlaisia aina. Ei niihin postauksiin vaan keksi mitään kommentoitavaa, kun jotain kiva heppa tyylistä.

  Mun ehdotuksena ois että jatkat edelleen treenipostusten tekoa, mutta harvemmin ja vaan sillon jos jotain vähän erilaista on tapahtunut, ootte harjotellyt vaikka jotain uutta/vaikeeta asiaa, tai on ollu joko tosi huono/hyvä treeni (ja mielellään videon kanssa), sekä turhat jaarittelut esim. karsinan siivouksesta ja heppojen tuomisesta sisälle jättää kokonaan pois. :) ja kysymyksiä lukijoille kannattaa laittaa postauksien loppuun jos haluaa saada keskustelua!

  VastaaPoista
 26. Kiva blogi, meni suosikkihin! :)

  VastaaPoista
 27. Blogi on ToSi HYVÄ!!!!!!!!!!!! <3 Mutta ne treeni postaukset on kieltämättä vähän tylsiä. Voisitko harkita, että tekisit postauksia ihan tavallisesta arki päivistä? :)

  VastaaPoista
 28. Treenipostaukset on just semmosia, jotka on mielenkiintosia kaikkien muiden postausten lisänä. Varsinkin jos postaus on yksityiskohtainen, esimerkiksi valmennuksista, lukuinto on taattu. Niistä saa niin paljon inspiraatioita omaan ratsastukseen ja voi vaikka oppia jotain uutta. :) Itse tykkään paljon!

  VastaaPoista
 29. Milloin tulee tarkempaa kisapostausta :D?

  VastaaPoista
 30. minusta treenipostaukset ovat huippuja, mutta tekstiä ei tarvitse olla niin paljoa:)!

  VastaaPoista