maanantai 15. huhtikuuta 2013

Ponipoweria

Hitsi, että mulla olis paljon kaikenlaisia postausideoita, mutta tuntuu ettei aika vaan riitä.. Oon jotenkin tosi kyllästynyt tekemään vaan näitä tavallisia kuulumispostauksia, joten huomenna viimeistään julkaisen jotain vähän erilaisempaa! Kaikkia toivepostausehdotuksia olisi kiva saada, mahdollisuuksien mukaan niitä kaikkia toteuttelenkin. Olen nyt muutenkin ajatellut hieman muuttavan blogin sisältöä, nimittäin aion alkaa kirjoittelemaan / toteuttamaan enemmän erikoispostauksia sekä meinasin jatkaa bannereiden tekoa! Olen jonkun verran harjoitellutkin sitä, ja vihdoin alkaa tuntumaan, että yhteistyö Gimpin kanssa alkaa sujumaan.. Tästä kuitenkin lisää myöhemmin!

Nyt tuleekin taas? tällanen nopea kuvapostaus, kun sunnuntaina kävin ratsastelemassa Dandyn. Nappasin Roosan mukaan kuvailemaan ja alkuun koko homma oli jotain niin hakemista, että huhhuh. Meinasi hirveä epätoivo iskeä, kun ratsastus ei meinannut sujua ei sitten ollenkaan! En osannut ratsastaa Dandylla mitenkään päin ja alkoi ihan huvittamaan, miten huonosti alku meni :D Tehtiin paljon ympyröitä ja siirtymisiä, sekä vähän väistöjä. Pikkuhiljaa aloin löytämään oikeat piuhat ponisen kanssa ja lopulta sujui jo tosi hyvin! Annoin Dandyn mennä aika pitkänä, enkä halunnut koota sitä muuta kuin pieniä pätkiä kerrallaan. Loppuravit sitten ravailtiin kunnolla eteenalas ja mitään ihmeitä ei ruunan kanssa tehtykään.


Dandyn kanssa vaatii paljon totuttelua minulta ja joudun keskittymään tosi paljon siihen, että ratsastan itse kunnolla. En saa yhtään jäädä levottomaksi kädellä vaan tuntuma pitää olla napakka, mutta silti kevyt ja tasainen. Ehkäpä pikkuhiljaa hommat alkaisi D:nkin kanssa sujumaan! Iltapäivä ja ilta vietettiin Roosan luona tehden äidinkielen artikkelipohjaa ja käväistiin välissä tallillakin. Koko homma meinasi ihan karata käsistä, kun innostuttiin leikkimään webbikameralla.. Aino 18wee & Roosa 17wee esittäytyvät!


Nyt tuon yllä esiintyvän gorillan kanssa lenkkeilemään kauniiseen kamalaan kevätsäähän, palaillaan huomenna! :)

Ja kaikille vielä tiedoksi, blogi löytyy myös Bloglovinista ---> Seuraa blogiani Bloglovinin avulla!

14 kommenttia

  1. Ootte niin hemaisevan seksikkäitä. <3

    VastaaPoista
  2. oi vitsi miten söpö poni ja miten hyvin ratsastat! ootko sä menny tällä/meetkö ihan säännöllisesti vai vaan sillointällöin? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, D on söötti! Oon nyt pari kertaa käyny, mutta jatkossa varmaan alan käymään sellasen kerran viikossa ponilla ratsastamassa :)

      Poista
  3. tiesithän jo että bloggerin lukijat gadgetti postuu 1.7 kokonaan käytöstä, joten teethän bloglovinin ,niin voimme seurata sinua sitä kauppta ♥ en haluis luopuu näin ihanasta blogista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaaarg, en tienny? :o Mistä tiiät? :D Ja oii kiitos paljon, ihanasti sanottu! Ja heh, mullapa on jo blogini bloglovinissa :)

      Poista
  4. miks ratsastat usein muiden kypäril? iha mielenkiinnosta kyselen, kun sul ei varmaa noi montaa omaa kypärääkään ole :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on itseasiassa kolme kypärää, joista kaksi on omalla tallilla ja yksi kotona. Tällä hetkellä ratsastan Dandya Miian kypärällä juurikin siksi, että herpes-viruksen leviämisen vähentämiseksi, en halua kuljetella omia kypäriäni minnekkään. Eri asia on taas sitten, kun tätä tartuntavaaraa ei ole, mutta tällä hetkellä en halua riskeerata, edes viemällä kypärää tallista toiseen :)

      Poista
  5. Kivannäköinen pakkaus toi Dandy(:

    VastaaPoista
  6. söpöliini ♡ ja pöh muka huonosti meni? :D näyttää kyllä kuvien perusteella vähintääkii sata kertaa paremmalta ku mun meno sillon ku ite ratsastin dandylla ekoja kertoja :DD saisit muuten joku pv tulla kuvailee meistä videota nii saisin tehtyä ees jonku uuen ratsastusvideon ku viimesin on viime kesältä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, oli se lopussa hyvä mut alku oli kamalaaa... :DD Ja joo, niin täytyy hei tulla! :)

      Poista
  7. Hah webkamerat on parhaita;)
    Ja hyvinhän tuo Dandy näyttää liikkuvan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep :D Ja kyllähän se välillä meneekin oikein kivasti, se vaan kun en osaa sillä ratsastaa :D

      Poista