perjantai 5. huhtikuuta 2013

Kiirettä

Moro! Hupsis, viime postaus näkyy olevan maanantailta, kouluvalmennuksesta on viikko ja postausta ei näy... Hmm, ehkäpä se sitten jääkin kirjoittamatta, en vaan yksinkertaisesti ehdi tai jaksa. Jos olisi aikaa, voitte uskoa että käytän sen mielummin vaikka nukkumiseen, kuin koneella roikkumiseen. Olen kahtena aamuna herännyt viideltä töihin, huomenna herätys varmaan puoli viideltä ja sunnuntainakaan en saa nukuttua kuutta pidempään. Vähän väsyttää, mutta näillä mennään!


Tällä viikolla ei olekkaan tapahtunut mitään erikoista tai tavallisesta poikkeavaa. Tallilla olen käynyt eilen ja maanantaina, eilen piti mennä maneesille koulutreeniin sunnuntain kisoja varten, mutta kenties just mun tuurilla maneesiin ei päässyt kun vasta illalla. Kovin myöhään en tallilla voinut olla, kun piti mennä ajoissa nukkumaan, joten sunnuntain kisoissa startataankin treenaamatta. No, lahjattomat harjottelee... :D Käytiin kuitenkin Winskin kanssa kevyt liikutus eilen, menin hakkiksilla ja ilman satulaa ihan siinä meidän lähimaastoissa ja W tuntui kyllä kieltämättä oikein kivalta.

Tänään kävin töiden jälkeen kasvohoidossa, ja voin sanoa että olipa eksoottinen kokemus kerrassaan! Naama tuntuu tosi oudolta nytten.. Nyt olen lähdössä ratsastamaan Hannun ja huomisaamuna on aikainen lähtö heppamessuille Tampereelle. Onko moni lukijoista tulossa sinne? Mitä ohjelmanumeroa odotatte eniten? Nauttikaa keväästä ja alla vielä video kouluvalkusta, sunnnuntaina koitan ehtiä postaamaan..!


27 kommenttia

 1. muistahan olla varovainen,kun käyt monella tallila + hevosmessuilla:) ettei vaan tulisi tuliaisena hevosille tautia..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enköhän osaa sen verran huolehtia, varsinkin kun kyse on hevosten terveydestä. Ei tulisi pieneen mieleenikään mennä samoissa vaatteissa/kengissä/tms toiselle tallille, en ikinä ottaisi sellaista riskiä.

   Poista
  2. miks tolta katja piiroselta tulee aina tyhmiä kommentteja jokaiseen blogiin?:D

   Poista
 2. ää ihanasti sävysävyyn pintelit ja huppari x)

  VastaaPoista
 3. Minä olen ainakin tulossa huomenna hevosmessuille! :)

  VastaaPoista
 4. Minä tulen ja niitä kisoja ootan eniten :) Siis Agrimarket Tammer Trophya, ja molemmat klinikat myös haluan nähdä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kisat on peruttu sen herpesvaaran takia

   Poista
  2. http://yle.fi/uutiset/esteratsastuskilpailu_perutaan_tampereella_taudin_takia/6566946
   Sitä ei ole :(

   Poista
  3. Jep, ei oo ollenkaan tota estekisaa.

   Poista
 5. Oon tulossa messuille! (: Koko talven oottanu niitä :D

  VastaaPoista
 6. Vinkkinä vaan että ite en kisoihin nyt lähtisi koska on sitä Herpes-virusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ollu nyt ihan kahen vaiheilla, mennäänkö. Kuitenkin kisoissa on ainoastaan Vurrin hevosia meidän lisäksi, joten ollaan itse ns. uhka, kun sinne lähdetää, jos mennään. Ei oo kuitenkaan päätetty mennäänkö / jätetäänkö menemättä :)

   Poista
 7. http://yle.fi/uutiset/esteratsastuskilpailu_perutaan_tampereella_taudin_takia/6566946
  Onpa harmi! :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, onhan se sinänsä, itseä ei hirveästi harmita, kun sitä en varsinaisesti sinne lähdekään katsomaan :)

   Poista
 8. Liila/violetti sopii teille niin superhyvin! Ja teillä näytti menevän aika hyvin :)

  VastaaPoista
 9. Blogiasi on kiva lukea! Olisipas kiva päästä itsekin Marun tunneille. Olin muinoin useamman vuoden Marun opetuksessa ja opin niinä vuosina paljon ratsastuksesta!

  VastaaPoista
 10. Ihanasti ootte sävy sävyyn ja hyvältä näytti teidän menokin ! :)

  VastaaPoista
 11. Itse en pääse messuille, mutta haluaisin kyllä. Kiva että muut pääsee :D

  VastaaPoista
 12. HEI PAKKO KYSYÄ :D oos noi sun ratsastushousut hööksistä? Aivan ihanat ! Sävysävyyn ja näytti kivalle toi meno :) Monta kertaa on pitänyt liittyä lukijaks mutten oo saanu ikinä aikaseks, nytten sitten liityin :)

  VastaaPoista