keskiviikko 4. toukokuuta 2016

Kisoihin sittenkin!


Moikka! Me ollaan koitettu treenata niin ahkerasti kisoja varten, että en oo muistanut ollenkaan postailla! Tilanne on siis niinkin hyvällä mallilla, että Lara on liikkunut viime torstain jälkeen täysin puhtaasti ja kisoihin ollaan menossa. Huomenna mennään siis kisoihin täällä Varkaudessa ja kyseessä 1-tason kisat, joissa mennään A-merkin ohjelma. Sunnuntaina suunta onkin kohti Kuopiota ja Sorsasaloa joissa mennään ekat kakkostason kisat!


Ollaan tää viikko treenattu hieman kentällä ja maastoiltu ja tänään käytiin tekemässä maneesissa viimeistelytreeniä Jonnan yksärillä. Tehtiin ihan perustyöskentelyä ja molempien ratojen tehtäviä, joista saataisiin hyvällä ratsastuksella hyviä pisteitä. Huomenna mun pitää muistaa esittää selkeät siirtymiset harjotuslaukasta keskilaukkaan ja takaisin harjotuslaukkaan, sekä muistaa säilyttää volteilla hyvä tahti ja taivutus. Sunnuntaina laukka-käynti siirtyminen on tehtävä oikeasti laukasta käyntiin ja molempina päivinä mun pitäs ratsastaa vaihtouralla sekä kolmikaarisilla keskilinjan päälle. Heleposti sanottu!


Jokatapauksessa Larppa toimi hienosti. Se on tosi kiva ja tekee kyllä kaiken niin kiltisti! Jonnan mielestä meidän vahvuuksia on tasaisuus ja hyvät siirtymiset, mitkä onkin aika helppoja kun heppa toimii kivasti istunnalla. Keskiaskellajeihin kaivataan vielä rohkeutta ja harjotuslaukkaakin mun pitäs uskaltaa laukata vähän enemmän eteen. 

Kisoja varten siis valmistauduttu ja nyt ei taida auttaa muu kuin ratsastaa itse kunnolla. Huomenna mun startti on hyvään aikaan illalla vaille kuudelta joten ei onneksi tarvii lähteä kauhean aikaisin tallilta. Ehdin hyvin pakkaamaan kamat ja puunaamaan ponin ennen lähtöä, eikä tarvinnut vielä tänään nysvätä edes lettejä. 


Sellaista siis viikonlopun pääohjelmassa. Mukaan mahtuu myös lomanalottajaista kun jään viikon lomalle lauantaina, ihanaa! Elina lähtee muutaman päivän ajaksi reissuun, joten pääsen huomenna ja sunnuntaina touhuamaan myös Venlan kanssa. Wiivin ratsastukset osuu perjantaille ja lauantaille, joten ainakaan tekemistä ei tule viikonlopulta puuttumaan!


Ja hitsi pitää vielä hehkuttaa miten onnellinen oon näistä ihanista kevätkeleistä! On niin nautinnollista kattoa kun kaikki hepat saavat olla koko päivän tarhassa aamusta iltaan ilman loimia ja ne oikeasti viihtyy niin hyvin. Kaikki on niin tyytyväisiä ja onnellisennäköisiä, että tekisi mieli vaan jäädä sinne tarhan viereen kattomaan, kun ne silmät puoliummessa nauttii auringosta. Eilen saatiin myös Laran tarha siivottua kokonaan ja kannettua irtokiviä pois, sekä korjattua aita talven jäljiltä superhyväksi! Kyllä nyt kelpaa odotella laidunkautta :) 


1 kommentti