torstai 31. joulukuuta 2015

Ensiesittelyssä Wiivi

Vuosi 2015 on ihan pian loppu ja alkaa taas seuraava vuosi täynnä uusia juttuja ja kuvioita. Vuoden vikat ratsastukset ja salitreenit tehtiin tänään ja seuraavaksi suuntaan vuoden vikaan sekä vuoden 2016 ekaan työvuoroon. Tämä vuosi on ehdottomasti ollut mun elämän raskain kaikinpuolin, mutta samalla hyvin opettavainen ja erilainen. Oon saanut paljon, mutta myös menettänyt hyvin paljon minulle tärkeitä asioita. Vuosi paketissa -postaus on tulossa vielä toivottavasti loppuviikon aikana, mutta tutustutaan nyt vielä viimeisenä tänä vuonna uuteen treenikaveriin, Wiiviin!


Tämä puoliverineiti tuli muutama viikko takaperin Liettuasta Elinalle toisen hepan kanssa samaan aikaan ja on asustellut Kimmolla tähän asti. Mun on tarkotus alkaa vuokraamaan tätä 9-vuotiasta pikkutammaa nyt vuoden alusta, kun hän sunnuntaina muuttaa Laran kanssa samalle tallille. Tämä tarkoittaa sitä, että mun ratsastustreenimäärät kasvaa usealla kerralla viikossa ja voitte varmaan arvatakin miten innoissani tästä olen!


Oon tutustunut Wiiviin sen aikaa kun se on asustellut Suomessa ja se vaikuttaa kovin kiltiltä ja mukavalta tapaukselta. Se on vähän ujo, mutta luulen että kun siihen pääsee tutustumaan kunnolla niin kuoren alla on varmasti kovin herttainen heppa. Vielä en ollut ratsastanut Wiivillä, mutta tänään Elinan menojen takia pääsin kiipeämään ekan kerran selkään. Emmi lähtikin mukaan henkiseksi tueksi ja turvaksi ja napsi kuviakin meistä. Kiitos Emmi, oli kiva viettää vuoden vika päivä hyvässä seurassa!


Ratsastelin hepalla varmaan noin 45 minuuttia maneesissa kevyesti hölkkäillen. Otettiin ihan rauhassa ensimmäinen ratsastus ja vaan tutustuttiin toisiimme kaikessa rauhassa. Wiivi oli tosi kiva! Tykästyin siihen ihan heti, se tuntui todella pehmeältä sekä kuuliaiselta avuille ja teki tosi hyvällä motivaatiolla töitä vaikka selässä olikin vieras ratsastaja. Se tuntui kuitenkin kovin luottavaiselta, eli ei varmaan ole tehnyt huonoa että ollaan saatu tutustuttua jo ennen selkäännousuakin.


Ratsastus oli hyvin kevyt ja piti sisällään keventelyä ravissa ja hieman laukkatyöskentelyä. Wiivillä on ihan mielettömän hieno ravi ja uskon että siitä tulee vielä joku päivä tosi kiva kouluheppakin ;) Hänhän on ammatiltaan siis estehevonen, mutta tarkotus kyllä olisi käydä myös kouluaitojen sisäpuolella pyörähtämässä. Loppukäynnit käytiin pyörähtämässä pihalla ja otettiin muutama kuvakin siitä. On se vaan kovin nätti!


Wiivistä tulette kuulemaan jatkossakin jotain juttua, mutta pääpaino blogissa on edelleen Larpan treeneissä. Se pääsikin tänään leikkimään taas alkeisratsua ja opettamaan äitiä laukkaamaan :) Se on kyllä niin hieno! Seuraava vuosi aloitetaankin taas Wiivin kanssa treenaillessa kunhan yövuoro on selvitetty.

Ja nyt, kiitos kaikille teille blogin seuraajille jotka olette myös tämän vaikean vuoden 2015 kestäneet remmissä mukana! Ihanaa loppuvuotta ja oikein mukavaa uutta vuotta 2016. Palataan ensi vuoden puolella ja heitelkääs kommentteja ja teidän kuulumisia kommenttiboksiin! :)


8 kommenttia

 1. Kuinka usein ratsastat Viivillä? Onko sulla uusi kypärä? Hieno! Mikä merkki?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ratsastan useemman kerran viikossa :) Ja tuo on joskus syksyllä ostettu, en muista merkkiä ja mäkin tykkään sen ulkonäöstä!

   Poista
 2. siis.. tää näyttää niin sairaan paljon dandylta, tuli sellanen outo melkein deja vu tunne kun katoin näit kuvii kun vielä kimmon maneesista :D??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo älä!!! :D Mä oon kans kaikille sanonut et tää on ihan Dandy vol. 2 :D

   Poista
 3. Ompa kivan näköinen heppa! :)
  Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 4. Kivan näköinen heppa! Hyviä treenihetkiä sen ja toki myös Laran kanssa. :)

  VastaaPoista