maanantai 21. joulukuuta 2015

Ratsastuskielto


Enpä oo koskaan joutunut vielä lääkärin toimesta ratsastuskieltoon.. Kaikkea sitä kokee kun vanhaksi tulee?

Tällaisissa fiiliksissä vietetty viime päivät. Lauantaina oltiin kouluvalmennuksessa Annin silmien alla ja ei kyllä oo taas aikoihin mennyt niin huonosti.. En saanut Laraan oikein mitään otetta ja sillä tuntui olevan ajatus vaan karkuun apuja ja mahdollisimman kovaa.. Lopputunnista viiden minuutin ajan sain hevoseen jonkinlaista älyllistä fiilistä, joten kai se olisi voinut huonomminkin päättyä.

Tänään Larppa pääsi taas maneesiin treenaamaan hyvälle pohjalle ja Laura oli taas meitä kuvaamassa! Tehtiin ensin vähän puomi- / ristikkotreeniä ja lopuksi keskityin vaan sileellä ratsastamaan heppaa pyöreäksi selästään ja niskasta. Ja tulosta tulikin! Poni liikkui lopussa ihanan rennosti ja kevyesti myös ravissa ja tuntui ihan superkivalta. Ratsastuksen jälkeen ohjelmassa oli vielä pesu- ja hammaslääkäripuuhia, mutta siitä lisää myöhemmin. 

Maanantain kunniaksi kävin tosiaan tänään lääkärillä näyttämässä mun turvonnutta ja erittäin kipeää kättäni, ja lääkärisetä antoi mulle viikon ratsastus- sekä tallintekokiellon. Mun kyynärpäässä on jonkinlaista rasitusvammaa tai jännetulehdusta, joten joudun siis kituuttamaan koko viikon ratsastamatta ja vielä keksiä miten saan tamman karsinan tehtyä.. No, ei mahda mitään ja pakkohan se on hoitaa itsensä kuntoon ettei kipu pitkity tai pahennu entisestään.. Luonnollisesti kaikkeen tulee nyt taukoa ratsastuksen lisäksi, myös bloggaamista on rajoitettava. Koitan parannella kätösen mahdollisimman pian kirjotuskuntoon, että saisin kerrottua enemmän fiiliksiä viime päivien ratsastuksista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti