torstai 24. joulukuuta 2015

Parhaimmat joulutontut


Ihanaa joulunaikaa kaikille ruudun sille puolelle!

Poikkeuksellisesti tänä vuonna ei olla otettu ollenkaan tonttuilukuvia, mutta asiaa ajanee parhaat tonttuystäväni vuosien varrelta samassa kuvassa! Ekassa kuvassa ollaan Laran kanssa neljä vuotta sitten 22.12.11 lähdössä maastoilemaan ja kuvaajana oli äitini, jolla ei kuvaaminen ole ollut koskaan se vahvin laji.. No pääasia kun on punaset lakit hepalla ja kuskilla!

Keskimmäisessä kuvassa ollaan Winskin kanssa poseeraamassa vuonna 2013 ihanan talvisessa maisemassa. Muistan kun oltiin tuon jälkeen ihan läpimärkiä kun lunta satoi koko kuvaamisen ajan eikä Wimpe meinannut millään malttaa pysyä erossa mun herkullisesta tonttuhatusta..

Ja oikealla sitten minun enkeliponi <3 Kallen kanssa sattui jopa oikein hyvä kuvauskeli viime jouluna, oli lunta ja poni puunattuna ihan viimeisen päälle. Sama Winskin edellisvuonna kuolaama lakki päässä, ponilla letti tukassa ja hienot punaiset varusteetkin. Kuvia oli ihan mielettömästi tuolta reissulta, joten jos kaipaat vielä lisää joulufiilistä niin täältä sitä löytyy!

2 kommenttia