keskiviikko 5. elokuuta 2015

Muuttopäivä!

Niin ne suunnitelmat joskus on muuttuakseen ja Lara muutto täyshoitotallista pikkutallille itsehoitoon tulikin eteen jo nyt. Niimpä viikonlopun ajan pakkailin ahkerasti kamoja kasaan ja sunnuntaina roudasin ensimmäisen kuorman ja loput tavarat matkasivat uuteen kotiin eilen.


Larppa sai viettää eilen vaparia ja vartin kävelymatkan jälkeen "uudella" tallilla tamma pääsi tarhailemaan loppupäiväksi. Roosa oli mulla kaverina kantamassa tavaraa talliin joten kauaa ei siinä hommassa kestänyt. Suurempaa päänvaivaa tuottikin kaiken paikalleen järjestely.. Tuntui mahdottoman vaikealta keksiä kaikille tavaroille omat paikkansa ja muistella suunnilleen missä järjestyksessä Kallen kamat olivat..


Yllättäen nopeasti sain kaiken paikalleen ja tavarat järjestykseen. Heinät ja kaurat olin hommannut jo edellisviikolla, mutta purut iskä toi eilen. Vielä puuttuisi yksi vesisaavi sekä yksi suitsiteline ja sit alkaisi olla kaikki tarpeellinen hommattuna. 


Vietettiin lyhlänen kuvaustuokio tarhassa ja tamma vaikutti hieman yllättyneeltä kun ei päässytkään sisälle jo syömään. Kuitenkin se oli hyvin tyytyväisen ja hyväntuulisen oloinen kuten yleensä ja meillä olikin mukavat rapsutteluhetket ennen kun kameran muistikortista loppui tallennustila. Roosalle kiitokset kuvista ja seurasta! Löytyykö postauksen kuvista jotain lempparikuvaa?


Illalla Larppa pääsi muun poppoon kanssa sisälle ruokailemaan ja mitään hämminkiä ei kenenkään hevosen puolesta esiintynyt. Olihan muut hieman ihmeissään uudesta tyypistä, mutta hyvin rauhallisilta vaikuttivat jokainen. Lara muutti siis Kallen entiseen karsinaan ja vieruskaverina hänellä on Bella-tamma. Zipen muuton jälkeen tallissa vallitsee kunnon akka-valta, neljä viidestä on tammoja. Sinänsä aika hassua, vielä reipas vuosi takaperin tilanne oli päinvastoin ja vain yksi viidestä oli tamma :D


Ja nyt me sitten jatketaan elämää kuten ennen vanhaan. Oli kivaa asua tuo pari kuukautta aivan loistavissa treenipuitteissa ja elämä oli kovin helppoa kun ainut homma oli käydä liikuttamassa heppa. Silti koen viihtyväni paremmin pienemmässä porukassa, jossa kaikki tunnetaan toisemme hyvin ja hevoset on jokaiselle tuttuja. Tykkään hoitaa hepan itse ja karsinansiivous on oikeasti kivaa! Puitteet ei ole lähelläkään samoja mitä Kimmolla ollessa, mutta onnea on vartin kävelymatka maneesiin ja kentälle, joten kyllä me vielä tullaan paljon niitä pohjia kuluttamaan jatkossakin. 


3 kommenttia