sunnuntai 16. elokuuta 2015

Villin tamman kuulumiset

Jenni täällä bloggaa taas hei kaikki! Bloggailen teille vielä ainakin tämän kerran ennen Ainon kotiin paluuta. Olen päivistä jo ihan sekaisin että milloin on tapahtunut mitäkin, mutta koitan nyt noin kertoa mitä ollaan puuhailtu.Keskiviikkona Lara piti vapaata ja kävin vain hommat tekemässä, enkä nyt muista oliko iltatalli samalla. Tostaina meillä oli taas koulutreeniä tiedossa. Lara oli jo laitumelta hakiessa todella säpsynä, sain roikkua kahdella kädellä narussa että sain ponin turvallisesti talliin. Kädet oli jo hellänä ennenkuin kerkesin selkään asti kiivetä. Tallissa Lara sitten jo rauhottui ja malttoi tavalliseen tapaansa seistä rauhassa paikoillaan.


Kentällä jatkettiin samoja hommia kuin alkuviikosta. Alussa Lara meinasi touhottaa käynnissä todella paljon, joten tehtiin pitkään töitä pelkästään käynnissä. Paljon voltteja ja taivutuksia. Laraa ei saa ollenkaan jäädä vetämään tai se vetää takaisin ja silloin häviät. Onnistuin jostain kaivamaan sen istunnan että sain Laran rauhoittumaan ja kävelemään rennosti. Ravi ja laukka olikin sitten erittäin helppoja, Lara ei juossut vaan eteni rennosti eteenpäin. Laukata olisin voinut ikuisuuden! Vaikka Laralla on iso mutta siinä on erittäin helppo istua! Sain heittää ohjan melkein löysäksi ja poni vain porskutti tasaisesti menemään.

Lillin kanssa ratsastamassa ennen Ainon lähtöä.


Perjantai olikin taas Elinan vuoro ja eilen käytiin vain vähän maastossa käppäilemässä sekä eilen tein iltatallin ja tänään aamutallin. Maanantai ja tiistai olisi minulla vielä Laran hoitoa ja sitten Aino saapuukin kotiin. Viikko on ollut mukava ja opettavainen mutta samalla todella väsyttävä. Olen iltaisin vain kaatunut sänkyyn, nukahtanyt olen varmaan aikaisemmin kun pää on edes tyynyyn osunut. Mutta kuntokuurista tämä on ainakin mennyt, Laralla ratsastaessa saa samaan aikaan sekä selkä, vatsa, haba ja reisitreenin! Eilenkin hölkkäsin Laran laitumelta talliin.

Nyt jatkan ensimmäisen vapaaillan viettoa tällä viikolla ja huomenna palaan taas Laran hoitohommien pariin! Mukavaa alkavaa viikkoa Ainon lukijat! :)

2 kommenttia

  1. Olen ehkä hieman kaksimielinen mutta "vaikka laralla on iso mutta siinä on erittäin helppo istua" kohta sai hieman naurahtamaan :D vaikka ymmärsinkin mikä on iso ja helppo istua 🙊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä hiukan huonot sanavalinnat mutta hyvä että tekstistä saa jotain huumoriakin! :D tarkoitin siis juuri että vaikka Lara on iso, sen laukka askeleessa on helppo istua.

      Poista