sunnuntai 23. elokuuta 2015

Sorvin ääreen

Heippa! Nyt päästäänkin palailemaan pikkuhiljaa normaaliin postaustahtiin, sillä mä tulin keskiviikkoyönä kotiin ja seuraava reissu on tiedossa vasta ensi toukokuulle. Postaamaan en kotiutumisesta huolimatta ole millään ehtinyt, kun kaikki tavalliset arjen kiireet ja puuhat on vieneet kaikki nää päivät. Nyt kun aikaerosta on melkein touvuttu, oli hyvä tulla päivittämään tuoreet kuulumiset!

Larppa on voinut vallan mainiosti koko mun reissun ajan ja voi edelleenkin. Heti keskiviikkona kotiuduttuani käytiin tamman kanssa 10km maastolenkki ja torstaina palattiin asiaan sileetreenin merkeissä. Perjantaina oltiin estevalkassa pomppimassa ja siitä erittäin ala-arvoisesti menneestä treenistä kirjottelen myöhemmin lisää kuvin ja videoin. Eilen sitten tamma sai kevyemmän päivän liinan päässä ja tänään hölkättiin gramaaneilla.

Ensi viikonloppua odotellessa, silloin meillä on ihan truukouluratsastuspäivät kun perjantaina ja sunnuntaina valmemtaudutaan kahden eri valkun silmän alla. Innolla ootan! Alkavasta viikosta on tulossa muutenkin tosi kiva ja kiireinen Elinan lähtiessä reissuun ja mun ottaessa tammat vastuulle. Paljon Bellaa ja Venlaa siis tiedossa! Toivottavasti saisin edes joinain päivinä kaveria mukaan jotta saisi vähän uutta kuvamateriaalia. 

Eipä tällä erää sen enempää! Elossa ollaan ja arki jatkuu :) myöhemmin ajattelin postailla enemmän Brasilian matkasts mikäli kiinnostusta siltä puolelta löytyy, estevalkasta ja matkan aikana tulleisiin kommentteihin pitäisi vielä ehtiä vastailla.. no ajan kanssa ja nyt nukkumaan!

1 kommentti