lauantai 5. lokakuuta 2013

Huono ratsastaja, kivat hepat + hyppyjä

Oli aivan pakko tulla vielä laittelemaan viime viikon kuvat, kun en millään jaksa odottaa pidempään niitten julkaisua! Viikko on mennyt tosi nopeasti, ja Elina tulikin jo eilen kotiin ja palaillaan normaaliin arkeen pikkuhiljaa. Winskin käyn vielä tänään ja huomenna ratsastamassa ja nyt alkaa olla jo vähän kiire kirjoitella tätä, kun kohta pitäisi lähteä tienpäälle. Mutta asiaan, eli kuluneen viikon kuulumisiin!


Maanantaina mentiin Jennin ja Roosan kanssa koulun jälkeen kolmestaan tallille. Jenni taisi siivoilla karsinoita ja minä menin hakemaan ponit tarhasta. Sain sitten idean, että nyt vihdoin kun ei sada kaatamalla vettä otetaan pitkästä aikaa hepsujen kanssa kuvia!


Siispä poneilta vaan nopsasti loimet pois, Jenppa kaurasaavin kanssa houkuttelemaan ja Roosa kameran taakse. Taas muistettiin miten hankalaa se voi olla kahden kopukan kanssa, mutta onneksi muutama superihana kuva oli tallentunut muistikortille! Kiitos tytöööt!


Joo ei se ihan helppoa ollut.. Zippe löysi tosi hauskan jutun, mun nutturan! Mutusteli sitä ihan onnellisena eikä halunnut laskea irti. Olin ihan varma että musta tulee kalju ponin käsittelyn jälkeen.. 


Toinen syö sormet ja toinen olkapään - reilupeli.


Kuvaamisen jälkeen laitettiin heppaset valmiiksi ja lähdettiin ratsastamaan. Suunnitelmissa koulutreeni kentällä Jenni Zipellä ja mä Winskillä. Alkuverkkailin reippaasti ja olikin ihan hyvä fiilis kun lähdin tekemään käyntityöskentelyä - W tuntui kivalta ja rennolta. Mutta sitten kun otin ravia, hävisi se kiva fiilis kuin tuhka tuuleen. En osannut ollenkaan. Siis en osannut yksinkertaisesti edes istua siellä hevosen selässä pomppimatta ihan holtittomasti. Melkein itku pääsi kun hevonen tuntui hyvältä, mutta itse en osannut tehdä mitään.


Tämmönen fiilis mulla oli koko ajan: hirmu kiva Winski mutta suoraansanottuna ihan paska ratsastaja. Huoh.

No ei auttanut. Pakko oli ravailla niin kauan, että sain edes hetkeksi jonkinlaisen kivan tunteen. En yhtään tiedä mikä meni pieleen, mutta ei vaan tainnut olla mun päivä. Loppukäynnit käytiin sitten maastossa ja Jennillä oli kuulemma mennyt Zippe oikein kivasti! En itse paljoa ehtinyt seurailla, kun piti niin kovasti omaan ratsastukseen koittaa keskittyä.


Tiistaina käytiin maastoilemassa ja sitä ennen mulla oli poikkeuksellisesti Dandyn ratsastus. Päästiin tekemään vähän erikoisempaa juttua, nimittäin hyppäämään! Laitettiin vaan kaksi helppoa estettä kentälle, ja molemmat ihan pieniä. Oli niin taivaallisen ihanaa!! Dandy on ihan mahtava! Kuten tiedätte, en ole itse kovin kummoinen esteratsastaja enkä hyppäämisestä ole niinkään innostunut, mutta nyt voin sanoa että Dandyn kanssa pomppaaminen oli jotain aivan uskomatonta. Kaikki tuntui tosi helpolta, mua ei jännittänyt juurikaan ja mitä parasta, hepallakin oli kivaa! Sorry muuten huonot kuvat, kameran akku unohtu (taas...) kotiin ja Jenni sitten videoi mun kännykällä.


En muista millon oon viimeks oikeesti nauttinut hyppäämisestä. Dandyn kanssa mulla oli se tunne koko ajan. Jotenkin toi heppa vaan sopii mulle niin hyvin! Sen kanssa on ihana tehdä töitä ja se antaa kaikkensa aina. Jos mulla vaan ois rahaa, hakisin sen samantien pois. Niin, ja mainittakoon nyt samantien, että Dandyhan on myynnissä. Siitä tulee oikein kiva peli, kun sen eteen jaksaa nähdä vaivaa ja antaa aikaa. Mialta voi tiedustella lisää blogissa tai sitten kannattaa lukea Lauran blogista tämä teksti.


Keskiviikkona kävin kouluilemassa Zipellä ja sama fiilis kuin maanantaina palasi. Ei, en osannut. Taaskaan. Pakko oli loppuun ryhdistäytyä ja saatiin pari kivaakin pätkää. Koulun jälkeen otin muutamia kuvia ulkona ja illaksi menin Jenni luokse. Ei siis kovin erikoinen keskiviikko. 


Torstailta tuleekin paljon kuvia. Mentiin iltapäivästä tallille ja Jenni oli ihanan iloiseksi yllätykseksi käynyt jo päivällä tekemässä kaikki tallihommat! Hullu nainen....! Tallille kun mentiin, halusin taas ihanan aurinkoisen sään kunniaksi ottaa kuvia. Jenni kameran taakse, hevoset siistiksi ja kuvailemaan. Aivan superkivoja kuvia saatiin ja en millään osannut valkata parhaita joten näitä on nyt paaaljon! Ratsastettiin vielä Winski ja mentiin kavalettijuttuja kentällä. Siitä jäi hyvä mieli, vaikka Jennin onnistumiset toikin enemmän iloa torstaihin :)

Mutta sitten niihin kuviin. Ekana malliksi pääsi Zippe, joka osaa aina poseerata kun siltä pyytää nätisti!


Sitten vuoro vaihtui ja linssiluteeksi pääsi oma pieni Winnieni.


Eilen vietin ehkä ihanimman tallipäivän ikinä. Siitä aion tehdä ihan oman postauksen (heti kun vaan ehdin) mutta nyt on pakko alkaa jo vähän kiirehtimään. Olisi tosi kiva kuulla teistäkin sieltä ruudun toiselta puolelta jotain, millaisia postauksia haluaisitte tai mitä mieltä ootte näistä postauksista, joissa tulee kerralla koko viikon asiat? Haluaisitteko enemmän tekstiä postauksiin vai onko näin ihan hyvä? Ääntä kuuluviin! :)


17 kommenttia

  1. upeita kuvia varsinki noi viimeset! :)

    VastaaPoista
  2. ei tarvi paljoa tekstiä, kuhan vain jotain kuulumisia kerrot :) aivan mahtavia kuvia ja toivottavasti niitä tulis aina postauksiin!

    VastaaPoista
  3. nää postaukset on tosi kivoja! parhaitavon kuitenki sun videopostaukset!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Kannattaa siis tsekkailla uusin postaus ;)

      Poista
  4. Jeeee hyvä että siellä oli onnistuneitaki. (:

    VastaaPoista
  5. Tälläset viikon kuulumiset -postaukset on kivoja!:)

    VastaaPoista
  6. Milloin sulle tulee se yp heppa?:)

    VastaaPoista
  7. Ikävintä tässä harrastuksessa taitaakin olla nuo huonot päivät, kun mikään ei tunnu onnistuvan. Tsemppiä, kyllä se siitä! Onneksi ratsastustaito ei mihinkään katoa. Itsellänikin sama tunne välillä ja oikein suututtaa, kun mikään ei onnistu vaikka miten yrittää keskittyä. Sitten tuntuu pahalta hevosen puolesta, kun toinen parhaansa yrittää ja selässä joku vaan häslää ja häseltää. Ei auta itku markkinoilla ja huonot hetken on vaan unohdettava. Ihania syyskuvia kuitenkin saitte otettua. :) http://elamaasydamella.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep näinhän se on... Onneksi niitä hyviäkin hetkiä on tullut viime aikoina niin paljon, että niitä muistellessa mieli paranee samantien. Kiitos paljon sun kommentista! :)

      Poista