keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Uusi ulkoasu

Ohhoh, tulipa taisteltua taas ulkoasun kanssa hetki, ja ei - en vaan millään saa siitä yhtään mieleistä. En tykkää tästä ollenkaan, ainoastaan bannerista, joka on muuten Marian käsialaa, kiitos kovasti! Tämä sai nyt jäädä joksikin aikaa tällaiseksi, kun on pakko päästä nukkumaan tätä flunssaa (taas) pois. Mutta ei huolta, en tosiaan jätä ulkoasua tämännäköiseksi vaan koitan huomenna keksiä siihen jotain fiksumpaa ratkaisua. Ja hei, jos jollain on jotain vinkkejä miten tätä lähden parantelemaan otan niitä innolla vastaan! Myös jos jollakulla on taitoa tehdä jotain taustaa tuohon banneriin sopien, olisin enemmän kuin onnellinen... :) Joten kaikki ulkoasutekotaitoiset kipinkapin ottakaa yhteyttä ja auttakaaa!

Mutta joo, ihan turhaakin turhempi postaus näin vaihteeksi, mutta koittakaa kestää tätä ulkkaa hetki - en viitsinyt yöksi jättää piilotetuksikaan. Nyt siis pakko mennä hieman kuumehöyryisenä nukkumaan, katsellaan näyttääkö maailma yhtään paremmalta huomenna.. JA TOSIAAN, ulkoasu EI jää tällaiseksi!!

8 kommenttia

 1. Tosiaan tausta tekee jo paljon, eli semmosen voisit laittaa ! :) Mä teen taustat aina patterneista, niin riittää kun lataa haluamansa patternin ja rajaa siitä semmosen "laatan", minkä kuvio sit taustassa toistuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sainkin tosta idean tähän taustaan joten suuuurkiitokset! :)

   Poista
 2. mun mielestä tää ulkoasu on tosi hieno:)

  VastaaPoista
 3. Ei tää oo mitenkään paha :) ite ainakin tykkyyn enemmän kuin entisestä! Ainut et mobiiliversio ei toimi...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se oli hetken poissa mut laitoin nyt takaisin :)

   Poista
 4. Mun mielestä tämä ulkoasu on oikein hyvä:)

  VastaaPoista