lauantai 26. lokakuuta 2013

Torstain maneesireissu

Muistakaas laittaa kysymyksiä kysymyspostaukseen! Vielä ehtii tämän illan & huomispäivän ajan!

Tosiaan, torstaina koottiin komppanja kasaan ja lähdettiin maneesille. Emmihän lähti kameransa kanssa mukaan ja Roosan nappasin mukaan himmailemaan Viiperon kanssa. Maneesille lähdettiin tallilta vasta puoli kasin maissa, kun aiemmin maneesiin ei pääse ja matka meni pimeästä huolimatta hyvin. Vähän Vippiä jännitti mennä tunnelin ali, mutta rohkeasti se loppujen lopuksi siitä selvisi Winnien perässä.

Maneesilla Roosa kävelytteli ensin Vippiä ja tutustuivat maneesiin ihan rauhassa. Sillä aikaa mä verkkailin Winskin kunnolla ja kun Roosa ja Vippi oli tutustuneet maneesiin rauhassa, annoin Roosalle vähän "käytännönneuvoja" ja kattelin hetken miten sujuu. Hienosti poniini ravasikin uuden kuskin kanssa ja kun heillä meni hyvin, aloin keskittymään Winskin ratsastukseen.


W:n kanssa mentiin ihan normi sileetreeni ja on se vaan hieno. Roosan verkattua Vippi, vaihdoin lennosta sen kyytiin ja Roosa nappasi Wincentin käsihevoseksi ja talutteli sitä sen aikaa kun ratsastin suokkiruunan. Ensin vähän ravailtiin ja laukkailtiin ja huhhhuh sitä kyytiä mitä se laukka oli! Ponska pinkoi tuhatta ja sataa maneesia ympäri ja nautti oikein sydämensä kyllyydestä! Ei ookkaan päästy viikkoon laukkaamaan ollenkaan, taisi olla jo korkea aikakin :D


Kun oltiin laukkailtu, rauhoituttiin hetki ja alettiin vähän hyppäilemään! Maneesissa oli edellisen ratsukon jäljiltä pari pikkuista pystyä, joita sitten käytettiin hyväksemme. Tultiin ihan vaan parit hypyt molempiin suuntiin ja voi jessus mitkä naurut saatiin tuon hevon hypyille! XD Se yrittää niiin kovasti, tykkää ihan älyttömästi mutta intoa on vaan hieman enemmän kuin älyä.

Oma tyyli paras tyyli?
Nää kaniloikat oli jotain tosi mielenkiintoista.. kertoohan sen ilmekin?

Paikat ei ihan osuneet kohdilleen, vauhtia oli ihan hulluna, mutta se kun tykkäsi siitä hommasti niin tosi paljon! Mä en osannut sanoa juuta enkä jaata siellä kyydissä, hyvä kun selässä kestin. Toinen vaan joka esteelle kunnon imulla korvat tötterössä ja melkoisella tyylillä, mutta pääasia että on kivaa! Kyllähän se hypätä osaa, mutta nyt kun hyppytaukoa on jonkun verran takana ja muutenkin viikko on ollut kevyt, ei olisi poni millään jaksanut keskittyä olennaiseen, minkä takia hypyt oli vähän hassuja. Ja asiaahan ei auttanut se, etten itse oikein hallinnut tota hommaa.. :D


Hyppäilyn jälkeen ravailin vielä ravia rauhalliseksi ja vaihdettiin ponnyt takaisin. Roosa laittoi Viiperon lähtövalmiiksi ja käveli sen kanssa selästä käsin ja me Winnien kanssa vielä vähän verkkailtiin. Kun oltiin valmiit, lähdettiin tallille jossa hoidettiin tallihommat yhdessä ja kymmenen maissa päästiin lähtemään kotiin.

Olipahan tallipäivällä pituutta, mutta mikäs sen mukavampaa kuin hyvässä seurassa heppaileminen. Tänään oli taas vaikka minkä näköistä heppapuuhaa, mutta alkuviikosta sitten lisää. Nyt hyvät yöt kaikille, mä lähen nukkumaan ja aamulla virkeenä kisoihin Suonenjoelle hepanhoitajaksi Vurrilaisten mukaan! :)


8 kommenttia

 1. Tosi kiva postaus :) sun blogia on muutenkin tosi kiva lukea!

  VastaaPoista
 2. toi eka hyppykuva XD toinen niin kovasti yrittäää! :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. XDD joo se on kyllä niin ihana kun ihan tosissaan yrittää mut silti näyttää tuolta :---)

   Poista
 3. haha, ihania nuo Vipin loikat! :D Ja sun ilmeet. :)

  VastaaPoista
 4. Vippii <3 Kauheet hypyt mut siis myös ihanat ku toinen nui kovasti yrittää ja muut vaa nauraa :Ddd

  VastaaPoista