lauantai 25. elokuuta 2012

Elämäni hevonen

Mitä hevoseni syö

Vastaan tähän suht lyhesti ja kerron mitä Winski ja Sissi syövät. Iltaisin  molemmat saavat kauraa ja heinää. Kauran lisäksi Winski saa uutta Power-rehua, greenlineä turvotettuna ja kivennäistä. Sissi taas on saanut muutaman kerran viikossa kauran ja kivennäisen lisäksi greenlineä, koska nyt kevyemmällä käytöllä ollessaan ei kovin paljoa kuluta. Normaaliin treeniaikaan syö sitten enemmän. Aamuisin laitumelle jos menevät, molemmat saavat prixiä. Jos menee tarhaan, viedään myös heinät sinne, mutta nyt kesäisin syövät sitten laitumella. Pari/kolme kertaa viikossa saavat iltaruokaan myös suolaa sekä valkosipulijauhetta.

Elämäni hevonen

Taas tälläinen kysymys, johon vastaus löytyy tuolta oikealta kohdasta "Lara". Elämäni hevonen on siis yllättäenkin Lara, josta voitte lukea aiemmista postauksista ja sen omalta sivultaan lisää.


Nyt sitten saatte kuulla lyhesti muita kuulumisia. Eilen käytiin Jennin kanssa maastoilemassa pitkästä aikaa, ja menin Winskillä. Tehtiin tosi kevyt lenkki, eli käveltiin paljon ja otettiin muutama lyhyt ravipätkä hiittiksellä. Winski oli tosi kiva, liikku hirmu hyvin ja oli kivan energinen. Sissi alkaa myöskin piakkoin pääsemään normaaliin liikutusrytmiin ja huomenna ollaankin menossa sitten Elinan kanssa maastoon. Tänään aion vain löllötä kotona ja varmaan pitäisi aloittaa lukemaan kirjaa lukion kirjaesitelmää varten.. Ei kamalasti huvittaisi, mutta pakkohan sekin on tehdä..


Kameraan olen nyt rakastunut täysin! Kuvaamisinto on ihan huipussaan ja olenkin jo hieman suunnitellut ensi viikon kuvauskohteita. Tiistaina Katri tulee ratsastamaan Winskin ja menen sitä kattomaan ja kuvaamaan. Keskiviikkona voisin lähteä Lauran mukaan Vurrille kuvailemaan sen estetuntia ja torstaina mulla onkin Winskin ratsastus ja katsotaan saisinko Jennin/Lauran mukaan. Sunnuntaina mennäänkin sitten Savonlinnaan kisoihin, joten ainakin siellä pääsen kuvaamaan ihan kunnolla! Kiva viikko tulossa, josta koitan päästä postailemaan aina ajan salliessa!

2 kommenttia

  1. Miks jätit ton varustepostauksen välistä :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo vielä ehtinyt kuvailla mun tavaroita, joten se tulee vähän jälkikäteen useammassa osassa :)

      Poista