sunnuntai 19. elokuuta 2012

Kisailua & Hannun ratsastus

Noniin, vihdoin ja viimein jaksoin aloittaa tän postauksen, vaikka en millään olisi jaksanut vaan olisin mennyt peiton alle lukemaan Nälkäpeliä.. Bloggausintoa alentaa myös lukijoiden epäaktiivisuus. Mielestäni olisi melko reilua, että koska jaksan järjestää teille arvonnan niin voisitte tekin muutamia kommentteja laitella silloin tällöin ja ne tykkäys- yms napitkin ovat olemassa!

Tänään siis aamulla lähdettiin jo 9.30 kohti Jyväskylän Killeriä. Winski kyydissä 110 ja  120 cm radoille. Kisapaikalle päästyämme Elina lähti tsekkaamaan tilanteen ja minä hain Winskille vettä & juotin sen. Sitten otettiin poju ulos, varustettiin se ja Elina lähti kävelemään rataa ja me jäätiin Winskin kanssa kävelemään siihen parkkialueelle. Sitten Elina lähti verkkaan ja minä menin kattelemaan ja kuvailemaan ratoja. Kuvaukset alkoivat superupeesti; ei muistikorttia. No, lainasin sitten Elinalta ja muutamat kuvat sain napsittua.Ensin oli vuorossa 110 ja verkka oli sujunut ihan ok. Hieman väsymystä ilmassa, mutta se haihtui kuin tuhka tuuleen radan alkaessa. Ekalla esteellä herra näki jo mörköjä, eikä sen tarvinnut yhden yhtä estettä hypätä kunnolla. Rata oli oikein kivannäköinen, kunnes Elinalle kävi työtapaturma ja hyppäsivät sitten esteen sekaan toiseksi vikalla esteellä. Este kasaan, uusi yritys ja puhtaasti yli. Viimeinenkin sitten siinä hötäkässä tippui, mutta W oli hieno :)

Ennen seuraavan luokan alkua oli ponien GP-luokka ja ehdittiin se katsoa siinä ihan rauhassa. Kun sen palkintojen jako alkoi, käytiin laittamassa Winski taas valmiiksi ja tehtiin samalla lailla kuin edellisessäkin luokassa. Winski oli ollut verkassa aavistuksen väsynyt, mutta ihan hyvä. Elina lähti tässä kolmantena ja heti alkurata näytti tosi kivalta. Koko rata menikin ihan nappiin ja tuloksena puhdas, tasainen ja hieno nolla! Aika ei sijoille ihan riittänyt, mutta hienosti silti meni! :)


Eilen kävinkin tapaamassa ensimmäistä pikkuserkkuani ja ratsastamassa samalla Hannun. Kyhättiin pellolle kaksi estettä tarkoituksena muistutella pojulle estehevosen elkeitä. Toinen oli alusta asti ihan  intopinkeänä ja hypyt sujuivat oikein hyvin. En jaksa sen kummemmin selitellä, mutta virtaa riitti ja hauskaa oli kaikilla. Ikävä on kyllä tuota ponskia ollut <3

Haastejuttu on nyt vähän jäänyt, mutta lupaan korvata ne kaikki välistä jääneet tekemällä useamman joku päivä, nyt on mentävä nukkumaan jotta jaksaa aamulla mennä kouluun aamutallin kautta!

4 kommenttia

 1. ois tosi kiva jos vielä enemmän pystyisit kuvailla kisoja ja laittaa kuvia tänne, kun on mukava katsella tuommosia jo vähän tasokkaampia suomessa:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin itseasiassa kirjoittaa kyllä paljon pitemmänkin, mutta eilen en millään ehtinyt. Kaikenlisäksi en saanut paljoa kuvailtua muistikortin puutteessa mutta Savonlinnan kisoista lupaan tehdä paremman postauksen!

   Poista
  2. toivottavasti saat savonlinnasta kivoja kuvia, olisin kiinnostunut, kun kaikkiin tämän syksyn vuohimäen kisoihin olen tulossa hyppäämään :) Laitatko kuvias yleensä jonnekkin kuvasivulle, tai voiko sulta sitten jotenkin kysellä niitä :)?

   Poista
  3. Laitan yleensä kuvat kuvasivulleni, mutta voi niitä myös kysellä etu- tai jälkikateenkin :) En ehdi kuitenkaan heti samana iltana kaikkia kuvia nettiin laittamaan, sen verran myöhään yleensä kisoissa menee :D

   Poista