perjantai 31. elokuuta 2012

Tärkein & turhin varusteeni + kuulumiset

Tärkein ja turhin varusteeni

Ehdottomasti tärkein varuseteeni on kypärä. Niitä minulla onkin kolme, kaksi tallilla ja yksi varalla kotona. Ilman kypärää ratsastaminen on aina riski, oli hevonen kuinka tuttu tahansa, koskaan ei voi tietää mitä se milloinkin säikähtää tai pakenee. Olit kuinka hyvä ratsastaja tahansa, suosittelen ihan oikeasti laittamaan sen kypärän päähän, se ei niin paljoa siellä päässä paina :) Turhimmaksi varusteekseni voisin sanoa sitten nuo jotkut vanhat minichapsit, joita en ole koskaan käyttänyt enkä tule koskaan käyttämäänkään.

Tähän väliin pienimuotoinen hehkutus, löydettiin tänään äidin kanssa mulle mekko wanhoihin! Käytiin paikallisessa pukuliikkeessä vaan kattelemassa vaihtoehtoja ja uskokaa vaan, eka mekko mitä kokeilin oli mun uusi rakkaus! Hintaa mekolla oli 150 €, joten puku lähti saman tien matkaan :)


Sitten voisinkin hieman kuulumisia kertoilla. Eilen aloittelin tosiaan tuota videopostausta, mutten saanut sitä valmiiksi kun talleilussa meni sen verran myöhään. Voisinkin siis joku muu päivä tehdä sen ihan uudestaan alusta asti, jos vaan keksi jotain jännittävää videoitavaa. Eilen kävin Sissillä maastoilemassa ja saatiin Laura ja Pesto mukaan kavereiksi. Käytiin noin vajaan tunnin lenkki ja mentiin ihan rauhallisesti. Hiittiksellä käytiin ottamassa lyhyet laukka- ja ravipätkät jotka olivat Peston mielestä ihan liian tylsiä ja se päättikin laittaa vähän hauskuutta menoon. Ekalla laukkapätkällä kuulin takaani kun Laura rääkäisi kuin linnunpoika ja kun katsoin taakse, Laura roikkuin Peston selässä yhden jalustimen varassa satulasta hieman irtautuneena ja hevosella kaikki jalat ilmassa. Pesto oli heittänyt "pienen" pukin kesken laukkailun, mutta onneksi Laura kesti selässä :D

Lenkin jälkeen tehtiin sitten vielä iltatalli ja mentiin Vurrille. Lauralla oli taas tunti ja olin mukana kattelemassa ja koitin vähän kuvaillakin. Kuvat tosin eivät onnistuneet, koska oli niin pimeää että hyvä kun ratsukoita erotti kentältä. Unto oli myös meillä hoidossa päivän ja teinkin pienen koosteen sen hienoista tempuista.. :) Ja jos joku ei tiennyt, Unto on Elinan bokseri, jota hoitelen aina silloin tällöin. Huomenna suunnataan Kuopioon hieman kuluttamaan rahoja joten katsotaan mitä mukaan tarttuu!



5 kommenttia