keskiviikko 8. helmikuuta 2017

Talviotoksia


Iina oli sattumalta kuvaamassa toista ratsukkoa viime sunnuntain valmennuksessa, jossa oli mukana Wiivin kanssa ja saatiin tosta valkasta pari kuvaa! Niistä innostuneena kysyin Iinaa kuvaamaan myös Larppaa ja saatiin sovittua eiliselle aikataulut yhteen ja kaiken kukkuraksi saatiin vielä aivan ihana talviaurinko paistamaan! Oltiin käyty Larpan kanssa edellisenä päivänä tunnin mittainen reipas maasto, joten eilen oli kevyen kenttäjumppailun vuoro.


Käytiin ensin ottamassa parit kuvat pellolla, jonne aurinko paistoi ihan suoraan. Larppi olis halunnut ennemmin nuokkua lämpimässä auringossa, eikä olisi halunnut keskittyä kameralle poseeraamiseen.. Muutamalla hepanhörinä -äänitehostevideolla saatiin ponia vähän hereille ja otettua muutamat kuvaset sekä pitkästä aikaa rakennekuvaakin :)


Onhan se jotenkin hassun mallinen, kaiken tuon karvansa alla.. :D

Kentällä aloitin työskentelemään käynnissä ja vaan halusin ponin pyöreälle kaulalle ja rennoksi. Edellisen päivän jäljiltä hepalla oli virtaa hieman turhan paljon ja se meinasi ravissa vaan juosta alta karkuun täysiiii. Hetken keventelyn jälkeen istuin perusraviin jotta sain menon vähän hillitymmäksi.Kaikkiaan heppa tuntui ihan hyvältä, vaikkakin vähän jäykältä. Mentiin noin puolisen tuntia juurikaan mitään voltteja ihmeempää tehden. Laukassa Larppa oli hyvin avuilla, mutta ravissa oli vähän hitusen liikaa energiaa.Ihana oli saada piiiiitkästä aikaa kuvia!! Iinalle ihan suuret kiitokset, oli tosi kivaa ja hienoja kuvia :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti