torstai 10. lokakuuta 2013

Onnellinen

Mitä tarkoittaa olla onnellinen? Mitä se on?

Viime perjantaina mä tajusin, mitä tarkoittaa onnellisuus. Olin tallilla ja seuraavana päivänä olisi Vipin haku edessä. Oli tosi kaunis päivä ja aurinko paistoi ihanasti. Mulla oli Winskin ratsastus vielä viikonloppuna joka päivä ja kauniin syyssään vuoksi ajattelin käydä kevyellä maastolenkillä ukkelin kanssa kevyesti ilman satulaa. Winski oli kentällä tarhaamassa ja menin tallihommat tehtyäni sitä rapsuttelemaan sinne.


Winski oli aivan ihanalla tuulella! Se oli just sellainen oma itsensä, seurallinen ja ihana. Olin pitkän aikaa sen kanssa siinä ja otettiin kuvia kun ruuna oli niiin söpö :3 Se vaan möllötti mun vieressä, pää painuneena mun olkapäätä vasten ja kunhan nautiskeltiin ihanasta päivästä. 


Tuolla hetkellä mä tajusin, että oon onnellinen. Se oli ihana tunne, kun saatiin möllöttää kaikessa rauhassa keskenämme ja vaan olla. Se oli ehkä ihanin hetki mun elämässä, varsinkin nyt kun Winnien lähtö saattaa olla ajankohtaista ihan millä hetkellä vaan. Kun se aika tulee ja Winski on poissa, mulla on aina tuo hetki mielessä ja saan Winskin mun luokse aina kun ajattelen tota ihanaa perjantaita.


Kävin tallista hakemassa harjat, hackamoret ja suojat. Winski seisoi siinä paikallaan ihan hievahtamatta koko ajan kun harjasin sitä ja kavioita putsatessa katteli kiinnostuneena mitä teen. Laitoin sille suitset päähän, omaan päähäni kypärän ja sitten oltiin valmiita lähtemään.


Tehtiin tosi kevyt lenkki ja käveltiin pääosin. Hiittiksellä ravattiin ja otin pari laukkapätkää. Ekat laukat oli hieman.. hmm, mielenkiintoista. Winski innostui ihan hirveästi ja mulla meinasi tasapaino karata ihan totaalisesti. Hyvä etten tippunut naurunsekaisissa tunnelmissa, mutta ukkelilla näytti olevan hurjan hauskaa! 


Otettiin vielä vähän rauhallisempi laukkapätkä ja ravailtiin hetki. Sitten käveltiin vielä jonkin aikaa siellä täällä ja olipa vaan poni hyvällä tuulella. Kun mentiin tallille takaisin, vein sen tarhailemaan suoraan. Hoidin sen taas irti ja laitoin loimen päälle. Juotin sille vielä melassivettä, annoin pari leipäpalaa ja kerroin sille kuinka paljon sitä rakastan. Nyt ja aina, minun pieni Nalle.


Noin pieni hetki, silti isoja tunteita. En osaa pukea sitä tunnetta sanoiksi tai tekstiksi, vaikka kuinka yritin. Se oli jotain niin uniikkia, etten yksinkertaisesti edes osaa tajuta sitä. Arvostan tuota hetkeä enemmän kuin osaatte arvatakaan, mutta toivon että ymmärrätte mitä haluan tällä tekstillä sanoa.


Love is not about how much you say
"I love you", but how much
you can prove that it's true.

11 kommenttia

  1. ihana postaus! tiiän itekki kuinka vaikeeta on luopua hevosesta, mihin winski siis lähtee? olette/olitte todella ihana pari, näytätte kuvissa niin onnellisilta yhdessä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Winski on myynnissä, joten se saattaa lähteä minne vaan ja oikeestaan millon vaan, ei oo vielä onneksi lähtenyt. Se on ihana<3

      Poista
  2. Ihana postaus ! <3 muutenkin vaikutat sellaselta jalat maassa-tyypiltä ja normaalilta mukavalta hauskalta rennolta :) Sulla on on tosi mielenkiintoinen blogi ! c:

    VastaaPoista
  3. Ihana postaus, ja hyvin välitty tekstin&kuvien kautta miten rakas winski on sulle!!<3<3

    VastaaPoista
  4. kiva postaus ja ihania kuvia:)

    VastaaPoista
  5. Yks ihanimmista postauksista mitä sä olet kirjoittanut! Tosi kivoja kuvia ja tykkäsin kauheasti tosta teksistä mikä tuossa ihan lopussa on! :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos paljon! Mustakin se teksti on niiin totta! :)

      Poista