maanantai 26. elokuuta 2013

Hyvä fiilis!

Heippa! Mulla on ollut nyt ihan hurjan hauska viime viikko & viikonloppu. Pidettiin hauskaa tosi mahtiporukalla ja naurettua tuli ihan megapaljon. Mulla on ihan hurja kirjotusvimma ja tekisi mieli päästä joka päivä postailemaan, mutta edelleen nuo 11 tunnin koulupäivät rasittaa niin paljon, että en millään jaksa istua koneelle kun on paljon muutakin tehtävää. Onneksi abikurssit loppuu tämän viikon jälkeen ja kun kirjotusrysäys on ohi, palaillaan normaaliin postaustahtiin!

Mutta, viime viikoilla on paaaljon tapahtunut, niin paljon etten edes muista kaikkea! Siksipä teinkin parit kuvakollaasit ja saatte kuulumiset niiden kautta. HOXHOX! Roosa on aloittanut upouuden blogin pienen painostuksen alaisena, eli kaikki kurkkailemaan tänne! 8) Varsinkin jos Hannuponin kuulumiset kiinnostaa, niin kannattaa ehdottomasti vierailla!


1. Oltiin pari torstaita takaperin maneesilla kera W:n & Z:n. Mä ratsastelin ensin Winskillä ja se oli ihan huippu! 2. Roosa oli mukana kameramiehenä. 3. Jenni hyppäs Winskin selkään seuraavaksi kun mä olin ratsastanut. 4. Jennillä ja W:llä meni oikein kivasti, siihen nähden että viimeks Jenni on sillä ratsastanut vuosi sitten.. :D


1. Aino the poniratsastaja!! :D 2. Joo tosiaan, olin tuuraamassa Lauraa Vurrilaisten katrilliharkoissa samana päivänä koulun jälkeen ja Laurahan ratsastaa aina tuollaisella reilu 140cm korkealla risteytysponiruuna Sulolla.. 3. En mä itseasiassa ollut kovin pitkä, enhän? 4. Ratsastus oli vähän hakemista, mutta lopussa sain jotain tuntumaa poniin, vaikkei se kovin kummoisesti kulkenutkaan. En vaan tiennyt yhtään minne survoa mun kintut! Roosa taas kuvaajana.


1. Perjantaina ja lauantaina oltiin siis siellä Weekendeillä ja sunnuntaina menin puolen päivän aikaan tallille. 2. Siellä W oli kentällä tarhailemassa ja söpöili mulle nätisti kun olin kerrankin kameran kanssa liikkeellä :3 3. Tässä kuvassa ei nyt oikein ole mitään ideaa, mutta voin sanoa miten kovasti väsytti.. Kävin Zipen kanssa muistaakseni maastoilemassa ihan kevyesti lähimaastoissa. 4. Sitten Winski koppiin ja kohti Savonlinnan kisoja. Hengailtiin ponin kanssa kisapaikalla traikussa sillä aikaa kun Elina oli tutustumassa 110cm rataan. 


1, 2 & 4. Kuvailin pitkästä aikaa kisoja Elinan suoritusten välissä ja sainkin ihan kivoja kuvia! Pitäisi vaan jaksaa muokata kaikki ja latailla nettiin.. 3. Elinalla ja Winskillä ei mennyt 110cm ihan putkeen.. Kakkosesteelle Winski ei vaan suostunut menemään joten siitä hylsy, mikä oli ihan älytöntä.. 120cm luokka sitten paremmin, yhdestä hipaisusta 4vp, mutta poni jo paljon parempi kuin edellisessä luokassa. 


1. Maanantaina kävin liikuttamassa Winskin ja mentiin aika palautteleva treeni kentällä. 2. Alkuun tein muutamia avoja & väistöjä molempiin suuntiin ja aij että kuin kivalta ponski tuntui! 3 & 4. Ravissakin Winski liikkui oikein tosi kivasti ja oli hirmu kivaa tehdä sen kanssa koulujuttuja! :)


1. Laukkaakin sain ratsastettua ihan tosi kivasti, voi jeeehna miten hieno kouluponi <3 2. Kun sileällä pouni toimi hyvin, pääsin itse aiheeseen eli eteenalas ratsastamiseen. Laukkailin ja ravailin molempiin suuntiin kunnolla hevosen rennoksi. 3. Loppukäynnit käytiin maastossa ja yllättäen kuvista kiitokset menee Roosalle :) 4. Hieno kuutamo oli illalla ja siitäkin napsin pari kuvaa!


1. Torstaina mulla alko työt kuudelta aamulla ja voin kertoa että oli muuten vaikea nousta.. 2. Ruokkiksella meinasi olla tylsää ja omppu maistui pahalta, joten  päätin koristella sen. 3. Töiden jälkeen kipaisin tallille ratsastamaan muistaakseni Zipen? Kuvassa kyllä Sipuli itse, mutta en ole nyt varma meninkö sillä keskiviikkona vai torstaina.. :D 4. Toi kuva on kyllä perjantailta, mutta illaksi mentiin Roosan kanssa ajelemaan ja siitä sitten jäätiin kaverille yöksi.


1. Aamulla herättiin reippaina ja mentiin tekemään aamutalli ennen koulua. 2. Illaksi mentiin kaverini 18-wee synttäreitä juhlimaan! :) Oli ihania ihmisiä, kiva paikka ja niin mukava fiilis koko illan! 3. Itse olin siis mukana kuskina, koska seuraavana aamuna oli töihin meno kahdeksalta. 4. Kaverille mentiin taas yöksi ja olin nukkumassa siinä kahden - kolmen aikoihin..


Kävin Suonenjoella hakemassa Annen meille ja samalla kävin ratsastamassa kaverini suokkiruunalla. Enpä tästä ratsastuksesta kerro vielä sen enempiä, mutta tulette varmasti jatkossa kuulemaan tästä kaverista, jos suunnitelmat menee niiin kuin pitää.. ;)


1. Sunnuntaina lähdettiinkin aamulla neljän jälkeen kohti Helsinkiä ja Linnanmäkeä kera Annen, Jennin ja Roosan! 2. Ei osattu päättää mihin laitteisiin mennään eka, mutta käytiin kyllä kaikissa missä haluttiin! 3. Pelottava kehrä, hyvä etten oksentanut kun oli niin ällöttävä.. :D 4. Hepparata oli kyllä kaiken paras!!


1. Käytiin tietty Kiepissä! Ihan huippu, vaikka vähän ällö sekin.. 2. Ben & Jerry's.. Totaalinen rakastuminen tuohon jäätelöön! <3 3. Me hurjat Roosan kanssa mentiin Kirnuun kahdesti, ilmeet varmaan kertoo kaiken oleellisen? 4. Eeeehh.. Hieman kostea meno noissa vesilaitteissa.. :D

Huippupäivä, oli aivan superkivaa! Ennen kotiin lähtöä käytiin kaverin luona vierailulla Kalliossa ja haettiin Subwayt. Kotimatka meni melko unisissa tunnelmissa ja kotiinpäästessä meninkin suihkun kautta nukkumaan. Mutta että näin mun viikot vierii, sillon kun en ole koulussa.. :) Reissattu on ihan koko rahan edestä, ja aivan sairaan mukava kesän loppu tähän asti on ollut! Nyt äkkiä menenkin nukkumaan, palaillaan taas viimestään ensi viikolla!

12 kommenttia

  1. 5/5 bilekuva, sisältää tarpeeks kaljaa.

    VastaaPoista
  2. Hyi kehrä on maailman kamalin laite, tuli niin paha olo ettei pystynyt kävelemään yli puoleentuntiin! :D Tosi kivoja kuvia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jooo, siis se oli aivan kamala! :D ja kiiitos :)

      Poista
  3. Näin sut siellä vurrilla, kun käväisin kattoo teidän harkkoja kun oli teitä edellisellä tunnilla :))

    VastaaPoista
  4. Ei nyt liity tähän postaukseen, mut millon tulee leiriviikon toinen osa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heti kun ehdin.. Abikurssi loppuuu tänään joten sitten alankin jo postailemaan enemmän ja tuo on heti ekana tulossa! :)

      Poista
  5. Sinä se olet kokoajan menossa :D ennätätkö hengähtää missään välissä? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah! Joo, kyllähän tuota tekemistä riittää. Ja hmm.. yöllä mä kerkeen nukkua, en sen enempää :D

      Poista
  6. Huh kun kiireistä sulla! Nyt kyllä laitto tuo suokkiruunan tapaus mietityttämään...;;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, jep! Hyvä, sillä niin oli tarkoituskin ;)

      Poista