torstai 8. elokuuta 2013

Lappeenrannassa

Täällä taas, tällä kertaa sain lupaukseni pidettyä ja tulin kirjoittamaan postausta meidän Lappeenrannan reissusta! Matkaan siis lähdettiin Jennin ja Lillin kanssa viime lauantaina aamupäivällä kymmenen jälkeen. Ajeltiin rauhassa Joensuuhun, missä käytiin shoppailemassa sekä syömässä. Kerrankin mullakin oli jotain ostettavaa, nimittäin kaipasin kipeästi uusia farkkuja. Onneksi sellaiset löysin ja niiden lisäksi mukaan tarttui kahdet aurinkolasit sekä pitkäänpitkään ostoslistalla ollut vastavalon suoja objektiiviin! Wihii, vihdoinkin löysin sen, eikä hintaakaan ollut yli budjetin.


Kun shoppailut oli shoppailtu, Lilli viety mummolaan hoitoon ja masut täynnä Raxin ruokaa, päästiin aloittamaan matkamme kohti Lappeenrantaa. Matka hujahti yhdessä hujauksessa, kun taisi Jennin kaasujalka olla sen verran painava ja oli mukava ajella hyvässä säässä kuunnellen loistavaa musiikkia. Kello taisi huudella siinä viiden - kuuden hujakoilla kun omalle hotellillemme saavuttiin. Ensin vaan löllöiltiin hetki ja totuteltiin ihanaan hotellielämään.


Ilta vierähtikin kivasti, kun etsittiin kaupungista yhden yhtä kauppaa, mikä olisi auki. Oli hieman haastava homma, koko ajan navigaattorikin käski kääntymään U-käännöksen ja sellaisia tehtiinkin ehkä sellainen 50 kappaletta koko illan aikana. Ei ihan lähtenyt tuo autoilu mulla tällä kertaa :D Ilta siis meni autoillessa kaupunkia ristiin rastiin, Lauran kanssa hengaillessa sekä iltapalaksi käytiin Subwaylta patongit. Käytiin vielä kävellen pyörähtämässä kaupungissa ennen kun palatiin hotellille kattomaan telkkua ja nukkumaan.


Aamulla herättiin virkeinä ja puettiin päälle, syötiin iihana hotelliaamupala sekä pakkailtiin tavarat. Yhdeksän maissa lähdettiin ajelemaan sitten kohti kisapaikkaa, missä tuntsarit siis tänä vuonna järjestettiin. En siis edelleenkään edes tiedä koko paikan nimeä, mutta eipä sillä niin väliä. Kisat oli vasta alkaneet ja kerettiin sopivasti kattomaan ponien estemestaruusluokkaa. Sain kivasti kameran asetukset kohdalleen ekan Vurrilaisen startatessa ja kuvasinkin päivän mittaan jokaisen Vurrin ratsukon. Kaikki mun kuvaamat ~1000 kuvaa ilmestyy piakkoin kuvasivulleni, eli tänne.


Päivä oli tosi kiva, kerrassaan huippu! Seura oli ihan mahtavaa, sää oli ihanan aurinkoinen ja se tunnelma & fiilis mikä kisoissa oli.. HUHHUH, ihana päivä, näitä lisää! Koko päivän kruunasi yksinkertaisesti päivän hienoin rata, kun oma Larppasemme kruisaili kirkkaasti voittoon Viivillä sennujen estemestaruudessa, wohoo! Kakkossija tuli myös "kotiin" sekä Varkauden Ratsastuskeskus oli kisojen paras esteratsastuskoulu. Ei hukkapäivä ollenkaan!

Hienot! <3

Kisahuumassa lähdettiinkin ajelemaan illalla siinä seiskan - kasin aikoihin kohti Joensuuta. Käytiin tankkaamassa Mäkkiruokaa ennen lähtöä ja jaksettiinkin ajaa Joensuuhun helposti. Matka meni yhdessä hujauksessa ja jäätiin vielä yöksi Jennin äidin luokse jotta voitaisiin ajaa sitten kotiin virkeinä vasta aamulla. Nukuttiin yö hyvin, heräiltiin aamulla rauhassa ja haettiin aamupalaa jälleen Subwaylta.. Terveellinen reissu eikös? Kyllä kotiruoka maistuu nyt... Kotosalla oltiinkin siinä vähän kahdentoista jälkeen. Hirmuisen mukava reissu takana ja suunnitelmana onkin ensi vuonna toteuttaa samanlainen! Riippuen vaan pitkälti siitä, missä tuntsarit silloin järkätään.

Reipas matkaaja, 5minuutin automatkan jälkeen :)

Oliko lukijoista kukaan tuolla kisaamassa / kattomassa? Bongasiko meitä kukaan? Rohkeasti kommentoimaan kaikki mitä mieltä tämmöisestä postauksesta ja kertokaas jos meitä siellä hoksasitte! :)

11 kommenttia

 1. Tää oli kiva postaus :) upeita noi heppakuvat

  VastaaPoista
 2. Kuka on Arttu? ;)
  Ja miten niin subway ei olisi terveellistä:D Tottakai siihen voi laittaa hirppuna suolaa, kaikkista rasvaisimmat makkarat ja kaameena kastikkeita, mutta jos siitä tekee hyvän niin sehän on terveellisempää kuin kotiruoka:)

  VastaaPoista
 3. Hyviä kuvia ja kiva postaus! (::

  VastaaPoista
 4. Kiva postaus! :) (pssst. olen ymmärtänyt että kuvatodiste navigaattorista on sakotuskelpoinen (vaikka tuskin poliisit jaksaa vaivautua kovinkaan usein näissä))

  VastaaPoista