tiistai 11. kesäkuuta 2013

Muistikorttien tyhjennystä

Minne hävisi kaikki nuo iihanat aurinkoiset päivät? Täällä sataa jo ties kuinka monennetta päivää putkeen ja loppua ei näy tulevan. Viimeksi taisin valitella kuumutta, mutta parempi sekin kuin tämmöinen vesisade ja ukkonen koko ajan! No mutta, ei ollu tarkoitus tulla turisemaan keleistä, vaan päivittelemään (minimaalisia) kuulumisia täältä meiltä. Viimeksi postailin Winskin ratsastuksista, eikä sen jälkeen olekaan sen suurempia tapahtunut. Kuvailtua on tullut yllättävän paljon ja nyt saattekin kuulumiset tällein kuvien avustuksella!


Polku, mitä pitkin viedään heppasia laitumelle ja takaisin.


Hitsi kun säikähdin yhtenä päivänä, onko W ottanut ritolat kun sitä ei näkynyt ei sitten missään. Hetken huudeltuani, nousikin ponin pää ylös tuolta kiven takaa ja kylläpä oli olo huojentunut!


Söpöläiseni<3


Käytiin perjantaina ottamassa Jennistä valmistujaiskuvat ja olen aika tyytyväinen tuloksiin; kuvattavat oli niiin nättejä, että oli kyllä helppo saada kivoja kuvia! Kuvia jäikin poistamisen jälkeen reilu sata ja lisää tulee varmaan piakkoin Jennin blogiin!


Tuituiii mikä söpöläinen!


Zippe oli jälleen ihanan kuvauksellinen, muistikortin muisti oli vaan niin vähissä, ettei kovinkaan montaa otosta saanut napattua :( On se komea!


Nokun oli kauhea nälkä!


Pellonreunassa menevä polku, joka tosin näyttää tossa kuvassa tosi paljon kapeemmalta kuin se on. 


Olin perjantaina Lauran kanssa tallilla ja kuvailin kun Laura ratsasti Peston.


Lauantaina kävin tekemässä aamutallin ja kamera tietty mukana, kun laskin pojut laitsalle. Molemmat tosin olivat tosi tylsiä, ottivat ehkä 5 raviaskelta ja alkoivat syömään.. 


Sunnuntai-iltana innostuin pitkästä aikaa kuvailemaan pupusiakin ulkona.


Hermeli söpöili koko ajan! Siitä sai tosi paljon kuvia, kun Helmi taaas keskitty vaan kaivelemaan ja riehumaan koko ajan enkä kameran kanssa kestänyt enää siinä vauhdissa mukana..


Hirveä ukkonen oli meillä täällä eilen ja oli pakko olla kameran kanssa terassilla riehumassa, vaikka pelottikin ihan sairaasti! En tykkää ukkosesta en sitten ollenkaan, ja vaati ponnistelua että sain pidettyä itteni siinä seisomassa.


Niiin! Enkä olekaan muistanut mainita, että voitin Puoliverinen Prinssi -blogissa olleessa arvonnassa tällaisen iiihanan Dressage -kaulakorun! Tykkään tästä tosi paljon!

Että sellaista. Nyt joutaakin jo nukkumaan ja aamulla sitten töihin. Torstaina seuraavan kerran sitten talleilemaan ja lauantaina myös. Loppuviikolle odotettavissa ehkäpä jonkinlaista erikoispostausta, mutta ennen sitä muistakaa tehdä hienoja bannereita bannerikisaan! 

22 kommenttia

  1. Eka (ekaa kertaa ikin)! Ja ihan sairaan hyvä kuva salamasta! :D

    VastaaPoista
  2. haluisin kans ihan kovasti hevosen mt äiti ei anna voisikko tehä postauksen kaikesta mitä hevosen hoito on ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen aika varma tämän kommentin perusteella, ettet olisi valmis omaan hevoseen. Kannattaa ehkä hinautua lähimmälle ratsastuskoululle ja liittyä heppakerho toimintaan yms. mukaan, jossa oppii käytännön juttuja ja käsittelemään hevosia. Nuorena hevosen hankinta on myös hurja vastuu ja tiedäthän, että se vie aikaasi enemmän kuin mikään muu.
      Äitisi on luultavasti erittäin fiksu kun ei osta sinulle omaa hevosta vielä:)

      Poista
    2. Kuten ylempi anonyymi sanoi, ei sinun ehkä kannata vielä hankkia omaa hevosta. Olisi varmasti ihanaa päästä tekemään oman hepan kanssa ihan millon vain mitä haluaa, mutta olet hevosen omistaja myös silloin, kun joudut suunnittelemaan hevosen ruokinnan, ostamaan sen ruuat, hommaamaan sille hoitajan lomareissun ajaksi sekä etenkin silloin, kun hevonen on kipeä tai se loukkaa itsensä. Vinkkinä siis, älä suunnittele vielä pariin vuoteen omaa heppaa, etenkin jos vanhempasi eivät ole hevosihmisiä. :)

      Poista
  3. Tosi kivoja kuvia ! Komeita hevosia oot kyllä kameran eteen löytäny, eikä noi pupusetkaan yhtään huonompia malleja ole ;) ihania pullaposkia !

    Ja wow toi salama, mä en oo ikinä onnistunu saamaan mitään salamaa kuvattua ! Aina tähtäilen väärään suuntaan tai sit on kaikki muu pielessä. Ja tosiaan ukkosella siinä ulkosalla seisominen ei oo maailman lepposinta puuhaa...... :D sieluni silmin aina nään kuinka salama kärventää mut.

    Hyvä että koru tuli perille ja tykkäät siitä !! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Heh, kuvauskohteet onkin tosi upeita, kun niistä vaan saisi aina kaiken komeuden ulospäin... :D

      Joo, oli kyllä melkoista hakuammuntaa, kun koitin vaan räpsiä koko ajan sarjakuvauksella vähän joka suuntaan, kyllä muuten kului akku alta aikayksikön! Videota oli jotenkin helpompi ottaa.. Niin, ja korusta kiitos! Se on ihana :)

      Poista
  4. Vau, mikä kuva tuosta salamasta :o Mäki haluun! :D Ja ihana tuo koru, onneksi olkoon voitosta :)

    http://pirinransu.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, oli kyllä työn ja tuskan takana tuo yksi kuva! Ja silti siitä tuli ihan huonolaatuinen.. :( Ja kiitti, se on ihana! :)

      Poista
  5. Ihania kuvia! :) Varsinkin nuo puput! Joo, sadetta kyllä riittää, yks päivä tippui ränni seinältä kun tuli niin paljon vettä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, ne on ihan supersöpöjä :) Hui, ei meillä sentään noin kovasti ole satanut, että rännit tippuu! :o

      Poista
  6. Olipas kiva ja runsas kuvainen postaus! I like!(:

    VastaaPoista
  7. Olipas kiva ja runsas kuvainen postaus! I like(:

    VastaaPoista
  8. Kiva kuvapostaus. Osas kyll Winksi aika hyvin piiloutuu :D

    VastaaPoista
  9. olitko kimmolla kuvaamassa perjantaina? :)

    VastaaPoista