lauantai 22. kesäkuuta 2013

Kesäkuvia

22.6.2013, Hywää syntymäpäivää Winskirakkausponi 10 vuotta <3!

Hihi jep, Winskillä on siis tänään synttäripäivä ja se täyttää 10vuotta! Vauvaponi :) Juhannus vietelty ja juhanuksesta tulee taas myöhemmin aivan oma postauksensa. Sen verran sanottava kuitenkin, että jopas oli jussi! :D Mutta sitten taas aiheeseen; mistä tietää että on kesä? No siitä, että kuvia tulee aiva tuhottomasti napsittua ja kun kaikki on pakko saada julkaistua! Siksipä tänään(kin) tulee pari ratsastuskertaa tuhottoman kuvaoksennuksen avulla.. 


Eli siis, mulla oli keskiviikkona vapaapäivä ja nappasinkin Roosan mukaan ja lähdettiin ajelemaan serkkuni luokse yhdentoista aikoihin. Siellä odottelikin Hannu, jonka kanssa lähdettii ratsastelemaan. Ensin otettiin parit kuvat Hannun & Prinsessan kanssa, ja mä oon niin totaalisen rakastunut tuohon miniponiin! Kuka hommaa mulle sellaisen pihakoristeeksi? :3


Ratsastus hoidettiin taas pellolla, jossa on edelleen se sama järkyttävän pitkä heinä. Poni lähti myös mukaan käsihepaksi Jennille sekä Roosa oli tietysti mun kameran kanssa mukana hoodeilla.


Mitä tulee kun yhdistetään heinäpelto + ratsastaja, jolla on heinänuhalääkitys, mutta unohtanut ottaa lääkkeet aamulla? No en lupaa mitää hyvää, mutta lisätäänpä siihen vielä mätkäys sinne heinän keskelle niin alkaa olla jo Ainolla aika tukalat oltavat.. Hannu siis oli normaali omaitsensä ja lennätti minut tuonne makoomaan :)


Toinen siellä niiiiin söpö, kun ei mitään korvanpäiden lisäksi näkynyt!


Kun peltoilut oli suoritettu, lähdettiin koko komppanian kera rantaan uittamaan. Oli ihana päästä ekaa kertaa tänä kesänä heppojen kanssa järveen, uittaminen on vaan niin ihanaa! Hannu suorastaan juoksi järveen ja kasteli mutkin siinä heti ensitekijöiksi roiskuttelemalla vettä ympäriinsä. No, hauskaa oli ainakin ja kotimatka menikin hyvin vetisissä merkeissä, mutta perille asti päästiin sentään kaikki!


Hannun mielestä kahlaaminen on paaaljon kivempaa kuin uiminen..


.. ja niin se päättikin lähteä matalemmille vesille, kiskaistessaan itsensä irti samalla minut kaataen vatsalleni järveen.. Hihihi mikä poni! Kyllä oon kunnon naurut saanu tolle kuvasarjalle, tossakin meillä ihan samanlaiset ilmeet :D


Torstaille oli sovittu seuraava ratsastusvuoro, joka tarkoittikin hiittistreeniä Winskillä. Sain ekaa kertaa kuvaajan mukaan hiittikselle kuvaamaan ja Emmi lähtikin meidän matkaan uuden kameransa kanssa. (Heh, kylläpä mullekin toi Emmin kuvauskalusto kelpaisi - Canon 60D + Sigman 70-200 f/2.8 objektiivi..) 



Winnie oli tosi kiva! Alkuun vähän ralliteltiin jonka jälkeen alettiin töihin ja pätkittäin poni olikin tosi rento ja hyväntuntuinen. Kivaa oli saada vähän erilaisia kuvia, kiitos paljon Emmille, kun jaksoit meidän mukaan raahautua heti aamusta! :)


Noniin, siinäpä pikaisesti parin päivän heppailuja ja nyt alankin kattelemaan GG:tä. Hyvät juhannuksen jatkot kaikille ja palaillaan sitten seuraavan kerran jussipostauksen parissa!

Mikä oli sun lempparikuva? Tuntuuko, että näitä kuvapostauksia on liikaa? Jaksatteko vaan kattoa paljon kuvia vai kaipaatteko enemmän tekstiä? Kaikenlaiset mielipiteet on erittäin tervetulleita! :)

30 kommenttia

  1. Ihania kuvia ja onnea Winnielle! :)

    VastaaPoista
  2. ei enempää tekstiä, paremmin enemmän kuvia! :-)

    VastaaPoista
  3. tämmöset postaukset on parhaat joissa paljon kuvia ja niiden välissä teksti:) eli juuri niinkuin tämä postaus. Sulla on tosi kiva blogi!

    VastaaPoista
  4. Ihania kuvia kaikki, en osaa kyllä lemppariani valita :) Eikä ole kuvapostauksia liikaa, tässä oli oikein kivasti kuvia ja sopivasti tekstiä - itse tykkään näitä lukea ja myös itse kirjoitella :)

    http://pirinransu.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, näitä on kyllä kieltämättä kiva tehdä. Varsinkin kun ei kamalasti ylimääräistä aikaa ole :)

      Poista
  5. Tää oli tosi kiva postaus :) Tykkään tämmösistä enemmän kuva painotteisista postauksista. Jos ois vaan paljon tekstiä niin saattais jäädä lukematta :D

    VastaaPoista
  6. Meinaat siis varmaan 22.6 etkä 22.5? :D

    VastaaPoista
  7. Tosi kiva postaus. Vaikka kuvia olikin paljon, ei menny tylsäks. Hyvää tekstiä tuli :)

    VastaaPoista
  8. Hyvät kuvat! Ootte kiva pari w:n kanssa!

    VastaaPoista
  9. Kuvat on aina kivoja! :)
    Ja hyvään postaukseen vaaditaan juurikin sekä tekstiä, että kuvia, niinkuin tässä oli :)

    VastaaPoista
  10. Runsas kuvaiset postaukset on parhaita! Varsinkin kun kuvat on näin hyviä, niin kiva niitä on katella(: kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa!

    VastaaPoista
  11. tää oli just tosi kiva postaus! mielummin paljon kuvia ja vähän tekstiä ;)

    VastaaPoista
  12. Kyllä mä jaksan mukaan lähtee mielellään :D Pitää sitä haukea ja sen kamua tulla välillä kattomaan!

    VastaaPoista
  13. Tekstiä on juuri sopiva määrä ja musta kuvia on ihana katsella :)) eli jatka samaan malliin!

    VastaaPoista
  14. Tekstiä ois kiva olla lisää, kuvia oli sopivasti:)

    VastaaPoista
  15. Ihania kuvia! tuli itelleenkin ikävä ratsastelua ja heppojen kaa oloa ku ei tällähetkellä ratsastettavaa, noh huomenna onneksi tulee kesäheppa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Mä en taas ite kestäis enää edes paria päivää olla käymättä tallilla, ajatuskin kammottaa ...

      Poista
  16. Nämä kuvapostaukset on tosi kivoja, eikä oo yhtää liikaa kuvia :) Winski on kyllä niin kivan oloinen heppa!

    VastaaPoista
  17. Kun on paljon kuvia niin on mukavampi:) Kuvia saa siis olla suhteessa tekstin määrään reilusti enemmän. Vaikka älä nyt kokonaan unohdu kirjoittelemasta;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, en sentään ;) Kuvia on munkin mielestä aina kivempi kattella, varsinkin tälläsessa kiireessä ei ehdi millään lukea ihan sanasta sanaan.

      Poista
  18. Kuvat oli ihaniaa :) Ja niitä saa olla paljon jatkossakin! :) söpöja hepoja varsinkin se kuva missä oot Hannun selässä ja talutat ponia nii on ihana+kun rämmit järvessä Hannun kans :D Sain ittekkin totaaliset naurut siitä! :D

    VastaaPoista