torstai 28. helmikuuta 2013

Lomille!

Moikka! Otsikosta voikin päätellä tämän postauksen aiheen, nimittäin huomenna alkaa viimeinkin kauan odoteltu hiihtoloma! Loman aloittelenkin maailman mukavimmissa merkeissä, nimittäin pääsen ihan oikeasti kunnolla lomailemaan. Huomenna noin klo 17 aikoihin hyppään junaan ja olen illalla perillä, nimittäin pikku-Larppasen luona!


Lähden viettämään hiihtoloman alkua siis Pohjanmaalle, Laran "uuteen" kotiin, josta Winski tuli vaihdossa. Tämä saattaa tarkoittaa pienenpientä postaustaukoa, koska en omista omaa nettitikkua, enkä ole varma saanko wlania kunnolla toimimaan, jotta voisin postailla. Saatan kuitenkin koittaa jotain postailla kännykällä, ja jos hyvin käy niin saan sen wlanin toimimaan. Ei ole kuitenkaan syytä huoleen, kotiin palailen kuitenkin "jo" ensi tiistaina, joten postaustaukoa ei tule hirmuisen kauaa kestämään. Olen kyllä nyt niiiiin innoissani tästä reissusta, kun en malta millään odottaa, että pääsen taas antamaan iiison halin muruselle<3

Sitten vielä hieman tämän päivän juttuja, ettei menisi ihan hehkuttamiseksi koko postaus :D Käväisin koulun jälkeen vähän extempore ratsastamassa Oonan, vaikka ei alunperin tarkoitus ollutkaan. Laura oli laittanut tamman valmiiksi, kun itselläni oli melkoinen kiire, ja näin päästiin hieman nopeammin. Oonalle laitettiin myös gramaanit, jotta homma ei menisi ihan läskiksi. Alkuun tamma oli tosi energinen ja vauhtia riitti, mutta hetken päästä se alkoi onneksi rauhoittumaan. Muuten Oona tuntui varsin mukavalta, mutta suurin "tappelu" saatiin aikaiseksi vasemman suupielen kanssa. Oona oli koko ajan vasemmassa ohjassa kiinni ja en meinannut ihan oikeasti millään saada sitä irti siitä. Jonkin aikaa tuskailtuamme, Oona malttoi hetkeksi myödätä ja päätin lopettaa siihen, ettei menisi ihan koko päivää.


Oonan ratsastettuani lähdettiin Roosan kanssa omalle tallille, jossa siivoilin kaikkien kolmen karsinat sillä välin kun nakitin Roosalle muita hommia. Kun tallihommat oli kunnossa, karsinat purutettu ja ruoka- & juomakupit puhtaina, haettiin märät hevoset sisälle. Laitettiin Sissi ja Zippe valmiiksi ja käytiin kävelemässä niiden kanssa jonkun reilun tunnin verran. Ei onneksi edes kastuttu, kun loppui juuri sopivasti satamasta kun päästiin lähtemään! :)

Nyt on kuitenkin ihanihan pakko mennä nukkumaan, että jaksan huomenna herätä taas ajoissa. Loppuun haluan vielä osoittaa pari kysymystä teille hurjan suureksi kasvaneelle lukijakunnalle; mistä pidät blogissani? Mistäpä et pidä? Mitä parannettavaa blogini suhteen haluaisit? Nyt on sana vapaa, ja pyydänkin kaikkia, jotka tänne eksyvät, kommentoimaan edes jotain ihan pienenpientä, sillä jokikinen kommentti piristää kummasti bloggaajan päivää! Kiitos ja kuittaus, kommentoikaas ahkerasti ja tavataan ensi viikolla viimeistään! :)


30 kommenttia

  1. musta tää sun blogis on tällasenaan jo täydellinen, ihana istahtaa koneelle ja nähä että tullu uus postaus :) säikähin muute että oot värjänny sun hiukset, kun ekassa kuvassa oli ruskeet mutta tajusin että vanha kuva :D

    VastaaPoista
  2. Mun mielestä tää blogi on ihan tällasenaan hyvä! Postauksia tulee riittävän usein, niissä on kuvia ja ne ei ole liian lyhyitä:) kirjoitusvirheitä ei ole, ja teksti on kivasti kirjotettu että se on helppo lukea! en kyllä tähän hätään keksi parannettava;)

    VastaaPoista
  3. kiva blogi tälläsenä ! Kirjotat hyvin ja kuvat on mielenkiintosia ja kivoja kattoo :)

    VastaaPoista
  4. Blogi on kiva tämmöisenään. Kuvat ova hyvälaatuisia ja kirjoitat mukavasti. :) Tämä blogin tausta on aivan ihana!

    http://soffenblog.blogspot.com/

    VastaaPoista
  5. monipuolisia postauskia ja kiva kun on melko usein videoita1.9

    VastaaPoista
  6. Blogissasi on mielestäni paljon hyviä puolia. Postauksia tulee sopivan uein, ja ne ovat monipuolisia. Tekstiä ei ole liikaa, eikä liian vähän, ja hyvälaatuisia kuviakin on sopivasti. Ulkoasu on ainakin minun silmään kivan "yksinkertainen". Pidän tyylistäsi kirjoittaa, ja kerrot kerrottavasi selvästi.
    Huonoja puolia... Niitä en nyt kyllä osaa keksiä! Blogi on todella hyvä tälläisenään :)

    VastaaPoista
  7. ihana blogi, en keksi moitittavaa !:) kuinka monta lukiaa sulla onkaan nyt ?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) Lukijoita tuli tänään täyteen tasan 400!

      Poista
  8. Tervetuloa Pohjanmaalle! Pidä kivaa Lauran kanssa :)

    Tykkään lukea sun blogista Winskin kuulumisia ja muutenkin. Sulla on kiva tyyli kirjottaa ja hienoja kuvia. Erityisesti pidän niistä postauksista joissa olet tarkemmin kertonut minkälaisia harjoituksia oot ratsastaessa tehnyt ja miksi/miten ajattelet jonkun tehtävän vaikuttavan ratsastettavuuteen (olipa hyvin selitetty).. :D Niistä saa aina ideoita omaankin ratsastukseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Kivaa on ollutkin jo murun kanssa :) Pitääpä muistaa kirjoitella siis enemmän noita tehtäviä mitä ratsastaessa teen!

      Poista
  9. Tää on tosi kiva blogi ja tykkään sun kirjotustyylistä ja ihanaa kun on aina niin kivoja kuvia (: Moitittavaa ei oikeestaa o, en kyl tykkää täst näin isost fontista, mut se kyl on aika pikku juttu ja oon vielki vähän pihal Sissistä ja Zipestä, ku niist ei oo koskaan kuvia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Fontin haluan pitää näin isona, koska henkilökohtaisesti inhoan lukea ihan pienellä fontilla kirjoitettua tekstiä. Ja käypä kattomassa uusin postaus, jossa tarkempi esittely Sissistä + "Hevoset" välilehdestä saat tietoa Zipestä.

      Poista
  10. Tykkään blogistasi, koska postaukset on kivoja, hyvin kirjoitettuja ja sopivan pituisia :) Vaikutat myöskin tosi positiiviselta ja mukavalta ihmiseltä :)! Ainoana miinuksena sanoisin, että fontti on vähän ärsyttävä.

    VastaaPoista
  11. Tykkään blogistasi, koska kerrot ihanan rehellisellä ja selkeällä tavalla. Ratsastat erittäin hienoja hevosia ja olet taitava. Blogissasi on isoja ja selkeitä kuvia ja ihan kivasti välillä videoitakin. Teet tätä bloggaus touhua selvästi antaumuksella eikä pakottautumalla ja joka postausta jaksaa innolla odotella:)!
    Miinuksena korkeintaan se, että hyppäät kohtuu harvoin ja itseäni estetreenit kiinnostavat, mutta eihän tuolle mitään voi kun muitten hevosia käyttää.
    Ainiin ja ulkoasu on aina myös hirmu siisti ja hieno, joten sekin on yksi plussa:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Haha, hyppääminen taas on itselleni vähän niinkuin sellainen sivuseikka, kun kouluratsastus tulee omassa elämässä ykkösenä :D

      Poista
  12. Vaikka fontista on tullu mielipiteitä niin elä pienennä kun me ns. huonosilmäisemmät emme sitten kunnolla pysty lukemaan:/ Ja en usko ison fontin haittaavan lukemista kuitenkaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En aio muuttaa fonttia suuntaan taikka toiseen, koska haluan pitää blogin sellaisena mitä itse voisin lukea. Ja kuten ylempänä mainitsin, inhoan lukea ihan pienellä präntillä kirjoitettua tekstiä, jonka vuoksi fontin tahdon pitää suurena :) Ja jos fontti jotakuta täällä häiritsee, en mahda sille mitään ja hän voi sitten etsiä toisen blogin luettavaksi.

      Poista
  13. Tosi kiva blogi sulla on ja oonki jo jonkin aikaa seuraillu teijän menoo:) kiva että varkaudestakin tulee näitä "tunnetumpia" bloggaajia!

    VastaaPoista
  14. Sun blogissa on parasta:
    +selkeä ulkoasu
    +selkeä ja hyvin luettava fontti
    +hyvälaatuisia ja isoja kuvia
    +monipuolisia ja mielenkiintoisia postauksia, joita tulee tarpeeksi usein
    +ihanat hevoset...
    tää on vaan niin huippu blogi♡:-)

    VastaaPoista
  15. Millon teet esittely postaukset muista hevosista kuin winskistä?

    VastaaPoista
  16. Pidän blogissasi hyvistä, laadukkaista kuvista, kirjoitustyylistäsi ja jotenkin niin kivasta asenteestasi(:
    Toivoisin hieman lisää mielipide -tai erikoispostauksia ja videoita.

    VastaaPoista
  17. Blogiasi on helppo lukea, kirjoitat hyvin ja selkeästi. Sulla on aina paljon kuvia mikä on plussaa :) Enemmän voisi silti olla videoita, varsinkin sellasia missä itse "selität" xD

    VastaaPoista