maanantai 26. maaliskuuta 2012

Paljon heppailua ja arvonnan voittaja!

Voiko ihminen viikonlopun jälkeen näin väsynyt olla? Ilmeisesti voi jos on ollut todellinen heppaviikonloppu, kuten minulla oli. Mutta näin ensin mainitsettava, arvonnan voittaja on selvillä! Paljon onnea Jennalle voitosta! Hänelle on ilmoitettu sähköpostitse.

Mutta niihin kuulumisiin. Eilen oli Kimmolla ne alue-estekisat, joissa olin kuvaajana ja Blondin hoitajana. Ilma oli mitä parhain kisasää ja koko päivä oli muutenkin huippumukava! Kuvia tuli räpsittyä monta sataa ja ei ne hukkaan menneet. En sen enempää aio selostaa kisoista, kun en itse edes kisannut. Alla muutama kuva ja lisää löydät tästä linkistä.
Tänään meninkin aamulla Jennin käsiteltäväksi, nimittäin hiukseni saivat uutta väriä! Tykkään näistä todella paljon ja koitan saada joku päivä vähän kuvaakin. Töistä menin sitten suoraan tallille ja lähdettiin heti Laran kanssa maastoon. Käytiin vanhalla Kuvansin tiellä ravailemassa ja laukkailemassa, mutta pääasiassa vaan käveltiin. Tamma oli tosi kiva ja jäi hirmu hyvä mieli tästä reissusta! :)

Maastoilun jälkeen heppa vaihtuikin astetta pienempään, nimittäin Pestoon. Laura tuli myös tallille ja laiteltiin heppa sitten valmiiksi ja suunnattiin kentälle. Kenttä oli onneksi niin hyvässä kunnossa jo, että siinä pystyi jo hyvin ratsastamaan. Meninkin noin puolisen tuntia ihan kaikki askellajit läpi ja tein paljon ympyröitä. Lopuksi tein myös muutamia väistöjä ja nekin meni ihan ok. Pesto on oikein kiva heppa, mutta se on vaan niin erilainen ja vaatii paljon totuttelua.

Vietiin sitten Pestokin talliin ja tehtiin Lauran kanssa tallihommat. Oli muuten tosi ihana ajaa kotiin kamalassa räntäsateessa.. No, emme onneksi ole sokerista, vai mitä Laura? ;)

4 kommenttia