sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Eilisen photoshoot

Meillä oli eilen Emmin kanssa ihan mahtava kuvauspäivä pitkästä aikaa. Sovittiin edellisenä iltana, että jos aamulla on hyvä ja aurinkoinen sää, lähdetään päivällä käymään tallilla. Ja niin sitä olikin kiva herätä aamulla ihanaan auringonpaisteeseen! Kun oltiin molemmat herätty ja päästy sängystä ylös, otettiin suunta tallille. Lara pääsi suoraan tarhasta pikaisen harjauksen kautta kameran eteen uudet nahkapäitset päässä, eikä ole siksi kovin huolitellun näköinen. Päädyttiin tällä kertaa kokeilemaan useita eri kuvauspaikkoja, joista muutama oli ihan uusi kohde missä ei oltu ennen kuvattu. Ja voi että, nää kuvat onnistu niin hienosti!! Emmi sai näihin niin hienoa tunnelmaa ja fiilistä, että meinaan olla ihan sanaton. Kuvia tuli yhteensä noin viitisensataa, joten oli melkosen vaikea saada karsittua edes näin pieneksi tämä kuvamäärä... 

Nää oli ekat kunnon kuvaustuokiot Laran kanssa ja mä en vois olla enää onnellisempi tai tyytyväisempi kuviin. Mä eilen tajusin tuossa kaiken rauhan keskellä että tämä on juuri sitä mistä mä nautin, mitä mä haluan tehdä ja että tämä on mun elämää. Lara on mun ykkösasia mun elämässä tällä hetkellä ja musta on ihana nähdä miten senkin hyväntuulisuus näkyy niin näissä kuvissa, kuin ihan tavallisessa arkielämässäkin. Mulle on tärkeintä, että heppa voi hyvin ja nauttii elämästään. Kalle sai nauttia elämästään täysin siemauksin viimeiseen henkäykseen asti, ja mä toivon että voin tarjota saman Larallekin. 

Mutta nyt nauttikaa te näistä kuvista! Mun lemppareita on nuo missä aurinko tulee tuolla pellolla kunnolla meidän takaa ja sitten nuo missä ollaan metsässä ja näytään vaan varjona. Mitäs te tykkäätte kuvista ja mitkä on teidän lemppareita? :) 

Lonely horsie 


Se vaan on niin rakas ♥


21 kommenttia

 1. Mielettömän upeita kuvia! ♥ Vaikea valita lempparia, kun kaikki on niin upeita!

  VastaaPoista
 2. Nää on kyllä niin makeita <3

  VastaaPoista
 3. Aivan ihania kuvia!! :)

  VastaaPoista
 4. Tosi hienoja kuvia! Varsinki nuo vastavaloon kuvatut :)

  VastaaPoista
 5. Upeita kuvia!! Noista ei osaa edes valkata hienointa - ootte ihania <3

  VastaaPoista
 6. On kyllä hienoja kuvia. Kuvassa 25 oli minusta jotenkin ihana tunnelma, vaikka niin kyllä monissa muissakin !

  VastaaPoista
 7. Ei voi muuta sanoa kun että onpa mielettömän upeita otoksia!!

  VastaaPoista
 8. Ihania kuvia! Teillä on kyllä ollut juuri oikea ajoitus. :) Itsekin haaveilen saavani tilaisuuden kuvata metsässä nyt talvella, mutta se ajoitus, se ajoitus... Vaikea saada kaikki osumaan yhteen. :P (kuvaajan ja kuvattavan aikataulu, sää, aurinko...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Joo sattu kerrankin kaikki kohdalleen kun kuvaaja ja keli oli just eikä melkein :) mutta tuo on kyllä niin totta, koskaan ei vaan meinaa aikataulut sopia yhteen tai sitä keli on niin karsea ettei kuvaamisesta tulisi yhtään mitään..

   Sulla on kyllä niin kivoja kuvia, toivottavasti saatte teilläkin aikataulut mätsäämään! :)

   Poista