perjantai 10. heinäkuuta 2015

Treeniä ilman satulaa


Viime viikon maanantaina tehtiin Laran kanssa kevyttä humppaa ilman satulaa ensin hetki pellolla pyörien ja lyhyt reeni kentällä. Roosa oli meitä silloin kuvaamassa, mutta jotenkin oon ihan täysin unohtanut nää kuvat koneen muistiin ja siellä ne lojui edelleen.. Nyt iski inspiraatio ja ikävä noita ihania, lämpimiä päiviä, joten päätin palata reilu viikko takaperin ja muistella mukavaa ilman satulaa - jumppailua. 


Taas tulee vähän kuvapainotteisempi postaus, mutta näitä on niin paljon nopeampaa tehdä kuin kirjotella pitkiä tekstejä. Mulla on meneillään melko kiireinen aikakausi omassa elämässä, joten mielellään käytän ylimääräisen aikani nukkumiseen. Tykkään kuitenkin päivittää blogia jollain tapaa, joten sallittakoon nyt runsaskuvaiset postaukset kun kerrankin materiaalia on saatavilla!


Alku tosiaan suoritettiin pellolla kävellen ja pari ympyrää ravaillen. Tamma vaikutti hyvinkin onnelliselta päästessään hömppäilemään kevyesti vähän sinne tänne ja pidettiinkin meininki läpi ratsastuksen hyväntuulisena ja mukavana puuhana molemmille.Alkuverkkojen jälkeen siirryttiin pikkukentälle tarkotuksena tehdä vähän ravityöskentelyä, sekä ottaa muutamat laukannkostot molempiin suuntiin. Larppa oli tuttuun tapaansa reipppaalla tuulella ja sain keskittyä taas oikeastaan vaan jarruttamiseen ja tahdin säilyttämiseen.

Larppa goes wild!

Laukassa poni oli ihan pöpi! Se ekassa laukannostossa villiintyi todella arvaamattomasti ja olin ihan ihmeissäni että mitä tapahtuu.. Vauhtia kyllä piisasi kunnolla, mutta suurimpien höyryjen jälkeen malttoi tamma keskittyä edes hieman ja saatiin kivojakin pätkiä.


Loppuun otettiin vielä pätkät ravia ja lopeteltiin sen jälkeen. Iltaa vietettiin Kuopion viinijuhlilla ekaa kertaa vieraillen ja oli kyllä varsin hauska ilta! Kelit ainakin suosi, vähän kaipailisin taas tämän sateen sijaan noita aurinkoisia päiviä..


Tänään tehtiin sileetreeniä maneesissa, Elina ratsasti tammaa viime viikonloppuna ja lauantaina olisi luvassa yhteiset kisat taas pitkästä aikaa! Millaista postausta sitten haluaisitte lukea seuraavan kerran? Kuulumisia, lisää Laran ratsastettavuudesta vaiko kenties niistä tulevaisuuden suunnitelmista? Sana on vapaa!

8 kommenttia

 1. Haluaisin kuulla taas Elinan ratsastuksesta ja myday kisapostaus tulevista kisoista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jees! Mydayta en valitettavasti kerinnyt toteuttaa mut Elinan ratsastuksesta kirjottelen pian! :)

   Poista
 2. Ihania kuvia. :) Joskus mä mietin tällasia outoja juttuja omassa päässäni.. Että mitä jos vuosi sitten olisin nähnyt tähän päivään, niin millainen hämmästys se olisi ollut. Tai olisiko se ollut mikään hämmästys loppujen lopuksi. Vuodessa kun esimerkiksi ehtii tapahtua niin paljon. Itse olisin ollut hämmästynyt siitä, että asuinpaikkakunta on yllättäen ihan toinen. :D

  Ajattelin vaan kysyä, että millaset fiilikset sulla olis ollut jos olisit nähnyt vuosi sitten tähän päivään? Sullakin niin paljon on tapahtunut ainakin hepparintamalla.

  Jos edes ymmärsit, että mitä selitän. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti!

   Joo ymmärsin mitä tarkotit ja mietin tota yks päivä ja en oikein osaa sanoa millaseen lopputulokseen päädyin. Toi on niin kakspiippunen juttu et vaikee sanoo mitä oikein aattelen. Periaatteessa ois ollut joo vaikka vuosi sitten nähdä tähän hetkeen että Lara päätyykin mulle, mutta toisaalta taas olisin varmaan elänyt koko ajan kauheessa pelossa että mitä Kallelle käy, miksei se olis mulla enää jne.

   Ihan hauska ajatella kyllä tuolta kannalta :)

   Poista
 3. Moi! Tosi kiva että sait näin nopeasti uuden kivan hevosystävän! Semmoinen juttu tuli mieleen, että käytäthän kunnon urheilurintsikoita ratsastaessa?:) Kannattaa ehdottomasti hankkia oikein laadukkaat, ne on tosi mukavia käytössä ja povi sitten vuosien myötä kiittää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä mulla urheilurintsikat löytyy, mutta topin kanssa en niitä tykkää pitää kun ne näkyy alta :)

   Poista