sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Puhelimen kätköistä

Hitsi vie, mun tekis ihan hirveesti mieli kirjotella teille kuulumisia ja postaamaan pitäs päästä paljon useammin. Oon tällä viikolla varmaan kolmesti avannut bloggerin sillä mielellä, että tuun jotain kirjottamaan mutta ihan oikeasti mitään kirjotettavaa ei tällä hetkellä ole, ei mitään. Mun päivät menee suunnilleen tällä kaavalla: herään aamulla, syön, lähden työpaikka ykköseen, oon töissä, pääsen töistä, käväsen tallilla, kotiin syömään, työpaikka kakkoseen ja sieltä pääsen illallla kotiin suihkun kautta nukkumaan. Ei paljon riitä kerrottavaa kuulumisia ei..

Mutta nyt kun puhelin on taas mukana kaikessa, pääsette kattomaan miltä mun huhti- ja toukokuu on puhelimenkameran silmin näyttänyt. Yllättävän vähän kuvia siunaantunut viime aikoina, mutta eipä se haittaa. Jos teiltä sattuu erikoispostausideoita löytymään, otan mielellään vastaan!


1. Viimenen kerta Kallen selässä, vika kuva noista korvista, vika ratsastus. Oottelemassa Marun kouluvalkun alkua Kallen lopetusta edeltävänä päivänä. Valmennus oli huippu, Kalle sai ihan hurjasti kehuja ja oli ihan mielettömän hieno <3 Minun hieno poika. 2&3 Oltiin samana iltana viettämässä kaverin synttäreitä ja tilattiin Larpan kanssa meidän nimikkodrinkit baarista. Lauralla oli paljon parempi.. 


1. Porukoitten kanssa ettimässä Kallelle hautakiveä tollaselta louhokselta. 2. Tampereen heppamessuilla ruokatauko ja pizzaaaa. 3. Bellan pallero ratsastukse jälkeen heiniä vailla. 4. Shipshappi <3 Parhain terapiaheppa.


1. Selfieeeee. 2. Kallen hautapaikka. Se on nyt tonnäkönen ja mä tykkään pitää sen juuri tuollaisena, käyn siellä lähes joka päivä ja mulle on tärkeetä että paikka näyttää just mun ja Kallen paikalta. 3. Hautakiveen tuli kyltti ja se on niiin ihana!


1. On kyllä niin kesäistä kun illalla töiden jälkeen on vielä ihan valosaa! 2. Erikoinen sää tässä eräänä päivänä, aurinko vähän meinasi paistaa mutta oli pilvistä ja maa höyrysi..? 3. Terveellinen aamupala on kaiken A ja O. 


1. Turkuun 6h kestävällä bussimatkalla Hippos tuli luettua useamman kerran läpi.. 2. Messukeskuksella ekana tutustumispäivänä ei ollut vielä ihan hirveitä ruuhkia. 3&4. Mulla ei oikein ollut muuta tekemistä kuin joko shoppailla tai lenkkeillä, niin käytin oikeestaan kaiken vapaa-ajan tutustuessa Turun lenkkipolkuihin. 


1. Vika kisapäivä edessä! 2. Mun työpisteelle sain ton meidän Suomen maajoukkueen maskotin Skillyn ja suomenlipun roikkumaan. 3. Onnellinen! Kotimatka edessä ja paluu arkeen raskaan reissun jälkeen kuulosti oikeen hyvältä vaihteeksi. 


1. Viime viikonloppuna oli ihanan lämmin keli ja pupuset pääsivät ekaa kertaa talven jälkeen ulkoilemaan! 2. Maanantaina Zipetin kanssa ilman satulaa maastokävelyä aamutallin yhteydessä. 3. Baletin kanssa maneesiratsastuksen jälkeen ulkona käppäilemässä. 4. Helatorstaina tehtiin urakalla laitumia ja saatiin ihan ennätysajassa valmiiksi! Nyt enää pitäs ootella että laidun kuivuu ja sit poniset pääsee syömään. 


1. Mun eväät yleensä on tätä luokkaa, kämänen ruisleipä, nuudelipussi ja uskottavasti mehua fanta-pullossa. Nopeeta ja pitää nälkää, vaikkei erityisen gourmetruokaa olekaan.. 2. Jessss mä selvisin! Kymmenen tunnin vuoro pulkassa ja olo oli kun rekan alle jääneellä.... 3. Oli ihana lähteä töistä ja ajaa suoraa huutoa Jempalle jossa mua oottikin ihanat grilliherkut <3 Syötiin tytyjen kanssa masut täyteen ja nyt on hyvä mennä nukkumaan kun ei varmasti tuu nälkä kesken unien.

Semmosta tänne kuuluu, mitäs ruudun sinne puolelle? Laran kotiutumispäivä varmistui ja tamma muuttaa tänne kahden viikon päästä lauantaina. Kesäksi mennään Kimmontallille täysihoitoon mun töiden vuoksi, mutta syksyllä näillä näkymin palaillaan omalle tallille, eli naapuriin missä Kallekin asui :) Nyt on vielä kuitenkin kaksi viikkoa maltettava oottaa ja sit mä pääsen taas heppailun makuun ihan totaalisesti! 

4 kommenttia

 1. Voisitko tehdä videopostauksen siitä päivästä kun Lara tulee sulle??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todennäkösesti siitä päivästä tulee niin kiireinen, etten kerkee kuvailemaan ollenkaan :/

   Poista
 2. Kiva postaus! Ihana tuo Kallen hauta/hautakivi ❤ minä en oikeen keksi mitään postausideoita...

  VastaaPoista