keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Zipen kuvia & pikakuulumiset

Mä oon ollut nyt tän viikon Turussa ensimmäistä kertaa elämässäni ja täällä ollaan Taitaja2015 -ammattitaitokisojen merkeissä. Olin harjoittelemassa kyseisissä kinkereissä elokuun Brasilian MM-kisoja varten tehden kahtena päivänä kaksi kilpailutehtävää omassa lajissani ja vastassa mulla oli tuonne MM-kisoihin osallistuvat kisaajat Brasiliasta sekä Hollannista. On ollut kyllä yhtä hulinaa koko viikko ja en ole vapaa-ajalla muuta kun nukkunut, syönyt ja käynyt tutustumassa Turun lenkkipolkuihin. Tänään kävin Essin kanssa talleilemassa ja oli ihaäästä ekan kerran koko viikolla vähän haistelemaan heppojen tuoksua sateesta huolimatta! Oli kiva nähdä Essiä pitkästä aikaa ja talleilun jälkeen käytiin syömässä ja nyt tulin pitkän päivän jälkeen hotellille huilaamaan. 

Jos teillä herää kysymyksiä liittyen näihin Taitaja- tai Worldskills -kisajuttuihin, nyt saa laitella kysymyksiä vaikka tän postauksen kommentteihin! Jos kysyttävää on paljon niin vastailen sit omassa postauksessa, jossa voisin vähän kertoa lisää kyseisistä jutuista. 

Mutta sitten ihan muihin juttuihin! En oo päässyt hepan selkään viikkoon, joten palaillaan viime viikon torstaihin ja maneesitreeniin Zipen kanssa. Saatiin Emmi meidän mukaan maneesille ja pitkästä aikaa mulla on tuoreita ratsastuskuviakin! En aio oikeastaan sen enempää kertoilla treenistä, vaan saatte nyt tämmösen kuvapostauksen. Tehtiin vähän A-merkin kouluohjelman tehtäviä sovelletusti ja tuuppailtiin ihan olan takaa. Zippe oli kiva ja meillä molemmilla oli hauskaa läpi treenin!


Semmosia kuulumisia tällä erää. Jos tosiaan herää mitään kysyttävää mistää, on nyt oikein sopiva aika kysyä! Huomenna tiedossa kuuden tunnin junamatka kotiin ja siinä on hyvin aikaa vastailla, jos siis teillä jotain kysyttävää on! 

17 kommenttia

 1. Herranjumala miten hieno hevonen! Ja herranjumala miten hyvin osaat sitä ratsastaa. :)

  VastaaPoista
 2. Koska Lara tulee sulle?:)

  VastaaPoista
 3. Oli kyllä huisin hienoja kuvia! :)
  En oikein tiiä mitä kysyisin tosta Taitaja- hommasta, koska mulla ei oo mitään hajua mikä se on. xD Joten kerro ihmeessä lisää vaikka postauksen merkeissä.

  VastaaPoista
 4. Haluaisin tietää lisää siitä Brasilia-hommasta!? Vai mikä se onkaa :"")

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsellaan josko kesän mittaan saisin jotain postausta kasaan!

   Poista
 5. Milloin Lara tulee ? Ja kivoja kuvia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Touko-kesäkuun vaihteessa näillä näkymin ja kiittii :)

   Poista
 6. Onko tuolle jokin looginen syy, että romaani onkin huovan alla, eikä päällä? En ookkaa enenn nähny että sitä voi pitää myös noin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi ei oo sellanen tavallinen huopa & romaani -yhdiselmä, vaan tossa on huovassa romaani kiinni. Eli on semmonen romaanihuopa ja siks se on siinä alla :)

   Se on niinkun tollanen:

   http://www.horze.fi/muut-satulahuovat/christ-neli%C3%B6huopa-champ-s/17266.html?color=B%2FOWH

   Poista
  2. Ahaa, kiitos kun valaisit :D

   Poista
 7. Miten pääsit siihen ammattitaitomaajoukkueeseen?
  Onko kiva lähtee Sao Pauloon?
  Ootko harjotellut paljon?
  Ootko nyt töissä vai opiskelemassa?
  Menikö sulla Turun kisa hyvin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastailen nyt tähän muutamalla sanalla:

   - mun opettaja pyys mua siihen mukaan Ranskan EM-kisojen jälkeen
   - On kivaa!
   - Jonkun verran, Kallen lopetuksen jällkeen oli vähän taukoa mut nyt taas palaillaan takasin treeniarkeen.
   - Töissä oon.
   - Meni tosi hyvin ja oli kivaa :)

   Poista
 8. Tuleeko laralle kamppeet esim. Satula mukaan?

  VastaaPoista