lauantai 9. toukokuuta 2015

Odottelua

On ollut kyllä ihan hurjan vaikeaa, kun ei oo päässyt ollenkaan taas heppailemaan. Mä kaipaan niin kovasti semmosta heppakaveria, jonka kanssa kaikki puuhaaminen on kivaa ja jota voin käydä tallilla vaan vaikka rapsuttelemassa. Mä kaipaan Kallee. Oon käynyt oikeestaan joka päivä kun oon ollut kotona niin Kallen haudassa kertomassa sille kuulumisia ja vaan viettänyt aikaa siellä. Siellä mulla on tunne, että mä saan edes hetken olla taas mun ponin kanssa ja nauttia siitä mitä meillä oli. 

Onneksi tätä ei tarvii jatkua enää kovin kauaa! Ollaan sovittu nyt alustavasti, että Larppa tulis kuun vaihteessa mulle, joka tarkoittaa sitä että muutaman viikon päästä tää mun ratsastustauko vihdoin loppuu. Oon jo suunnitellut tulevalle kesälle vaikka ja mitä ihanaa ja kivaa kisoista lähtien ja tuntuu niin helpottavalta miettiä tulevaisuutta valoisassa mielessä, kun vielä hetki sitten kaikki näytti niin synkältä ja olin valmis luovuttamaan ihan oikeasti kaiken suhteen. Tää suru Kallea kohtaan ei varmaan ikinä poistu, mutta mä yritän kaikkeni että voisin tuntea iloisia fiiliksiä sitten jostain muusta.


Syy miksi tamma tulee vasta muutaman viiikon kuluttua on se, että me Elinan kanssa lähdetään vielä ennen sitä käymään lomalla. Ja ihan totta, lähdetään viideksi päiväksi Espanjaan kattomaan Winskiä! Voitteko uskoa? Ensin pääsen viettämään laatuaikaa kultapoika Winnien kanssa ja sitten ihan hetki sen jälkeen Lara tulee mun omaksi. Kyllä tämmöset vaan laittaa uskomaan, että kaikella on tarkotuksensa.


Ootan tosi innolla ja jännityksellä tulevaa lomaa ja on ihana päästä vähän vapaalle ennen kiireistä kesää töissä. Ja sen lisäksi pääsee Espanjaan ottamaan aurinkoa, heppailemaan ja puuhaamaan vaikka mitä ihanaa! En millään malttaisi oottaa. 

Mitään tän kummempia kuulumisia mulla ei tähän hätään olekaan kerrottavana, kun juuri mitään en töissäkäymisen lisäksi arkena puuhaakaan. En varmaan oo ees maininnut, mutta nyt nimittäin töitä taas riittää kun sain vihdoin ja viimein toisen työpaikan edellisen rinnalle ja teenkin nyt kahdessa eri paikassa vähän erilaisia hommia. Kivaahan se on, kun on päiviin täytettä nyt kun heppailua ei mun elämään kuulu. Näillä nyt mennään vielä toukokuu! Loppuun pääsette vähän fiilistelemään vielä Laran kuvilla, tuota pärstää pääsette kyllä kesän mittaa kattelemaan ihan kyllästymiseen asti!


Nyt ei jää heppa pieneksi! Terveisin 175cm pitkä Aino12 kommenttia

 1. Siis ihan mieletöntä että pääset katsomaan Winskiä! :) ja ihanaa myös että sunkin heppa-asiat järjestyvät :)

  -Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin on aivan ihanaa nähdä Winski vuoden jälkeen taas! :) Niin on kyllä ollut ihan valtavan suuri helpotus, että asiat on järjestyneet kuin itsestään.

   Poista
 2. Ihanaa kun pääsette winskiä katsomaan :) uskon että kallea on kova ikävä, se oli hieno hevonen, kiitos sun. Muistan kun aluksi Kallen tullessa "tuskailit" että se on niin pieni. No nyt saat sen ison hevosen :) toivottavasti teille tulee hyvä kesä ja pääset myös kisoihin fiilistelemään kun ne oli myös suunnitelmissa Kallen kanssa :) sinusta tulee blogin perusteella tosi mukava kuva. Sen takia toivonkin että juuri sun asiat olisi ainakin hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, on kyllä mahtavaa! Ja nyt ei tosiaan tarvitse pohtia, että olis liian pieni heppa, on vielä kasvun varaakin.. :D Kiitos sun kommentista, aivan ihana kuulla!! :')

   Poista
 3. Uskon siihen, että hyville ihmisille tapahtuu hyviä asioita. Sullekkin aivan hirveän vastoinkäymisen jälkeen tuntuu aurinko pian taas paistavan. <3 Hauskaa reissua etelään! Ja innolla ootan, että saat myös ponskin kotiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! <3 Ihanasti sanottu. Mäkin ootan tosi kovasti, että pääsen kertomaan teillekin lisää unelmieni tammasta!

   Poista
 4. Odotan niin innolla, että Lara alkaa pyörimään mukana kuvioissa, koska mulle hän on täysin vieras. Olen seurannut blogiasi vain Kallen aikana.
  Ihana kuulla, että sun heppa-asiat alkaa järjestymään taas ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Mäkin ootan tosi paljon että pääsen kertomaan ponskasta lisää teille :)

   Poista
 5. Wau! Kyl on komea heppa siulle tulossa ettei oo tosikaan :)
  Pidä mahtava loma Espanjassa ja nauti täysin siemauksin!

  http://puskaratsutjaorja.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, hän on kyllä erityisen hieno! :) Kiitos paljon, nautin ihan varmasti!!

   Poista
 6. Hienolta kuulostaa, kyllä kaikki vaan menee lopulta parhainpäin :)!

  VastaaPoista