torstai 30. lokakuuta 2014

Puhelinkuvia vol. 2

Tein joskus elokuun puolella edellisen kerran puhelimentyjennystä, jolloin päätin jakaa kuvat kahteen eri postaukseen. Nyt mulla olikin hyvää aikaa tehdä tää toinen osa, jossa siis kuvia heinä-lokakuu väliseltä ajalta, joten päästään vähän fiilistelemään kesääkin! Jos joku haluu kattella nuo edellisen osan kuvat, pääsee siihen postaukseen tästä linkistä.

1. Aste oli esiintymässä täällä Varkaudessa joillain nuorisoseuran tms järjestämällä festarilla ja tottakai me truufanit oltiin Roosan kanssa kattomassa! 2. Ja siitä seuraavana päivänä olikin kaaauan odotettu Cheekin stadionkeikka! 3. Bellaponin kanssa päiväkävelyllä. 4. Kuten varmaan osa muistaakin, niin mä vietin koko kesäni katellen muumeja. Tulipa katottua kesän aikana kaikki 101 muumijaksoa :)

1. Tuntsareihin menossa! Oottelin Tähtihovissa kyytiä loppumatkalle ja kellohan oli tässä vaiheessa ehkä 9? 2. Aamutalli ja onnelliset poniset laitumella. 3. Kesällä tuli myös vietettyä paaaljon aikaa junassa ja mites muutenkaan junamatkat sujuisi kuin leffaa kattomalla?

1. Käytiin myös tosi ahkerasti uimassa kesän aikana, etenkin niillä hurjilla helteillä. Lähdin aina porukoitten mukaan ja kertaalleen käytiin tuolla laguunilla ja äiti sai kyllä aika hyvän kuvan meistä iskän kanssa. 2. Zipetin kanssa peltoilua. 3. Kallen kanssa joskus aamulla kaulanarulla kentällä pyörimässä. 4. Huhhuh, tää on heinäkuussa.. Mä oon niin helpottunut ettei oo tarvinnut tapella ton koppiinmenon kanssa nyt aikoihin!

1. Tyttöjen iltaa ja ihan suberhyvät drinkit!! 2. Helleaikoina mun eväät töissä näytti tältä. Mikään muu ei oikeen maistunut, joten vesi ja jäätelö sai kelvata. 3. Ponisen kanssa estereenien jälkeen loppukävelyä.

1. Happy birthday pony!! :3 Kallen täyttäessä 8 wee tein sille herkkumössöt. 2. Mielenkiintoinen keli oli ajella Opera Gameseihin.. 3. Roosan ollessa reissussa sain hoitaa Hannun liikuttelua viikon ajan, joten maastoilu kuului eräänä osana meidän reenejä. 4. Käytiin myös kärryttelemässä ukkelin kanssa :)

1. Auringonpaisteella oli ihana vaan mennä chillaamaan ponin kanssa laitumelle kamera mukana. 2. Maastoilua. 3. Eka reissu! Kumpikin ruunanrupsukka käyttäytyi vallan mainiosti koko reissun ajan ja kaikki sujui paremmin kun voitiin edes oottaa!

1. Olin yhdellä mainostoimistolla treenaamassa ikkunateippauksia ja sain tehä tollasen tekstin mun huoneen oveen. Laitoin siihen yläpuolelle porukoilta saadun kyltin ja alle valmistujaiskuvan ja siitä tuli mun mielestä tosi kiva! 2. Roosan kanssa hotellielämää Tampereella 8) 3. Byebye Finland, Hello France! 4. Elettiin tosi terveellisesti koko viikko, aina hallilta palattua hirveet mätöt kaupasta ja pitkälleen sängynpohjalle..

1. Porukoitten, pikkuveljen sekä kummieni kanssa vierailemassa Savonlinnassa. 2. Villakoiraselfieee 3. Koska kaikki muumijaksot oli katottu, olihan se pakko mennä kattomaan uusin muumileffakin? 4. Jälleen ponisen kanssa maastoilemassa, käyntilenkillä tosin. 

Huomenna me ollaankin menossa taas Kimmon estevalmennukseen. Kalle on ollut ihan jees tuntuinen tässä tän viikkoo, joten ootan kyllä ihan hyvillä mielin. Toivon kyllä kovasti ettei meno oo ihan niin villiä kuin viimeksi, mutta katsotaan mitä huominen tuo tullessaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti