perjantai 18. huhtikuuta 2014

Pienenpieni info

Jiiihaaaa, mulla on tossa 05.30 kello soimassa ja täällä mä edelleen postaamassa. Vielä pitäs suihkussakin käydä ennen nukkumaan menoa, joten saattaa yöunet jälleen jäädä hieman lyhkäisiksi... Noo hups, ei aina voi voittaa ja haudassa ehtii levätä. Mun oli ihanihan pakko päästä vielä raskaan tallipäivän sekä iltavuoron päätteeksi vähän postaamaan, koska huomenna en ehdi. Tänäänhän oltiin Vurrilla kauan odotetussa Marun valmennuksessa, mutta siitä kirjottelen tosiaan lisää myöhemmin. Winskiin oon oikein tyytyväinen, mutta itse olisin kyllä voinut ratsastaa 100% paremmalla teholla..

Hahhahaaa nauttikaa tästä mun istunnasta!!! XD

Valkun jälkeen tallilla tehtiin tallihommat, liikutettiin Emmin kanssa Zippe ja Kalle sekä puuhailtiin vähän Kallen kanssa. Tallilta selvittyäni ehdin käydä kotona vaihtamassa vaatetta sekä syödä, kun piti juostakin jo heti töihin. Ilta meni duunia painaessa ja kyllä nyt jalat huutaa aamenta! Ei auta, vaan vielä pitää jaksaa viikonloppu ja viikolla saan sitten taas huilia, muiden painaessa koulussa.. Okei, eiköhän mennä niihin juttuihin, miks ylipäätään tulin tänne postaamaan. 

Osa onkin varmaan jo huomannut, että "Myynnissä" -välilehti teki comebackin!! Lisäilin sinne muutamia tavaroita ja kevään mittaa todennäköisesti on lisääkin tulossa. Ja hokshoks nyt kaikki, Elina myy ton sen Atec-trailerin pois uuden traikun alta pois joten tästä lähtee nyt edullisesti tosi hyväkuntoinen ja siisti traileri! Tein traikusta ihan oman ilmoituksensa, jonne pääset TÄSTÄ LINKISTÄ! Sama linkki löytyy tuolta vasemmalta sivupalkista klikkaamalla tuota trailerin kuvaa. Traikku nähtävillä Varkaudessa ja lisätietoja saa multa tai suoraan Elinalta, puh. nro: 050 5852150.


Huomenna tosiaan mulla herätyskello (toivottavasti.....) herättää 05.30 kun ollaan lähdössä heti kuuden jälkeen ajelemaan kohti eteläistä Suomea, eli Helsinkiin. Pikkuveljeni lähtee kaverinsa kanssa kattomaan American Car Showta (tai jotain sinnepäin?) ja me lähdetään Empan kanssa sillä välin keskustaan ettimään mulle valmistujaisiin sekä ylppäreihin mekkoja. Haluan ehdottomasti molempiin juhliin omansa ja vähän jännittää löytäisinkö molemmat tuolta reissulta. Tosiaan meidän pitäis jaksaa semmonen kuutisen tuntia pyöriä ympäriinsä, eikä kyllä ihan totta puhuakseni huvita ollenkaan kiertää jotain kauppoja koko sitä aikaa.....

Saapä nähdä sitten mitä keksitään! Sunnuntaina sitten Kalle pääsee taas irtohyppäilemään ja aion kyllä käyttää aikaa nukkumiseen!! Illaksi voisi kehitellä jotain tytyjen kanssa (vinkvink hei riemuset..!) ja maanantaille onkin taas oikein oikein kivoja suunnitelmia! Niistä sitten lisää, mutta paaaaljon kuvia tiedossa, ja vähän erilaisia sellaisia ;)


Oorrait, nyt mä painun tosiaan suihkun kautta untenmaille. Adios amigos, heitelkää mulle ja Empalle ideoita miten saadaan aikamme kulumaan Helsingissä huomenna? Ja haluatteko reissusta postausta, vai jätänkö kokonaan tekemättä? It's up to you, sana vapaa!

7 kommenttia

 1. Videopostaus Helsingistä :)

  VastaaPoista
 2. Sorrrryyy, ei oo valitettavasti enää mahollista kun ei kummallakaa oo kameraa mukana :(

  VastaaPoista
 3. Kouluvalmennuspostausta odotellessa ! :)

  VastaaPoista
 4. Joku brain blazter haaste ja puhelimella kuvaatte ? Tai sitten syötte ja juttelette, kiertelette Hesaa pitkin ja näin. Innolla oottelen uutta postausta, sun blogi on niin kiva ! :)
  - neppis

  VastaaPoista